خانوم اصلا همه حرف های شما درست. اما یک سوال دارم.
اگر خدای نکرده شما به خاطر استرس و غصه به بیماری اعصاب و روان دچار شوید کدام یک از این آدم ها که گفتید از شما نگهداری می کنند ؟
اگر استرس روی گوارشت اثر بگذارد و ناراحتی گوارش بگیری کدام یکی شان شما را دکتر می برند ؟
اگر به دردهای عصبی مثل میگرن و سیاتیک دچار شوید کدام یکی شان با شما همدردی می کنند ؟
تازه اینها که گفتم بیماری های خوبش است که آدم را نمی کشد اما باعث می شود روز خوش نداشته باشی.
همه اینها و هزاران بیماری دیگر در نتیجه فشارهای عصبی و استرس به وجود می آید.
یادت باشد هیچ کدام از این آدم هایی که سر به سر شما می گذارند حوصله مریضداری ندارند. اگر مریض شوی درد و مصیبتش را باید خودت تحمل کنی
پس به خاطر یک فرهنگ عقب افتاده که به زودی از بین خواهد رفت و محو خواهد شد ، و به خاطر حرف آدم هایی که در این فرهنگ عقب افتاده درجا می زنند خودت را بیمار نکن و قدر سلامتی ات را بدان.
هنوز گیر یک شوهر ناجور نیافتاده ای که بفهمی چه مزه ای دارد. البته خوب ایرادی ندارد. هنوز بسیار جوان هستی و تجربه چندانی نداری. اما اگر در همین تالار هم کمی بگردی می بینی که یک ازدواج نامناسب چه طعمی به زندگی ات می دهد. پس بی جهت و به خاطر
غرور و فخر فروشی بیجای یک دختر کوته فکر خودت را در چاه نینداز.
مسخره کردن ، غرور ، فخر فروشی و حرف های آزار دهنده ، سرزنش و سرکوفت همه اینها در دین ما گناه محسوب می شود و عقوبت دارد و حتی باعث زوال نعمت می شود.
پس بهتر است وقتی کسی این گناهان را مرتکب می شود به جای اینکه اینقدر تحت تاثیرش قرار بگیری ، به این نکته توجه کنی که این فرد دارد گناه می کند و کار غلطی انجام می دهد. بله او است که دارد گناه و نافرمانی خدا را می کند. بله او است که باید زیر سوال برود نه من. من کار زشتی نکرده ام .
کسانی که این کارها را با شما می کنند به شما ظلم می کنند. وقتی کسی بهت ظلم می کند نباید تحت تاثیر قرار بگیری و خودت را سرزنش کنی. ظالم است که باید زیر سوال برود نه مظلوم.
در مورد آن دختره هم باید بگویم همان وقتی که دیدی آدم آویزانی است باید دورش را خط می کشیدی. حالا هم دیر نشده است. دیگر با این آدم ارتباط دوستی نداشته باش و رفت و آمد نکن. این آدم موجه و مناسب نیست. و حتی اگر ازدواج هم کردی با او مرتبط نشو. اینها فقط دنبال دردسر درست کردن هستند و به شما ضربه می زنند.
چقدر خوب است که آدم های این دنیا بالاخره خود واقعی شان را نشان می دهند و هیچ چیز پنهان نمی ماند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)