به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 18 از 35 نخستنخست ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 348
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    لیست ادامه شرکت کنندگان +شرکت کنندگان جدید.ازفرشته مهربان بخاطر پذیرش دعوت تشکرمیکنم
    ‏‏

فرشته اردیبهشت از 20تا 24 مرداد

salehe از 24تا28مرداد

meinoush از28 تا 1 شهریور

termeoo از 1تا 5شهریور

فرهنگ 27 از 5 تا 9

مصباح الهدی از9تا13

.شیدااز 13تا17

khaleghezey از 17 تا 21

keyvan از 21 تا25

مسافر زمان از25تا29 شهریور

آرام دل از ۲۹شهریورتا ۲مهر

فرشته مهربان از۲مهرتا ۶مهر

‎ مابهآرامش شما فکرمی کنیم شما می تونیدباهرکسی دغ دلی داریداینجا به بهانه تصویر ذهنی خالیش کنید ...اما.....ازین شوخی ها که بگذریم.....هرتصویری که به دوستان ما دراین تالار کمک می کند رو دریغ نکنید‎.
    پس ازجمع بندی وآخرین جواب خانم فرشته اردیبهشت فرصتی داده میشه تا خانم بی نهایت یا اعضایی که تصاویرجدید ذهنی بی جواب دارند،جوابهاشون روارسال کنند.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

2. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

meinoush (پنجشنبه 23 مرداد 93), salehe92 (پنجشنبه 23 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 24 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام بر دوستان
    امیدوارم شاد و خوشحال باشین
    میرم سراغ تصویر مینوشی.

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    فرشته اردیبهشت جانم الو؟
    شبیه عکس اوارتارشه- یه شباهت هایی داریم باهاش حس شباهت میکنم.

زیبا سرکش مغرور اهل رقابت و پر از مهره نسبت به دنیا و موجودات ذهنت زیبا میبینه اگه زیبا باشم خدارو بسیار شکر - سرکش؟ تو موقعیت هایی که لازمه نا خوداگاه سرکش میشم گاهی هم لازم نیست و میشم . هیچ وقت اهل رقابت با ادم ها نیستم ولی خیلی به جایگاه خودم حساسم فکر میکنم همیشه باید در حال حرکت باشم از سکون خوشم نمیاد و این گاهی آرامشمو می گیره . اره مینوش مخصوصا به موجودات حیوون ها گیاهان و بچه ها مهربونم .

مهربانه البته با همه نه. با هر کی خودش بخواد مهربانه با همه مهربونم ولی خب گاهی همینی میشه که تو میگی

ورزشکاره نه نیستم ولی ورزشکارا رو دوس دارم البته در حد باشگاهه نه ورزش خاصی.
    پرانرژیه بسیار
    طبیعت رو دوست داره خیلی بهش نزدیکم و نیاز دارم زود به زود به طبیعت سفر کنم گاهی نمیشه
    چیزی که تاثیر مستقیم رو من داره تا حدی که حتی پوشش و دکوراسیون رو مناسب با جریان طبیعت قرار میدم
    معنای گل های مصنوعی رو متوجه نمیشم نمیدونم چطور ازش لذت میبرن .. معنی ارایش های خیلی تند که طبیعت صورت رو بهم میزنه رو هم نمیفهمم .

اسپرت می پوشه بیرون میره معمولا آره معمولا اینطوری راحتم .
    ارایش نمی کنه در حد ترو تمیز بودن و لزوم .ارایش نمیکنم برا بیرون

اعتماد به نفسش خوبه اره خوبه سلام داره
    خودشو هم دوست داره چه تعبیر خوبی خودمو دوست دارم بسیار البته نه به معنای خودخواهی اون یه بحث دیگه است دوست ندارم خود خواه باشم اما اخیرا متوجه شدم توجه به خود به معنی خود خواهی نیست اینا مرزای باریک دارن .این هم به لطف خداست که به خودم نزدیکم

روحیه اش خوبه همیشه خوش اخلاقه با ادمای دیگه اره معمولا خوش مشربم و خوش برخورد و ارام و روحیه میدم به این و اون مدیر میگه سلام اول صبحمو دوست داره و من دلم ضعف میره فک کن. اما گاهی تو خونه بدجور قاطی میکنم فقط دوست ندارم کسی بهم گیر بده در غیر این صورت باهاش کاری نخواهم داشت..

خجالت نمی کشه کلا راست کارش نیست خجالت اخه چرا باید خجالت بکشم ...مخصوصا اینایی که تو خواستگاری خجالت میکشن نمیفهمم موضوع چیه و ریشش کجاست
    !!!
    از هیچی نمیترسه. چرا منم آدمم گاهی میترسم ترسهای بیخود ساخته ذهن. اما تو عالم واقعیات خیلی نمیترسم از تاریکی و جن و ... البته نمیدونم منظورت از ترس چیه؟
    ولی همیشه از این شیرینی پزی ها که کنار پیاده رون تو زیر زمین میترسم سرم گیج میره
    اگه کاری رو لازم بدونه انجامش میده سعی میکنم انجامش بدم گاهی هم با تاخیر ولی خوب رو براه میشه اخرش.

اروم و ملایم حرف نمی زنه. صداش واضحه واضحه واضح میخایی بهت زنگ بزنم ؟
    چشم و مو و پوستش روشته. فکر کنم عسلی باشه فکر کن این طور نیست چشم و مو تیره است (دلم عسل خواست)

قدش بلنده تقریبا. شاید 168 مثلا خودشه
    خوش اندامه اندامش رو فرمه خیلی برام مهمه ...همیشه سعی میکنم رو فرم بمونم یه ذره هم بهم نریزه اما تازگیا پرخور شدم بعد ماه رمضون انگار بیدار شدم ولی خدارو شکر چاق نشدم.

افتابو دوست داره روز رو به شب ترجیح می ده اما شبو عاشقانه هم می دونه. شاید بشینه گریه هم بکنه تو شب با ستاره ها و رمانتیک شه خیلی صبح زود و و شب رو بیشتر میستایم و لذت میبرم

هوای نیمه خنکو ترجیح می ده. منظورم هواییه که خنکه و یه کم سرد مثل هوای پاییز نه مثل پاییز مثل وسطای بهار شهر خودمون که خنکی تازه ای داره از سوز پاییز خوشم نمیاد

تولدش اردیبهشته
    بچه کوچیک خونه اشونه

رنگای مورد علاقه اش سبز و زرده و کلا رنگای درخشان رو دوست داره رنگ سبز شادم میکنه زرد برام مهم نیست

از ادمای اروم درون گرا یا غمگین خوشش نمیاد. حوصله اش ازشون سر میره بودن با هر ادمی یه لذت خاصی داره ولی خب همیشه با ادم درون گرا بسر بردن کمی حوصله بره.. ولی برای بعضی بحث ها مناسبن اره غمگین که اصلا دوست ندارم هی باید انرژیم صرف شادی اون بشه.

نمیاد به نوشته هاش که خیلی مذهبی باشه اما فکر کنم هست درست فکر کردی هستم البته نه ازوناش بی هیاهو .نه اینکه خیلی حرف از مذهب بزنم و تسبیح به دست هدف قرارش بدم مذهب مثل یه ریسمانه که کل امورات زندگیمو باهاش سامان میدم و یکپارچش میکنم مذهبی که با تعقل رابطه داره .

پوششش نمی دونم احتمالا مانتو شال و روسری و کفش هم میپوشم !!!

حجابش تو ذهن من کامل نیست. راحت لباس می پوشه سعیم بر کمال حجابه. یکی از موضوعات مهمه که همیشه تو ذهنمه اما حاج خانم نیستم که حجابم داد بزنه . راحت میپوشم اما نه بی حجاب.

--

.

نمره 19 میگیری . افرین دخترم

ممنون مینوش جان از تصویر ذهنیت زحمت کشیدی با نوشتت ارنباط برقرار کردم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط terme00 نمایش پست ها
    سلاااااااااااااااام سلاااااااااام به روی ماهت (مخصوصا اون دختر خوشگله آواتارت)

فرشته اردیبهشت... بله؟
    شبیه آواتارش نسیت ... ای بابا جمله خبری بوده باز هستم هرچند این بوره و من نیستم .

یه خانوم با چشم و ابروی مشکی و پوست گندمی دقیقا افرین خانمم البته گندمی روشنم. فکر کنم مشکی استعاره از تیره است فکر کن ابروم مشکیه خالصه. چشام قهوه ایه تیره بذار تصویرت کاملتر شه
    فرشته حرفاش و رفتاری بزرگتر از سنشه ... پس دختر عاقلیه عجب استدلالی

چادری نیست .. امام محجبه ست و در حالی که شئونات اسلامی رو رعایت میکنه خیلی هم شیک پوشه بله چادری نیستم هرچند گاهی که لازمه هستم رعایت میکنم شیک و ساده پوشی برام مهمه
    احساساتش رو دس دارم لطف داری ولی منظورت کدوم احساساته؟

فرشته شاد و سرزنده و با انرژیه .. بله همینطوره قبلا سرم زنده تر بود.

