خانم های گرامی
اگر شما در مهمانی حظور داشته باشید که پسر زیبایی در اون حاظر باشه با اندامی ورزش قدی بلند صورتی زیبا چشمای رنگی لباس های رنگ و بارنگ آیا به اون نگاه نمیکنید
آیا میتونید جلوی نگاه کردن خودتون رو بگیرید و فقط یکبار نگاه کنید و بار دوم روی تمام علامت های سئوال ذهنتون سرپوش بذارید؟
آیا از دیدن اون لذت نمیبرید؟
داستان حضرت یوسف رو خوندیدی که زلیخا تمام زن ها رو دعوت کرد و دست هر کدوم چاغو داد تا میوه رو پوست بگیرن و وقتی یوسف وارد اتاق شد همشون دستاشون رو بریده بودند
من در هر مهمانی حاظر بودم نشده تا حالا پسر زیبایی اونجا باشه و زن ها پیش مادر یا خواهر و اطرافیان شروع به تعریف از قد و بالای اون پسر نکنن و با حرفهایی متلک گونه با اون پسر رفتار نکنن (مثلا وقتشه استینا رو بالا بزنینو ...)
این کارها برای زنها خیلی بیشتر از مردها معموله و خیلی کم پیش میاد که فرصت نگاه کردن به یک پسر زیبا رو از دست بدن
همین چند وقت پیش صحبت از یکی از مجریای مرد تلویزیون شد که زنداداش و خاله و چند تا از زنای فامیل تا اسمش اومد کلی از تیپ و زیبایی صورت و مو وچشم و ابرو .... صحبت کردند و موقع صحبت کردن طوری حرف میزدن که انگار صد میلیون تومن جایزه برنده شدند
کسی منکر این نمیشه که چشم چرانی کار زشتیه و کسی نمیخواد تعهد یک فرد متاهل در قبال همسرش رو منکر بشه
اما نباید از این مسئله قافل بشیم که بعضی افراد خیلی زیاد جلوه گری میکنند
یکی از دوستان اروپا رو مثال زد
اولا اونجا زنها یک دهم وقتی که دخترای ما جلوی آینه هستند و یک صدم خرجی که دخترای ما برای وسایل آرایشی میدند و یک هزارم پولی رو که ایرانی ها خرج اعمال زیبایی میکنند رو هزینه نمیکنند
(البته بجز بازیگران فیلم های .... که اونها هم مبلغ زیادی خرج زیبایی میکنند تا توجه مخاطب برای خرید فیلم ها جلب بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
من بواسطه شهری که در اون هستم تا حالا کلی تور سیاحتی دیدم ولی در جمع زن ها ندیدم کسی از اونها به اندازه دخترا و زنهای ایرانی به خودش رسیده باشه
در ثانی اونجا همه چیز آزاده و برای این روابط محل های خاصی تعبیه شده که براحتی و با هزینه اندک در دسترس مردم هستند پس هیچ لزومی نداره کسی چشم چرانی کنه
شما در محل عبور کارمندان یک اداره بمدت چند ماه یک شی زینتی بذارید و روی اون رو با چادر بپوشانید بعد یک روز ناگهانی اون چادر رو بردارید و ببینید با چه واکنشی مواجه میشید
خود من مسابقات والیبال و فوتبال و امثال اون رو بدون سانسور و زنده از شبکه های اروپایی خیلی دیدم و توجه ام بیشتر جلب مسابقه بوده اما وقتی از صدا و سیما این مسابقات رو میبینم انقدر سانسور های الکی و مسخره اتفاق می افته که ناخودآگاه ذهن من درگیر این مسئله میشه که چه چیز مهمی داره حذف میشه و کم کم فکرم مشغول این میشه که دفعه بعد با دقت بیشتری به سکوی تماشاگرا نگاه کنم
تمام صحبت من اینه که فقط این فرد بتنهایی مقصر نیست و در جامعه ای زندگی میکنه که این رفتار ها رو مثل یک محصول تولید میکنه
حالا شاید خریدار میخواسته چیزی رو بدزده اما با خودش کلنجار رفته و این مسئله براش منتفی شده
اگر شما بجای یک گفتگوی منطقی و صمیمانه با همسرتون بفکر دعوا و پرخاش باشید مطمئن باشید نتیجه عکس میده و همسرتون دفعه بعد تصمیم میگیره پا رو فراتر بذاره چون حس میکنه شامل این ضرب المثل شده : آش نخورده و دهن سوخته
و اگر تا حالا کلی با خودش کلنجار میرفته دیگه سعی میکنه این نگاه ها رو بدور از چشم شما ادامه بده و پاش به مسائل دیگه ای باز میشه
تمام صحبت های من این بود که یکطرفه به قاضی نرید و شرایط همسرتون رو هم در نظر بگیریدو یک گفتگو سالم برقرار کنید
همسر شما تا حدود زیادی مقصره اما در نظر بگیرید که در جامعه ای داره زندگی میکنه که زنهاش رعایت هیچ چیزی رو نمیکنند و حجاب و پوششی(مثلا!!!) دارند که صد برابر نسبت به یک فرد بیحجاب تحریک کننده تره

علاقه مندی ها (Bookmarks)