سلام
من 1هفته بودکه نمیتونستم هیچ تاپیکی رو بخونم حتی تاپیک خودم واقعاکه سیستم سایت همدردی خیثلی پیچیده واذیت کننده اس
من تو مامی سایت عضوهستم خیلی راحت پست میذارم پیام میدم اما اینجا بعداز2ماه که ازعضویتم گذشت فعال شدم هرچندروز 1بارم دچارمشکل میشم
بیشتراز3بارپیام دادم که نام کاربریمو عوض کنن رسیدگی نکردن
دوست دارم عضوانجمن ازادبشم امابااین همه مشکلی که تواین سایت هست چکارکنم؟اصلانمیدونم عضوانجمن ازادشدن چطوریه
کسی نیست راهنمایی کنه
ممنون ازدوستانی که برام پست گذاشتن باتاخیر امروزهمشونوخوندم اماتواین 1هفته اونقدراتفاقاتی پیش اومده که اصلانمیدونم ازکدومش بگم

: ایشالا غمی نداشته باشی اما همون طور که به همه دوستان راهنمایی دادم حفظ آرامش و صبوری و تدبیر لازمه حل هر مسئله ای است ، میگم مسئله تا از واژه مشکل استفاده نکنیم باید قبول کرد هر واژه ای یه انرژی داره که ما رو تحت تاثیر خودش قرار می ده به همین خاطره که میگن باید مثبت اندیش بود ، با انرژی مثبت فکرهای سالم و خوب و مفید به ذهن شما خطور می کنه و این افکار می تونه علاوه بر دادن روحیه مثبت به شما در حل مسائل زندگی بهتون کمک کنه و امید بده ،
اکه مفید بود واسم دعا کنید ، می گن اگه می خوای دعایی مستجاب بشه با زبانی که تا کنون گناه نکرده دعا کن ، من سراپا گناهم و تقصیر اما با زبان شما گناه نکرده ام ، پس اگر برام دعا کنید حتما به اجابت می رسه

علاقه مندی ها (Bookmarks)