به مهمونیای دوره ای و عصرونه علاقه داره ... نه تا حالا نداشتم رفیق باز نیستم بالام جان ازین شلوغ بازیا خوشم نمیاد.

آینده نگره و خیلی برای آینده نگرانه اصولا نگران نیستم یه حامی بزرگ داشتم و دارم به این ایمان دارم نگران چی باشم . ولی تنها چیزی که نگرانم میکنه کوتاهی های خودمه.
    دختر زرنگیه که تونسته تو یه اداره دولتی کار پیدا کنه ... شایدم آشنا بازی و این حرفا ( اصلا به من چه مگه من فضولم ) اوهوم ای بابا ترمه ناسلامتی شما داری با رتبه دور رقمی کشورت حرف میزنی که رشته اش بورسیه بوده گناه داره تهمت میزنی طفلی.

در کل به نظر من یه دخر شیطون و فوق العاده مودبه ... همه جا دخر( ببین چی نوشتی کم مونده بود...! ) شیطون نیستم ولی تو خونم هست شاید اگه منو ببینی بارهای اول فکر کنی خیلی ارومم هرچند خلاف تصویر ذهنیه همتون تم شخصیتیم آرامه .

تو خونه به همه انرژی میده ... سوگلی باباشه ... بله سوگولیش بودم شایدم هستم اینو خبر ندارم

پدرش خیلی قبولش داره قبولم داره حتما

یه برادر و یه خواهر داره ... ته تغاریه نه نمره نمیگیری دخملی

گاهی اوقات شک و تردید اذیتش میکنه ولی باهاشون کلنجار میره همه اینطورن فکرکنم
    به موسیقی علاقه داره ... ( تقلب بود چون یکی از تاپیک هاش با همین مضمون بود، نه اصلا هم تقلب نبود خودش با تاپیکش این تصویر ذهنی رو در من ایجاد کرد ... من هیچ کاره ام )

هنر نزد فرشته است و بس . به هنر علاقه دارم. همون قضیه هنرمندارو دوست دارمه

خیلی مرتب نیست ... از این دسته دختراییه که مرتب کردن اتاقش رو موکول میکنه به فردا ... خدایی نکرده شلخته و بی انظباط نیست ولی برق هم نمیندازه (ناراحت نشیا خوب تو ذهنم بود)

ترمه اگه لازم داشتی بیام برق انداختن خونت؟ متخصص برق انداختن و ترتیب دادن خونه ام . اتفاقا مامانم همیشه رو این مورد تاکید داره و و حسودیش میشه که مثل من نمیتونه برق بندازه

جدا نظم یه رکن مهم زندگیه اگه بهم بریزه نمیتونم زندگی کنم کلافه میشم . البته یزمانی که ذهنم مشوشه اتاقمو بهم میریزم ولی چند ساعت فقط میتونم این وضعو تحمل کنم

اما در محیط کار خیلی منظم و دقیقه ... همیشه زودتر از شروع ساعت کاری حاضر میشه بله تعهد کاری خیلی برام مهمه سر وقت حاضر میشم نه زودتر .

استخر هم دوست داره و زیاد میره خیلی دوست دارم ادم سبک و شاد میشه رو فرم هم میمونه.
    همینااااااااااا بود .... کجا به این زودی؟ می موندی حالا

ایشالله سفید بخت بشی ننه ...
    ممنون ترمه جان
    فکر کنم 17 میشه نمره ات نخاستم معدلت کم بشه.

پ.ن: چرا انتقاد تو این تاپیک نداریم عایا؟ مسوولین پاسخگو نیستن چرا؟

-
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : پنجشنبه 23 مرداد 93 در ساعت 01:52

4. 5 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (پنجشنبه 23 مرداد 93), meinoush (پنجشنبه 23 مرداد 93), paiize (پنجشنبه 23 مرداد 93), salehe92 (پنجشنبه 23 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    سلام.

من دوباره چند قانون این تایپیک رو اعلام میکنم:

۱_هرتصویری که از شخصیت ،عملکرد،آرزوها،ضعف هاو نقاط قوت عضو موردنظر دارید میتونیدبیان کنید عضو شرکت کننده دقت کندجواب تصاویری که منجر به فاش شدن هویتش میشه رو ندهد.

۲_لطفا ازفرستادن اسپم وپست های چت گونه حتماخود داری کنیدوموارد روبه مدیروقت این تایپیک چه من بودم چه کسی دیگه خصوصی بگید.دیشب هفت تا اسپم حذف شده

۳_کمی شوخی وطنازی مجازه مشروط براینکه جای تایپیک کل کل رو نگیره توهین وتمسخرنباشه ومهمترازهمه اصل تصویر ذهنی که نقدوارزیابی افرادهست رو به هم نزند.

۳_همه ی مشترکین قدیم وجدیدمیتونند تصویر ذهنی شون رو درموردلیست اعلام شده بگویند.

۴_ تاریخ زمانی افرادی که شرکت کردند رو درنظربگیرید وفقط درمورداوتصویرتون روبگید اگربعضا تصویرمتفرقه ای ازعضوی که نوبتش تموم شده بود رو ارسال میکنید بایدقبل ازجوابگویی کاربری باشه که نوبتش هست..وعضو مورد نظرهم بایدصبرکنه تاکاربری که نوبتش بوده تمام پستهاروجواب بدهد.بعد جواب تصویرمتفرقه روارسال کند.

6. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

meinoush (پنجشنبه 23 مرداد 93), paiize (پنجشنبه 23 مرداد 93), salehe92 (پنجشنبه 23 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 24 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام به همگی

تصویر ذهنیم درباره فرشته اردیبهشت خیلی شبیه به نظر بقیه دوستان.
    هر وقت اواتارتون را می بینم فکر می کنم خودتون را می بینم!
    در ذهنم دختر شاد و پر انرژی هستید و در زمان مناسب شیطون و شوخ طبع.
    عاشق طبیعت هستید. به کوهنوردی علاقه داری. به نظرم از اسب سواری هم خوشت میاد!
    از زندگی تون راضی هستید. حدود 90٪
    عجول نیستی.
    اوقات فراغت: تا حدودی
    اشنایی با کامپیوتر: متوسط رو به خوب
    خانواده تحصیل کرده: بله. خودتم که ارشد داری و بچه زرنگی بودی.
    هنرمند: بله. نوشته بودی که به موسیقی علاقه داری. اگه اشتباه نکنم گفته بودی سه تار میزنی. به نظرم از ویولون هم خوشت میاد.
    سنتی یا مدرن: میانه
    مادیات یا معنویات: هر دو در جای خود.
    به نظرم یکم کمال طلبی.
    با ارزوی بهترینها. ان شاء الله به هرچی که دوست داری و به صلاحته برسی.

پ. ن : از تمام دوستان خواهش دارم که بدون تعارف انتقادهاشون را بیان کنند. خوشحال میشم نکات منفی را بشنوم تا اصلاحشون کنم. جناب محمد مشتاقانه منتظر نظرتون هستم.

