خانم بهسا گرامی
من منتظر نظر مشاوری که قولش رو داده بودید هستم ، امیدوارم فراموش نکنید تا نظر ایشون رو اینجا بگید ، مطمئنا بدرد خیلی از ما میخوره
______
من تقریبا مطمئنم که این آقا شوهر مناسبی برای شما نیست
چون اولا گفتید پسریه که طبع جنسیش با شما متفاوته (از واژه هات استفاده کردید) و اینکه برونگرایی ایشون رو مطرح کردید پس این مسئله هم برای شما جای تعجب داره
ثانیا به قول شما نگرشش با شما فرق داره
و در آخر شما دختری هستید که رگه هایی از شکاکیت و بدبینی نسبت به جنس مخالف در وجودتون هست
مثلا شما که هیچ رابطه ای با هیچ پسری نداشتید چطور به نتیجه گیری رسیدید که همه پسرا بدند
آیا این نتیجه گیری رو دوستانتون که حتما هر روز با یکی بودند در ذهن شما قرار دادند ؟؟ پس پدرتون یا برادر یا دایی یا عموتون چی اونها هم پسرای سالمی نیستند !من پسر خوب در زندگیم زیادندیدم و خوب نمیدونم چه علائمی دارن اما با توجه به بافتی که توش بودم پسر بد زیاد دیدم
یا نمونه دیگه ای از ذهنیت شما که بدبینی و سوءظن در اون وجود داره :
هم سوالتون هم استنباطی که از جواب ایشون کردید جای تامل دارهازشون سوال کردم اگر خانمی به شما بگه همسرش بهش خیانت کرده و دیگه نمیتونه باهاش ادامه بده شما چی بهش میگید؟
ایشون گفت اتفاقا یه خانمی از اطرافیان(حالا این ادم کیه بوده و چرا از همه جا از این آقا نظر خواهی کرده خدا میدونه
پسر و دختری که جنس مخالف رو ناسالم و بد میشناسن و حس جامعه ستیزی دارن به صلاح خودشون و همسر آینده اشونه که ازدواج نکنن و مجرد زندگی کنن چون هم خودش هم اون فردی که قراره با اون زندگی کنه از یک زندگی سرد و سخت رهایی پیدا میکنند

علاقه مندی ها (Bookmarks)