به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 دی 93 [ 01:58]
    سطح
    39
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    555

تشکرشده 496 در 196 پست

Array
    سلام ممنونم همه چی حل شد آره من زیادی حساسم این پستم دیروز نوشتم نتونستم ارسال کنم.پریروزصبح داداشم اومد رسوندم رفتم سرکارش کلید خونه رو بگیرم پسرخالش گفت خونه خوابه اومدم دیدم خوابه بچم خواب بود گذاشتمش رو تختواب دوتاشون بیدارشدن به بچه میگه چرا مامانتو آوردی من میخاستم تو رو ببینم !! از در که اومدم توو هاج و واج مونده بودم دورتادور خونه رختخواب پهن کرده بودن اینقد بهم ریخته بودکه جای پانبود آشپزخونم افتضاح بود چندتا قلیون و کلی خاکستر و ذعال رو گازو میز و کابینتا دیگه جا نبود ایننقد ظرف کثیف کردن بودن همه خونمو بهم ریخته بودن تا داداشم اینا اینجا بودن که اصلا باهم حرف نزدیم اونا که رفتن منم خوابیدم اومد گرفتم توبغل که دلم برات تنگ شده بود و کجا بودی و چرا دیر اومدی خوب منو ول کردی رفتی و از این حرفا منم پرتش کردم اونور و گرفتم خوابیدم خیلی منت کشی کرد منم زیاده روی کردم اونم پاشد رفت و قهر کرد حقش بود ظهر اومد به زور بیدارم کرد یعنی خودش صدام نمیزد بچه رو میفرستاد که پتو رو از روم برداره و دستمو بگیره بیاره سرسفره، ازبیرون ناهار سفارش داده بود سرسفره وقتی پاشد من رفتم نشستم تنها غذا خوردم که اون نباشه بعدم بخاطر وضع خونه کلی غر زدم و اون قهرکرد ولی وقتی موضوعی که باعث بحث و قهرمون شده بود برام روشن شد و فهمیدم مقصر بابام بوده که برای تبرعه اشتباه خودش و مامانم راجعبه شوهرم دروغ گفته من رفتم منت کشی؛، آخه خونوادم مقصر بودند... آشتی کردیم ولی در کل خوشحالم که رفتم ولی از دست بابامامانم خیلی ناراحتم که باعث این کدورت و ناراحتی شدن دیگه با بابام تماس نگرفتم آخه برگشتنی زنگ زدم بااینکه از دستشون دلخور بودم خداحافظی کنم اونم بجای اینکه قبول کنه اشتباه کرده یا حداقل چیزی نگه و خداحافظی کنه منو سرزنش میکنه منم خیلی ناراحت شدم گفتم با دروغت باعث شدی من این دوسه روز زهرمارم بشه و باشوهرم بحثم بشه اوتوقت که من بخاطر بزرگتری زنگ زدم خداحافظی کنم اینجوری جواب میدی خداحافظ. با اونا دیگه حرف نزدم و شوهرمم بهم فهموند که زود قضاوت کردم و این چندروزم برعکس تصور من اشتباهی نکرده خونمم پاتوق نبوده و کار خلافی نکردن فقط قلیون بوده که تو خونه هم میکشه درهرصورت بد نبود خوب بود ولی فهمیدم که اونقدا که فکرمیکنم شوهرم بد و بی جنبه نیست و به زندگیش پایبنده. خودمم زیادی حساسم و خونوادمم اصلا به فکر من و زندگیم نیستن و من اشتباه کردم که حرف پدرم رو باور کردم ولی خوب شد که این سفر رو رفتم که بازم یادم بیاد که شوهرمه که بدردم میخوره نه خونوادم (من همیشه بیشترین ضربه رو از خانوادم خوردم )
    ویرایش توسط Nilofar mordab : شنبه 18 مرداد 93 در ساعت 08:43 دلیل: تکر

2. کاربر روبرو از پست مفید Nilofar mordab تشکرکرده است .

ساحل75 (یکشنبه 19 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)