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

8. 7 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

ammin (پنجشنبه 23 مرداد 93), m.reza91 (پنجشنبه 23 مرداد 93), meinoush (پنجشنبه 23 مرداد 93), paiize (پنجشنبه 23 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 24 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 23 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام

نشد ما تو یک تاپیک پست بزنیم اعمال قانون نشیم

من همینجا رسما از حضور در این تاپیک بخاطر اینکه دیگه اسباب رنجش مدیر زحمتکش چرخشی این تاپیک رو فراهم نیارم، استعفا میدم یعنی دقیقا توی این انجمن حس این بچه های سرراهی رو دارم ، تو هر تاپیکی میرم مطلب مینویسم یا از طرف مدیران یا از طرف کاربران خلاصه یکی یک گیری به ما میده یعنی هفت نفر اینجا هفت تا پست اسپم گذاشتن فقط به من گیر میدن ، حالا اون به کنار ، خود مدیرش بصورت غیر قانونی میاد اسم ما رو وارد لیست داوطلبان میکنه بعد یکی نیست بهش گیر بده اونم به کنار ، اون یکی تاپیک کل کل رو بگو که شده محفل غیبت و زیرآب زنی ادم یاد این لژهای مخفی فراماسونری میفته ، نصف روز نبودم ها ، چقدر پشت سر ما بد گفتن ،اون یکی گفته از وقتی من عضو این انجمن شدم کاربرا یکی یکی دارن دیونه میشن اون یکی تقاضای عاجل از مدیریت کرده که در اسرع وقت من رو بن کنند حالا اینها به کنار ، اون یکی کاربر دیگه رو من کجای دلم بزارم گفته اگه میشه من عجله دارم تا مهر نمیتونم صبر کنم ، همین الان میخوام تصویر ذهنیم رو از محمد 93 بگم ، گفتن مشکلی نیست بگو ، بعد گفته من فکر میکنم این محمد 93 شاگرد تایپ تکثیری هست یعنی هیچ دیواری کوتاه تر از من دیگه پیدا کردن اینجا یعنی شانس اوردین من استعفا دادم وگرنه یک تصویر ذهنی از شما ارائه میدادم که مرغای اسمون به اون تصویرتون قاه قاه بخندن امین هم روش نشد با استفاده از ابزارهای کاربری عادی بگه تصویرش رو نگم، با ابزارهای مدیریتی پر من رو باز کرد

امین که انصراف داد از شنیدن تصویر ذهنیش من تصویر خانم فرشته اردیبهشت رو چون متقاضی بودن ارائه میدم که لااقل قربانی شدنم تو این تاپیک یک فایده ای داشته باشه

خانم فرشته اردیبهشت با اجازتون برای اینکه خوندن و نوشتن مطالب این مطلب راحتتر باشه ، فعلها رو بصورت مفرد بکار بردم . و البته کمی طنز گونه نوشتم ، اگه باعث ناراحتیتون شد شما که تقاضای بن شدن من رو دادید بگید قبلش این پست رو هم پاک کنن

مطلب بعد اینکه من قبل از نوشتن این توصیف نوشته های دوستان رو نخوندم ، پس اگه تکراری بود به بزرگواری اقا امین ببخشید

تصویر خانم فرشته اردیبهشت :

>>> نام اصلی : فرشته

>>> جنسیت : خانم
    (جان؟ اینکه مشخصه؟ نخیر کی گفته مشخصه؟ ما مورد داشتیم تو اینترنت طرف اسم کاربریش "فری سیبیل طلا" بوده ، بعد همه فکر میکردن اسم طرف فریدون هست از این سیبیل چخماقی های خطرناکه ، بعد از دو سال کاشف بعمل اومده این اسم کاربری متعلق به یک دختره به اسم فرشته که یکم سیبیل بور و طلایی هم داشته برای همین اسم کاربریش رو گذاشته بوده "فری سیبیل طلا" برای همین همه چیز باید شفاف تصویر بشه - هر گونه تشابه اسمی مثال کاملا تصادفی بوده و هیچ ارتباطی با سوژه مورد بحث ندارد )

>>> تاریخ تولد : اردیبهشت سال 68 یا 69

>>> وضعیت تاهل : مجرد

>>> سابقه شکست عاطفی یا عشقی : دارد

>>> قصد ازدواج : داره ولی نه بصورت جدی ، کلا خیلی شکم سیری خواستگارهاش رو بررسی میکنه و فکر میکنه هنوز دو سه سال دیگه وقت داره

>>> تحصیلات: لیسانس یک رشته متوسط (غیر مهندسی ) ریاضی داره

>>> شغل: معلم ( استخدام رسمی) ، هنرستان یا دبیرستان با بچه های سنین بین 15 تا 17 سال سر و کار داره

>>> خانم خیلی مذهبی سفت و سخت نیست ، معمولیه ، از این حاچ خانمی ها نیست، مثلا از این مدلها نیست که یک جا بره عروسی ، بزن بکوب شدید و گناه باشه ناراحت بشه پاشه بیاد بیرون

>>> حجاب : هم مانتو هم چادر ، زیاد تعصب نداره بسته به موقعیت مکانی یکی رو انتخاب میکنه

>>> مودب هست و شخصیت دلسوزی داره ، البته گذشته دلسوزتر بوده.

>>> اهل معاشرت و خوش مشرب و کمی طناز

>>> علاقه به دیدن فیلم و سریال داره

>>> اهل وبگردی و فیس بوک و سایتهای اجتماعی و اینطور چیزها هم هست.

>>> زبانش خوبه یعنی حداقل در حدی هست که جواب Can you introduce yourself? رو بتونه بده

>>> خیلی شلوغ و پر هیجان و پرانرژی هست

>>> بصری و جنبشی هست ، کادو خیلی خوشحالش میکنه، مخصوصا لباس با رنگهای متنوع.

>>> چون بصری هست ممکنه عینکی هم باشه.

>>> اهل مسافرت و چیزهای هیجانی مثل شهربازی و اینطور چیزهاست ، مثلا اگه یک مسیر تو شهری رو بعنوان مسافر حق انتخاب داشته باشه که با ماشین بره یا با یک موتور کراس مسابقه ای ، ترجیح میده روی ترک موتور بشینه بره

>>> دخترخانم هنرمندیه ، هنرهایی مثل اشپزی و سفره ارایی و شاید نقاشی و هنرهای مربوطه به پارچه و لباس وارایشگری و موارد دیگه

>>> اهل کارهای تو خونه زیاد نیست

>>> رانندگیش خیلی بده ، بقدری بده که اگه مثل این فیلمهای اخرالزمانی توی یک جاده باشی بعد جاده پشت سرت در حال نابود شدن باشه ، بعد دو تا راه داشته باشی که یا با خراب شدن جاده نابود بشی یا سوار ماشینی بشی که یکم جلوتر ایستاده و فرار کنی و راننده اش خانم فرشته اردیبهشت هست ، ترجیح میدی سوار نشی و بصورت طبیعی نابود بشی

>>> اعتماد به نفس نسبتا خوبی داره .

>>> اهل ورزش گاهگاهی هست ، ورزش مورد علاقه اش شنا هست و یکی از ورزشهای رزمی مثل کیوکوشین یا تکواندو ، که البته این کیوکوشین رو دو روز میره دو ماه نمیره ، برای همین فقط در حد شمارش اعداد رزمی رو بلده ، ایچ ، نی ، سان …

>>> به تماشای فوتبال هم علاقه داره ، پرسپولیسی هست و الگوی ورزشیش هم علیرضا حقیقی هست

>>> زیاد مدیریت زمان نداره و وقت کشته زیاد داره که به بطالت میگذرونه

>>> خیلی خاکی و افتاده هست و با همه میجوشه و خودشو نمیگیره

>>> عاشق کارشه علیرغم یکنواختی که داره ولی بخاطر ارتباط با دانش اموزهاش علاقه داره ، از اون مدل معلمهایی هم هست که زندگی دانش اموزاش و گرفتاریهاشون براش مهمه و در حد بضاعتش کمکشون میکنه

>>> خانواده کم جمعیتی داره ، هم تعداد بچه هاشون کمه هم احتمالا تنها فرزند مجرد خانواده هست.

>>> رابطه اش با مادرش خیلی بهتر از پدرش هست.

>>> اهل غرب کشوره، یک شهر کوچیک

>>> دخترخانم اکتیو و کاری هست ولی اگه بیفته روی مود تنبلی ، و پشتش باد بخوره ، بدجور تنبل میشه

>>> اگه بی حوصله باشه بدجور هم خودش هم همه رو کلافه میکنه برعکس زمانی که شاد و پرانرژی هست

>>> خیلی احساسات متغیری داره ، مثلا با نزدیکترین کسانش ممکنه صبح خیلی گرم و گیرا باشه ، یهو ظهر اخلاقش عوض بشه و سرد بشه

>>> کم عصبانی میشه ولی اگه عصبانی بشه اهل داد و بیداد کردن و پرخاشگری هست

>>> لباسهای شیک و متنوع ولی غیر گرون میپوشه

>>> اهل قر و فر و قرتی بازی نیست ، دختر خانم بی شیله پیله ای هست.

>>> در قید و بند رسم و رسومات جامعه نیست.

>>> توی زندکی زیاد اهل سخت گرفتن نیست.

>>> لوس نیست ولی زیاد اهل قهر کردن و سرسنگین شدن هست

>>> یکم لجبازه و یکم کینه ای

>>> ارادت خاصی به کل کل و کل کل کنندگان داره و همیشه صف اوله

>>> خوراکش کمه و زیاد اهل پرخوری نیست

>>> اهل سیاست نیست ولی توی انتخابات به روحانی رای داده

>>> اهل مطالعه کتب غیر درسی و متفرقه در حد خیلی کمه ، شاید سالی 3-4 کتاب.

>>> سطح مالی خانوادشون متوسطه و از اون دختر ها نیست که توی ناز و نعمت بار اومده بشه و در رفاه نبوده

>>> اونقدر که اینجا نشون میده شاده ، ولی در زندگی واقعیش اینطور نیست

>>> خونشون ویلایی و جنوبی هست

>>> خیلی دختر اقتصادی و حسابگری هست ، خسیس نیست ولی اهل بریز و بپاش هم نیست ، با این اخلاقش و این مدیریت مالیش میتونه توی زندگی متاهلیش خیلی زود به همه مادیات برسه .

>>> حدود 10 تا 15 میلیون تومان توی حساب بانکیش پول داره شماره کارت عابر بانکش هم ********60379918 درست نیست دیگه همه اطلاعات شخصی مردم رو رو کنم کسی هم زیاد روی پول قرض گرفتن از ایشون حساب باز نکنه ، چون یک دوبار سر این پول قرض دادن ضربه خورده به سختی به کسی قرض میده ، شما بگو هزار تا تک تومنی!

>>> خیلی علاقه به کار بیرون منزل داره که قطعا یکی از انگیزه هاش مادی هست ، توی خونه نمیتونه بند بیاره و دوست داره همه اوقاتش بیرون منزل کار کنه ، بخاطر این خصوصیات اخلاقیش ، علیرغم اینکه دختر عاطفی بوده ، ولی کم کم زمخت و پسرانه شده ، خیلی بیش از حد مستقل و بدون نیاز به تکیه گاه بار اومده ، این نظرم کارشناسی نیست ولی غالب مردها دوست دارن خانمشون توی بعضی مسائل ضعف داشته باشه و کلا دوست ندارن خانمشون توی چیزی ازشون سرتر باشه و یک مرد همیشه دوست داره تکیه گاه همسر و فرزندانش باشه، این ذات یک مرد هست که حالا شاید بعضی مردها این رو تغییر بدن ، پس باید خانم فرشته اردبیشهت یا خودش رو کمی تعدیل کنه و دوباره اون روحیات دخترانش رو تقویت کنه و یا راهی که ایشون داره دنبال میکنه این هست که چون خودش شخصیت قرص و محکم و تاحدی مردانه (بلحاظ محکم بودن) داره ، دیگه هر مردی بعنوان همسر نمیتونه مطلوبش باشه ، برای همین دنبال مردهایی با تیپ های فوق قوی روحی ، شکست ناپذیر ، عبوس ، جدی و… برای ازدواج هست ، یعنی خودش به اندازه کافی قوی هست پس دنبال یک مرد خیلی قویتر از عامه مردها برای ازدواج میگرده برای همین شاید کمی کمالگرا و سخت گیر در ازدواج شده.

>>> کمی قبلتر حتی پشتوانه خانواده اش و کمک حالشون هم بوده که الان کمی این رو تعدیل کرده و به نظر خودش اون مسیر که خود رو فراموش کنی و فدای بقیه کنی و اصطلاحا شخصیت بازنده –برنده داشته باشی ، اشتباه هست.

>>> وابستگی عاطفی به خانواده نداره.

و خیلی چیزهای دیگه ، نصف چیزهایی که تو ذهنم بود رو فاکتور گرفتم بخاطر گیر مدیران ، همینها رو هم با سلام و صلوات نوشتم

اون روز که اینجا اومدم اعلام امادگی کردم فکر نمیکردم در مورد هر کاربر بیشتر از دو سه خط بتونم بنویسم ، ولی الان که خوب فکر میکنم میبنم دقیقا امادگی این رو دارم که اسم هر کدوم از کاربرای اینجا رو بگیرم از اونطرف بیوگرافی کاملش رو تحویل بدم،حتی کاربری که امروزعضو شده

دوستان خیلی خوشحال شدم از زیارتتون در این تاپیک
    موفق باشید

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكافٍ عَبْدَهُ
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

( زمر / 36 )

10. 6 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

m.reza91 (پنجشنبه 23 مرداد 93), meinoush (جمعه 24 مرداد 93), paiize (پنجشنبه 23 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 24 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 23 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    [QUOTE]
    نقل قول نوشته اصلی توسط [B
    ammin[/B];344024] واما فرشته اردیبهشت

آسانگیر از بدی دیگران راحتترعبورمیکنه وقت خودش رودراین موردهدرنمیده بله هر ادمی یه خاصیتی داره و طبق اون عمل میکنه یعنی نمیشه گفت بدی .ولی جایی که ندانم کاری و سادگی دیگران تو رو هم تحت تاثیر قرار میده جای تامل داره .

بازیگوش وکمی سربه هوا اگه الان بخاد ثبات پیداکنه دچار یأس وافسردگی میشه نمیدونم کجا دیدین من سر بهوا باشم؟؟ حواسم خیلی جمعه .

تو بسیاری زمینه های فکری یه دستی داره اما درهمون حد در کدوم حد؟!!!!مرجع ضمیر نداره جمله تون؟

تفکرش درموردمرد زندگی کمی کلیشه ای واحتمالا مضرهست برمردانگی وابهتش زیادتأکید داره اما عملا غرور وخودخواهی روممکنه با ابهت اشتباه بگیره نیاز اکید به اصلاح این دیدگاه داره تا اشتباه نکنه چون اصل قضیه درسته منظور من از مردانگی اخم و تخم نیست میخوام جنتلمن و مهربون باشه همسر گلم .

فداکار ودلسوز ی مدت پاش پیچ خورده بود اما میومدنت پست میذاشت تصوراینکه بایه عصا کنار لپ تاپ داره پست مشاوره ای میده آدم رواحساساتی میکرد چرا گیر دادین به عصای نداشته من؟ فکر کنم علاقه ی خاصی به عصا دارین نه؟

خوش قلب ومهربان بله (حالا اقای محمد 93 میاد میگه :"بادی به غبغبش انداخته و همه تعریفارو تایید میکنه")

مذهبی نه ازوناش اصلا تعریف مذهبی معلوم نمیشه وقتی میگیم کسی مذهبیه چیه انواع افراد داریم به اسم مذهبی اگه بخام بگم میشه مثنوی هفتاد چی چی . تعریف من با تعریف رایج جامعه متفاوته .

درونگرا وکمی خجالتی نه بازم نمیفهمم از چی باید خجالت بکشم ... درون و برونم کاملا متعادل در حال تعامل با هم میباشند برخلاف دیگر دوستان دیگر یکی تصویرش درون گرا بود .چه عجب! راستی برام سواله خجالتیا از چی خجالت میکشن؟

گاهی نمیدونه درست وغلط چیه بنابراین واکنش دیگران رومبناقرارمیده این هم خوبه هم بد فکنم گاهی همه همین طور میشه ...ولی خوشحال میشم دورو برم کسایی باشن که بتونم رو واکنششون حساب کنم اما دریغا که ههمچین ادمایی نادرن . این هم خوبه هم بد یعنی چی ؟ در حد خودم بگین متوجه بشم خب!

شوخ طبع وبذله گو بعله

مادیات رودرحد تامین انرژی مثبت وتفریح و هیجان دوست داره بیشترازاین براش مهم نیست پس شاید نتونه آنچنان که باید پس انداز کنه اصلا اینطور نیست میخوایین مشروط شین؟ همیشه ناخوداگاه جانب اعتدال رو نگه میدارم به تفریحم می رسم چون مثل شارژ برای ادامه زندگیه برا انرژی گرفتن لازمه . پول و سرمایه هم باید با برنامه جورش کرد اتفاقا یکی دوهفته است دنبال کارای پس اندازم.
    مادیات باید باشه و لی باید بلد باشی ازش استفاده کنی

یه ادم کمال گرا پول نداشته باشه میمیره با این همه ایده فکر کنم برا همین خدا خیلی مراعات منو میکنه قربونش برم.

دوس داره مستقل عمل کنه از دوست داشتن گذشته .سال هاست که مستقل عمل میکنم عمل که سهله جراحی هم میکنم

دست خطش؟؟؟ اگه جلو آفتاب بذاری انگارکلماتش یادشون رفته بایدتوی ی جمله وایسن هرکدوم دارن یه جایی میرن متاسفم باید به حضورتون برسونم که مشهورم به خوش خطی .اغلب کارای خطی مدرسه ها بامنه .

اگه کاربه تیکه وکنایه برسه نمیشه جمش کرد نمیدونم چه هیزم تری به شما فروختم و کجا به شما تیکه و کنایه زدم که اینهمه دلتون از کنایه من پر بوده . ولی در زندگی واقعی اهل تیکه و کنایه نیستم کل کل چرا.

خب دیگه بسه. امیدوارم به آرزوهای خوبش برسه [/color]

ممنون امیدوارم شما هم به آرزوهاتون برسین
    آرزوی بد هم مگه داریم ؟به نظرمون خوبن که ارزوشون میکنیم
    ولی فکر کنم تصویر تو تصویر شده بودین مال کس دیگه رو برا من نوشتین قبل ارسال حتما چک کنین دوست عزیز .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام سلام به به سلام مصباح الهدی عزیز کجایی دختر دلمون تنگ شد بهت معتاد شدم بیا

فرشته اردیبهشت عزیز تصویر ذهنی من از شما:

متولد ماه اردیبهشته!!! جدی می گم!:)

کلا من اردیبهشتی ها را خیلی دوست دارم .

دختر خیلی مرتبیه. با سلیقه. کدبانو! نظم و سلیقه مهم برام . ولی کدبانو نشدم کاملا . مگه قرار نذاشتیم تو دوره نامزدی تمرین کنیم؟

الان من تو یه جای خوش آب و هوا و خنک هستم تصور می کنم اگر فرشته اینجا بود از طبیعت اینجا خیلی لذت می برد.همش کنار دریاچه و آبشار و... بود. فکر می کنم آب را خیلی دوست داشته باشه. کلا سفر با فرشته اردیبهشت حتما خیلی خوش می گذره! جامو خالی کن مصباحی. خوش بگذره

فرشته به دوچرخه سواری علاقه داره چون فکر می کنه طبیعت آسیب نمی بینه و هم اینکه ورزش مناسبیه. خیلی خوبه دوست دارم ولی دوچرخه ندارم اون شبم مال کس دیگه بود اورده بود خونمون.

یکمی تو ازدواج سخت گیره( دیگ به دیگ می گه... :) ) ولی تو موردهای دیگه نه. نمیدونم به نظر خودم سخت گیر نیستم ولی اطرافیان منو به سخت گیری متهم میکنن

حساس نیست. مشکلات را بزرگ نمی کنه! اینطوره سعیم اینه .ادم وقتی فلسفه رنج و مشکلات رو بفهمه . بتونه از بالا زندگی خودشو ببینه و موقعیتشو تشخیص بده مشکلات هم معنای خوبی پیدا میکنن .

یه معلم راحت گیریه. از اون معلم ها که خیلی ارفاق می کنند و بچه ها تو امتحان یکم می تونند تقلب کنند!!! :)

در مورد درس جدی ام و دانش اموزا میدونن که با این مساله شوخی ندارم ولی کلا تو کلاس خیلی خوش میگذرونیم درس رو به حالت تفریح بهشون ارایه میدم که گاهی لازم نیست خیلی به خودت فشار بیاری تا درس بخونن همین که رغبت درشون ایجاد بشه تمومه . و مساله دیگه اینه که وقتی قشر نوجوان و جوان رو احترام میکنی خود به خود سطحشون بالا میره و بلدن چیکار کنن .

معمولا تو تو کلاس سخت میگیرم و نمره نمیدم ولی اخر سر امتحان رو نسبتا راحت طراحی میکنم و نمره اشون بیشتر از سطح انتظارشون میشه.
    یکی از لذت های مهم زندگیم همینه.

از اون معلم هاست که تو حیاط و اردو با بچه ها والیبال بازی
    می کنه!

دارم شک میکنم که منو میشناسی در مورد والیبال بازی کردن ولی راستش اردو رفتن با بچه ها رو خیلی دوس ندارم کلاسو ترجیح میدم
    . گاهی بعضی از کلاس ها که خیلی به دلم میشینه و تلاش میکنن بهشون پیشنهاد میدم بریم والیبال بازی کنیم خیلی خوشحال میشن یادمه بار اول که این کارو کردیم کادر مدرسه خیلی تعجب کرده بودن که وسط یکی از کلاس درس های مشکل داریم تو حیاط بازی میکنیم . گاهی هم تو حیاط کلاسو برگزار میکنیم ولی چون درس ما خیلی نیاز به وایت برد داره خیلی نمیشه گاهی برای تنوع .

بعضی وقت ها اخرای سال بچه ها خیلی خسته میشن میریم در عرض ده دقیقه یه مسابقه دو میدن و برمیگردیم و اون سه نفر اول برنده مسابقه یه نمره مستمر بیست میگیرن . به همین راحتی دانش اموزا مشتاق درس و کلاس میشن با این که اسمش درس مشکل در رفته .

یه لبخند ذهنی تو چهرش می بینم همیشه. چه خوب!

احساس می کنم گاهی خیلی عصبانی میشه ولی بروز نمی ده. کلا عصبانی نمیشه ولی عصبانی هم بشه خیلی زیاد میشه. خب هر ادمی عصبی میشه ولی ازینا نیستم که داد و بیداد کنم هیچ وقت داد نمیزنم دعوا کنم با کسی . راه های مسالمت امیزو بیشتر استفاده میکنم .

ناراحتیش را بروز نمی ده.ولی خوشحالیش را بله! خوشحالیمو که خیلی بروز میدم طوری که اگه گرفته باشم همه میفهمن که شاد نیستم ولی در کنار ادمایی که دوست دارم معمولا همیشه شادم.

کم گریه می کنه.شاید هم نمی کنه. گاهی گریه میکنم اون وقتایی که خیلی نیاز دارم ماه رمضون اینطور شده بودم ولی الان نه . بستگی به حال و احوال داره.

اعتماد به سقف داره. سقفشو نمیدونم ولی از پایه اش مطمانم که محکمه و سست نمیشه ..اعتماد به پشتوانه بزرگی که دارم نمیذاره اعتماد به نفس نداشته باشم.. یه حس امنیت کامل بدون نگرانی .

در قید و بند رسم و... اصلا نیست. هر جور راحته همون خوبه. بله هر رسمی رو قبول ندارم ولی در حدی خوبه خوشم میاد رسم و رسوم باشه .متاسفانه قسمتی از رسم و رسوم هامون دلیل منطقی ندارن و بیخودن . اگه تعدیلش کنی خوبه.

جدیدا فهمیدم رومانتیکه فقط بروز نمی داده! بله رمانتیکم ولی نه در حد افراطی در حد لزوم .

شوخ طبع و خلاق هم هست. شوخم

فرشته جان دعا می کنم هر چه زود تر به هرچی می خوای برسی!
    ممنون عزیزم من همیشه بهت غبطه میخورم به این دقت و قدرت بیانت .فکر کنم خبر از روحیاتم داری.
    مسافرت خوش بگذره.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
    سلام به همگی سلام صالحه جان

تصویر ذهنیم درباره فرشته اردیبهشت خیلی شبیه به نظر بقیه دوستان.

هر وقت اواتارتون را می بینم فکر می کنم خودتون را می بینم! همه میگن جز ترمه نمیدونم دلیلش چیه؟

در ذهنم دختر شاد و پر انرژی هستید و در زمان مناسب شیطون و شوخ طبع. بله همینطوره

عاشق طبیعت هستید. به کوهنوردی علاقه داری. به نظرم از اسب سواری هم خوشت میاد! معلومه از همه این ها خوشم میاد ولی تا حالا سوار اسب نشدم . اسب واقعا زیباست یه غرور خاصی داره . کوه رو هم دوست دارم همه دوست دارن خب

از زندگی تون راضی هستید. حدود 90٪ بیشتر بالاتر از 100. همه به لطف خداست .خیلی بهمون توجه داره

عجول نیستی. بعضیا میگفتن هستی . بعضی جاها هستم بعضی جاها نیستم بستگی به موقعیت داره .

اوقات فراغت: تا حدودی اخیرا زیاد شده بود فراغتم. الانم زیاده
    اشنایی با کامپیوتر: متوسط رو به خوب بله

خانواده تحصیل کرده: بله. خودتم که ارشد داری و بچه زرنگی بودی. علاقه به تحصیل تو خانوادمون بالاست و استعداد بالایی هم دارن .

هنرمند: بله. نوشته بودی که به موسیقی علاقه داری. اگه اشتباه نکنم گفته بودی سه تار میزنی. به نظرم از ویولون هم خوشت میاد. موسیقی زیباست و اون هارمونی اش ادم رو حیرت زده میکنه. این حیرت تو همه جنبه های هنر هست . هنر خیلی مرتبه بالاتری از انسان رو به نمایش میذاره.

سنتی یا مدرن: میانه بله هردو ارزش خودشونو دارن .

مادیات یا معنویات: هر دو در جای خود. بله هردو بجای خود با رابطه متقابل میشه مادیات رو تبدیل به معنویات کرد .این ماییم که هم چیو تفکیک میکنیم اصل یه چیزه .

به نظرم یکم کمال طلبی. نظرت درسته .

با ارزوی بهترینها. ان شاء الله به هرچی که دوست داری و به صلاحته برسی.
    ممنون صالحه عزیز .
    موفق باشی
    .

پ. ن : از تمام دوستان خواهش دارم که بدون تعارف انتقادهاشون را بیان کنند. خوشحال میشم نکات منفی را بشنوم تا اصلاحشون کنم. جناب محمد مشتاقانه منتظر نظرتون هستم.
    صالحه عجله نکن به وقتش تیربارانت میکنیم ولی از من میشنوی از در خواست اخرت انصراف بده همون جناب محمد همه زندگیتو رو میکنه !
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : جمعه 24 مرداد 93 در ساعت 13:32

12. 7 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 24 مرداد 93), meinoush (جمعه 24 مرداد 93), paiize (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), مصباح الهدی (شنبه 25 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (جمعه 24 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
    کلا تاپیک خیلی سختیه ! سخته چون نمیشه یک انسان رو به تصویر کشید حتی ادم خودش رو هم نمیتونه توصیف کنه چون چند بعدیه و اینجا فقط هرکسی یه گوشه ای ای که فکر میکنه از طرف میشناسه رو توصیف میکنه .انسان ها خیلی پیچیده ان.

چون نمیخواستم نظرات دیگران تاثیر روی ذهنیتم بذاره اونا رو نخوندم.پس ممکنه تکراری باشه شایدم نه. دختر بیخیال یاد بگیر

و اما تصویر ذهنی از خانم فرشته اردیبهشت :
    1: آدم با مطالعه ایه. بله ولی تا یکی دو سال پیش خیلی زیاد بود مطالعه ام حالا به نسبت کمتر شده فکر میکنم میخواد دم بکشه چیزایی که قبلا خوندم و طبیعیه.
    2: بدون فکر و تجزیه تحلیل حرفی نمیزنه. سعی میکنم اینطور باشه .
    3:ذاتا باید آدم شاد و شوخی باشه. بله
    4:کمالگراییشم که دیگه کسی نیست ندونه. بله
    5:سعی میکنه نظرش متعادل باشه و افراط و تفریط نکنه. خیلی رو این مورد تاکید دارم نه فقط نظر دادن تو همه جوانب زندگی .جهان بر پایه تعادل استواره.

6:علیرغم اینکه از کلمات کیفی و بدون تعریف بدم میاد ولی در کل آدم خیلی "خوبیه". ممنون همه ادم ها خوبن فقط تعریفشون فرق داره
    7:شخصیتش تا حد زیادی شبیه آواتارشه. شاید باشه
    گفتم که سخته؛محسنات ایشون خیلی بیشتر از ایناست ،ولی ذهن من یاری نمیده که بیشتر بگم.
    شما لطف داری ممنون از تصویر ذهنی تون معلومه نکته بینید.

خب و اما نمره اقای رضا میشه "20" تبریک میگم
    مدیونید اگه فکر کنید به خاطر جمله " آدم خیلی خوبیه" باشه اما چون یه جایی گفته بود من املام ضعیفه نیم نمره کم میکنم که حواسشونو بیشتر جمع کنن میشه 19.5 خب هر ادمی جایز الخطاست .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد 93 نمایش پست ها
    سلام سلام

نشد ما تو یک تاپیک پست بزنیم اعمال قانون نشیم

من همینجا رسما از حضور در این تاپیک بخاطر اینکه دیگه اسباب رنجش مدیر زحمتکش چرخشی این تاپیک رو فراهم نیارم، استعفا میدم یعنی دقیقا توی این انجمن حس این بچه های سرراهی رو دارم ، خیلی دلم سوخت تو هر تاپیکی میرم مطلب مینویسم یا از طرف مدیران یا از طرف کاربران خلاصه یکی یک گیری به ما میده یعنی هفت نفر اینجا هفت تا پست اسپم گذاشتن فقط به من گیر میدن ، حالا اون به کنار ، خود مدیرش بصورت غیر قانونی میاد اسم ما رو وارد لیست داوطلبان میکنه بعد یکی نیست بهش گیر بده اونم به کنار ، اون یکی تاپیک کل کل رو بگو که شده محفل غیبت و زیرآب زنی ادم یاد این لژهای مخفی فراماسونری میفته ، نصف روز نبودم ها ، چقدر پشت سر ما بد گفتن ،اون یکی گفته از وقتی من عضو این انجمن شدم کاربرا یکی یکی دارن دیونه میشن اون یکی تقاضای عاجل از مدیریت کرده که در اسرع وقت من رو بن کنند حالا اینها به کنار ، اون یکی کاربر دیگه رو من کجای دلم بزارم گفته اگه میشه من عجله دارم تا مهر نمیتونم صبر کنم ، همین الان میخوام تصویر ذهنیم رو از محمد 93 بگم ، گفتن مشکلی نیست بگو ، بعد گفته من فکر میکنم این محمد 93 شاگرد تایپ تکثیری هست یعنی هیچ دیواری کوتاه تر از من دیگه پیدا کردن اینجا یعنی شانس اوردین من استعفا دادم وگرنه یک تصویر ذهنی از شما ارائه میدادم که مرغای اسمون به اون تصویرتون قاه قاه بخندن امین هم روش نشد با استفاده از ابزارهای کاربری عادی بگه تصویرش رو نگم، با ابزارهای مدیریتی پر من رو باز کرد

امین که انصراف داد از شنیدن تصویر ذهنیش من تصویر خانم فرشته اردیبهشت رو چون متقاضی بودن ارائه میدم که لااقل قربانی شدنم تو این تاپیک یک فایده ای داشته باشه

خانم فرشته اردیبهشت با اجازتون برای اینکه خوندن و نوشتن مطالب این مطلب راحتتر باشه ، فعلها رو بصورت مفرد بکار بردم . و البته کمی طنز گونه نوشتم ، اگه باعث ناراحتیتون شد شما که تقاضای بن شدن من رو دادید بگید قبلش این پست رو هم پاک کنن

مطلب بعد اینکه من قبل از نوشتن این توصیف نوشته های دوستان رو نخوندم ، پس اگه تکراری بود به بزرگواری اقا امین ببخشید آفرین به شما

تصویر خانم فرشته اردیبهشت :

>>> نام اصلی : فرشته

>>> جنسیت : خانم دراین مورد نمیتونم نظر بدم دیگه واقعا تابلو شدم!!!حداقل بذارین این سکرت بمونه

(جان؟ اینکه مشخصه؟ نخیر کی گفته مشخصه؟ ما مورد داشتیم تو اینترنت طرف اسم کاربریش "فری سیبیل طلا" بوده ، بعد همه فکر میکردن اسم طرف فریدون هست از این سیبیل چخماقی های خطرناکه ، بعد از دو سال کاشف بعمل اومده این اسم کاربری متعلق به یک دختره به اسم فرشته که یکم سیبیل بور و طلایی هم داشته برای همین اسم کاربریش رو گذاشته بوده "فری سیبیل طلا" برای همین همه چیز باید شفاف تصویر بشه - هر گونه تشابه اسمی مثال کاملا تصادفی بوده و هیچ ارتباطی با سوژه مورد بحث ندارد )

>>> تاریخ تولد : اردیبهشت سال 68 یا 69 چقدر وقت گذاشتین اینارو حساب کنین؟

>>> وضعیت تاهل : مجرد در خدمتیم فعلا

>>> سابقه شکست عاطفی یا عشقی : دارد ندارد

>>> قصد ازدواج : داره ولی نه بصورت جدی ، کلا خیلی شکم سیری خواستگارهاش رو بررسی میکنه و فکر میکنه هنوز دو سه سال دیگه وقت داره دارم دیگه رسما تصمیم به عملی کردن ازدواج گرفتم البته همه اش به خواسته من نیست اگه خدا هم اوکی بده حله.

>>> تحصیلات: لیسانس یک رشته متوسط (غیر مهندسی ) ریاضی داره شاید

>>> شغل: معلم ( استخدام رسمی) ، هنرستان یا دبیرستان با بچه های سنین بین 15 تا 17 سال سر و کار داره ای بابا

>>> خانم خیلی مذهبی سفت و سخت نیست ، معمولیه ، از این حاچ خانمی ها نیست، مثلا از این مدلها نیست که یک جا بره عروسی ، بزن بکوب شدید و گناه باشه ناراحت بشه پاشه بیاد بیرون بله همینطوره بستگی داره در چه موردی باشه تا سخت و سفت باشم یانه !

>>> حجاب : هم مانتو هم چادر ، زیاد تعصب نداره بسته به موقعیت مکانی یکی رو انتخاب میکنه بله

>>> مودب هست و شخصیت دلسوزی داره ، البته گذشته دلسوزتر بوده. تحقیقتون خیلی کارش درست بوده ولی جدا الان هم مثل اون موقه ها دلسوزم ولی یکم تعدیلش کردم قبلا افراطی بود فکر میکردم مسوولیت همه چی دنیا با منه ...

>>> اهل معاشرت و خوش مشرب و کمی طناز بله

>>> علاقه به دیدن فیلم و سریال داره فیلم های جالب ولی نه تلویزیون

>>> اهل وبگردی و فیس بوک و سایتهای اجتماعی و اینطور چیزها هم هست. نه اهل سایت های اجتماعی نیستم فقط یه نام کاربری سوری تو فیس بوک دارم برا دراوردن امار خواستگاران محترم همین همدردیه که معتادم کرده و پیگیرشم اینک شاید ترک کنم

>>> زبانش خوبه یعنی حداقل در حدی هست که جواب Can you introduce yourself? رو بتونه بده عجب حدی !

>>> خیلی شلوغ و پر هیجان و پرانرژی هست خیلی شلوغ نیستم . اونم همه جا شلوغ نمیکنم . بعضی ها کلا همه جا یه مدلن مثلا یا شلوغن یا ارام . من اینطوری نیستم گاهی تو موقعیتی خیلی ارام میشم.

>>> بصری و جنبشی هست ، کادو خیلی خوشحالش میکنه، مخصوصا لباس با رنگهای متنوع. نه نسبت بصری و لمسی و جنبشی و سمعی در من یکیه . نه من از گرفتن کادو خیلی ناراحت میشم!!!!!کادو کیو خوشحال نمیکنه اینم شد تصویر؟ لباس هم خوبه ولی کتاب و بیشتر دوست دارم کتاب کادو بگیرم.

>>> چون بصری هست ممکنه عینکی هم باشه. نه عینکی نیستم دیگه خدا رو شکر خوشمم نمیاد اصلا. اصلا شما نظریه پردازی شدینا عینکی بودن چه ربطی به بصری بودن داره؟

>>> اهل مسافرت و چیزهای هیجانی مثل شهربازی و اینطور چیزهاست ، مثلا اگه یک مسیر تو شهری رو بعنوان مسافر حق انتخاب داشته باشه که با ماشین بره یا با یک موتور کراس مسابقه ای ، ترجیح میده روی ترک موتور بشینه بره موتور که خیلی کیف میده

>>> دخترخانم هنرمندیه ، هنرهایی مثل اشپزی و سفره ارایی و شاید نقاشی و هنرهای مربوطه به پارچه و لباس وارایشگری و موارد دیگه در بعضی زمینه ها . نقاشی نمیکنم.

>>> اهل کارهای تو خونه زیاد نیست چرا خب تمیز کردن خونه و اتاقم با منه و گاهی هم ظرف شستن ولی اشپزی رو گهگاهی اگه هوس کنم میرم سراغش . خیلی نمیرم تو نخ کارهای خونه.

>>> رانندگیش خیلی بده ، بقدری بده که اگه مثل این فیلمهای اخرالزمانی توی یک جاده باشی بعد جاده پشت سرت در حال نابود شدن باشه ، بعد دو تا راه داشته باشی که یا با خراب شدن جاده نابود بشی یا سوار ماشینی بشی که یکم جلوتر ایستاده و فرار کنی و راننده اش خانم فرشته اردیبهشت هست ، ترجیح میدی سوار نشی و بصورت طبیعی نابود بشی نخیرم رانندگیم نسبتا خوبه خیلی هم دلش بخاد سوار ماشینم کنم

>>> اعتماد به نفس نسبتا خوبی داره . بله خوبه سلام داره

>>> اهل ورزش گاهگاهی هست ، ورزش مورد علاقه اش شنا هست و یکی از ورزشهای رزمی مثل کیوکوشین یا تکواندو ، که البته این کیوکوشین رو دو روز میره دو ماه نمیره ، برای همین فقط در حد شمارش اعداد رزمی رو بلده ، ایچ ، نی ، سان …
    شنا رو حرفه ای که بلد نیستم ولی شنا گران رو دوست دارم فعلا تنها ورزشم همینه . اهل کیوکو چی چی نیستم . منو چه به این کار ها. ورزش های لطیف مثل همین شنا ایروبیک والیبال رو دست دارم تکواندو نه.

>>> به تماشای فوتبال هم علاقه داره ، پرسپولیسی هست و الگوی ورزشیش هم علیرضا حقیقی هست حقیقی چرا حالا؟ این جمله یه بوهایی میده!!
    من اعتراض دارم اینجا از هر جمله ی سه سال قبلت علیهت سو استفاده میکنن مدیر وقت لطفا رسیدگی کنن.
    فوتبال فقط جام جهانی میدیدم . پرسپولیس نیستم اون یکی هم نیستم .

>>> زیاد مدیریت زمان نداره و وقت کشته زیاد داره که به بطالت میگذرونه دارم تازگی ها بهتر شده

>>> خیلی خاکی و افتاده هست و با همه میجوشه و خودشو نمیگیره این موردو نمیتونم تصدیق کنم یعنی ذاتا اینجوریم ولی گاهی تو دنیای واقعی تو اشنایی های اولیه خلاف اینو میگن اما بعدا میفهمن که چقدر من بچه خوبیم و پشیمون میشن ...اصلا خودمو نمیگیرم با همه نمیجوشم .

>>> عاشق کارشه علیرغم یکنواختی که داره ولی بخاطر ارتباط با دانش اموزهاش علاقه داره ، از اون مدل معلمهایی هم هست که زندگی دانش اموزاش و گرفتاریهاشون براش مهمه و در حد بضاعتش کمکشون میکنه بله واقعا عاشق کارمم و اصلا برام یکنواخت نیست چون کارم انسانی هست و انسان ها تکراری نمیشن. توضیحشو اون بالا دادم .

>>> خانواده کم جمعیتی داره ، هم تعداد بچه هاشون کمه هم احتمالا تنها فرزند مجرد خانواده هست. فکر کنم

>>> رابطه اش با مادرش خیلی بهتر از پدرش هست.

>>> اهل غرب کشوره، یک شهر کوچیک شرق و غربشو نمیدونم ولی شهر بزرگه

>>> دخترخانم اکتیو و کاری هست ولی اگه بیفته روی مود تنبلی ، و پشتش باد بخوره ، بدجور تنبل میشه اصولا تنبلی روح و روانمو زایل میکنه مجبورم برا اینم که شده همش مشغول به کاری باشم گاهی هم تنبل میشم هر از گاهی.

>>> اگه بی حوصله باشه بدجور هم خودش هم همه رو کلافه میکنه برعکس زمانی که شاد و پرانرژی هست نه خیلی به دیگران کاری ندارم که ناراحتشون کنم کلافه باشم تنها میشم و جلو دیگران ظاهر نمیشم.

>>> خیلی احساسات متغیری داره ، مثلا با نزدیکترین کسانش ممکنه صبح خیلی گرم و گیرا باشه ، یهو ظهر اخلاقش عوض بشه و سرد بشه خب گاهی اروم و سرد میشم .

>>> کم عصبانی میشه ولی اگه عصبانی بشه اهل داد و بیداد کردن و پرخاشگری هست اصلا اصلا اهل پرخاش گری نیستم حتی اگه شدیدا از دست کسی عصبانی بشم

>>> لباسهای شیک و متنوع ولی غیر گرون میپوشه گرون هم می گیرم اگه از لباسی خوشم بیاد خیلی به قیمتش فکر نمیکنم البته اگه خیلی قیمتش بالاتر از ارزش خودش باشه بر نفسم غلبه میکنم و نمیگیرم . البته تعریف گرون برای لباسی که ارزششو داره صحیح نیست.

>>> اهل قر و فر و قرتی بازی نیست ، دختر خانم بی شیله پیله ای هست. بله همینطوره ساده ام

>>> در قید و بند رسم و رسومات جامعه نیست. درسته خیلی بهشون فکر نمیکنم.

>>> توی زندکی زیاد اهل سخت گرفتن نیست. زندگی اسونه

>>> لوس نیست ولی زیاد اهل قهر کردن و سرسنگین شدن هست لوس نیستم . اگه با کسی به مشکل بربخورم و بدونم که اصلا زمینه فکریمون بهم نمیخوره و نمیتونم از راه منطقی باهاش تعامل داشته باشم باهاش اروم میشم خیلی حرف نمیزنم کل کل نمیکنم . ولی اصلا قهر تو ماجرای من نیست . خیلی بچه گانه است.

>>> یکم لجبازه و یکم کینه ای... اصلا کینه ای نیستم هیچ کینه ای تو دلم نیست حتی یسری ادم ها که اذیتم کردن دلم براشون میسوزه ...گاهی برا شوخی لج میکنم تا طرف اذیت بشه

>>> ارادت خاصی به کل کل و کل کل کنندگان داره و همیشه صف اوله بله میخام ترکش کنم ولی انگیزه کافی برا ترکش ندارم .

>>> خوراکش کمه و زیاد اهل پرخوری نیست اهل رستوران گردی ام مخصوصا شب ها برای شام . یکی از تفریحاتمه . پرخوری نمیکنم زود به زود غذا میخورم ولی هر دفعه به مقدار کم امان از اون روزی که بخام درس بخونم اصلا غذا جوابگو نمیشه

>>> اهل سیاست نیست ولی توی انتخابات به روحانی رای داده سیاسی نیستم

>>> اهل مطالعه کتب غیر درسی و متفرقه در حد خیلی کمه ، شاید سالی 3-4 کتاب. نه بیشتر میخونم بالا توضیحشو دادم که اخیرا کمتر شده .

>>> سطح مالی خانوادشون متوسطه و از اون دختر ها نیست که توی ناز و نعمت بار اومده بشه و در رفاه نبوده . یه دوره ای در کودکی شبیه کزت شده بودم تصویرتون این مدلیه نه؟
    قبلنا رفاه متوسطی داشتم ولی 10 سال اخیر خیلی بهتر شد در کل خوب بوده.

>>> اونقدر که اینجا نشون میده شاده ، ولی در زندگی واقعیش اینطور نیست ذاتا خیلی ادم شادی ام . مخصوصا اگه کسی همراهی کنه خیلی شادی میکنم . جدا احساسات واقعیمو اینجا مینویسم ولی خب یسری غم و اندوه عمیق هم گریبانکیر این انسان هست و گریزی نیست که اون هم تهش میرسه به شادی.

با اطمینان میگم شادم چون علت خیلی محکمی دارم براش. حتی گاهی اگه دلگیر و افسرده باشم ولی اون شادیه ته دلم هست.

>>> خونشون ویلایی و جنوبی هست تصویر ذهنیتون راجبه خونمونه یا خودم؟

>>> خیلی دختر اقتصادی و حسابگری هست ، خسیس نیست ولی اهل بریز و بپاش هم نیست ، با این اخلاقش و این مدیریت مالیش میتونه توی زندگی متاهلیش خیلی زود به همه مادیات برسه . تقریبا درسته ولی خیلی اهل حسابگری نیستم و نمیتونم باشم و اما ناخوداگاه تعادل رو حفظ میکنم تو خرج و مخارجم. اصلا ریخت و پاش نمیکنم .

>>> حدود 10 تا 15 میلیون تومان توی حساب بانکیش پول داره شماره کارت عابر بانکش هم ********60379918 درست نیست دیگه همه اطلاعات شخصی مردم رو رو کنم کسی هم زیاد روی پول قرض گرفتن از ایشون حساب باز نکنه ، چون یک دوبار سر این پول قرض دادن ضربه خورده به سختی به کسی قرض میده ، شما بگو هزار تا تک تومنی!

ای بابا از دست این تصویر !
    نه اتفاقا خیلی روم حساب میکنن و کاری بتونم میکنم چند بار هم که قرض دادم مشکلی پیش نیومده خب طرفو میشناسم.

>>> خیلی علاقه به کار بیرون منزل داره که قطعا یکی از انگیزه هاش مادی هست ، نه انگیزه مادی نه . دوس دارم سرگرم باشم و حس مفید بودن بهم دست بده تا موقع استراحت لذت ببرم که کاری کردم و به بطالت نگذشته .

توی خونه نمیتونه بند بیاره و دوست داره همه اوقاتش بیرون منزل کار کنه نه وقتی هر روز یه کار مفید داشته باشم انجام بدم بقیه اش رو اگه خونه باشم عذاب نمیکشم که بیکارم از بودن تو خونه هم لذت میبرم.
    ، بخاطر این خصوصیات اخلاقیش ، علیرغم اینکه دختر عاطفی بوده ، ولی کم کم زمخت و پسرانه شده ، نه اصلا پسرونه نیستم خیلی مواظب طبیعت دخترانم هستم که بهم نریزه هم در ظاهر هم باطن .

خیلی بیش از حد مستقل و بدون نیاز به تکیه گاه بار اومده اینطوره ولی بیش از حد نه . هر ادمی باید از عهده کارها و زندگیش بر بیاد ولی جدا تو خیلی موقعیت ها جای خالی یک مرد رو تو زندگیم حس میکنم و اونجا خودم نمیتونم برا خودم کاری کنم (الرجال قوامون علی النسا)
    .

این نظرم کارشناسی نیست ولی غالب مردها دوست دارن خانمشون توی بعضی مسائل ضعف داشته باشه و کلا دوست ندارن خانمشون توی چیزی ازشون سرتر باشه و یک مرد همیشه دوست داره تکیه گاه همسر و فرزندانش باشه، این ذات یک مرد هست که حالا شاید بعضی مردها این رو تغییر بدن ، پس باید خانم فرشته اردبیشهت یا خودش رو کمی تعدیل کنه و دوباره اون روحیات دخترانش رو تقویت کنه و یا راهی که ایشون داره دنبال میکنه این هست که چون خودش شخصیت قرص و محکم و تاحدی مردانه (بلحاظ محکم بودن) داره ، دیگه هر مردی بعنوان همسر نمیتونه مطلوبش باشه ، برای همین دنبال مردهایی با تیپ های فوق قوی روحی ، شکست ناپذیر ، عبوس ، جدی و… برای ازدواج هست ، یعنی خودش به اندازه کافی قوی هست پس دنبال یک مرد خیلی قویتر از عامه مردها برای ازدواج میگرده برای همین شاید کمی کمالگرا و سخت گیر در ازدواج شده.

بله تا حدی همینطوره و خیلی رو این مسایل تاکید دارم روحیاتم که دخترانه است و ازین لحاظ با پسرها مشکل ندارم ولی از لحاظ تدبیر امور و این حرف ها نمیتونم اعتماد کنم .
    میخام که همسرم بالاتر از خودم باشه تا حس کنه بهش نیاز دارم و ازین حس لذت ببره . نه تنها مردها ازین جور رابطه ها خوششون نمیاد که شما تعریف کردی
    خودمم دوس دارم بتونم به همسرم تکیه کنم یعنی بیشتر اون حامی من باشه تا تعادل واقعی زندگیمون حفظ بشه.

من اینقدر ها قوی نیستم که شما برداشت کردین ولی وا نمیدم حتی اگه جایی کم بیارم.
    جدیدا به این نتیجه رسیدم با این مردهای سبیل کلفت ازدواج کنم تا یادم بره اقتدار چی بود ابهت کجا بود کمالگرا کیه؟

>>> کمی قبلتر حتی پشتوانه خانواده اش و کمک حالشون هم بوده که الان کمی این رو تعدیل کرده و به نظر خودش اون مسیر که خود رو فراموش کنی و فدای بقیه کنی و اصطلاحا شخصیت بازنده –برنده داشته باشی ، اشتباه هست. بله ولی حالا هم وقتی میبینم میتونم برای حل مشکل کسی کاری کنم نمیتونم اون عقب بشینم و نگاه کنم
    مخصوصا وقتی طرف از نزدیکان منه و جونم به جونشون بنده . بله تا حدی تعدیل کردم که ذهنم خیلی درگیر نشه . ولی خدارو شکر هرچند خیلی درگیر بعضی مسایل شدم و لی توی یک سال نتیجشو دیدیم و حالا دیگه مشکلی نیست که به فکرش باشم.

>>> وابستگی عاطفی به خانواده نداره. چرا دارم دلبسته شونم مخصوصا چند نفر که خیلی دوسشون دارم و خیلی بهم نزدیکیم که یکیش خواهرمه .

و خیلی چیزهای دیگه ، نصف چیزهایی که تو ذهنم بود رو فاکتور گرفتم بخاطر گیر مدیران ، همینها رو هم با سلام و صلوات نوشتم یعنی این همه نصف بود؟

اون روز که اینجا اومدم اعلام امادگی کردم فکر نمیکردم در مورد هر کاربر بیشتر از دو سه خط بتونم بنویسم ، ولی الان که خوب فکر میکنم میبنم دقیقا امادگی این رو دارم که اسم هر کدوم از کاربرای اینجا رو بگیرم از اونطرف بیوگرافی کاملش رو تحویل بدم،حتی کاربری که امروزعضو شده

دوستان خیلی خوشحال شدم از زیارتتون در این تاپیک ما هم خوشحال شدیم و هم خسته
    موفق باشید

واقعا خسته نباشین با اینهمه تحقیق و بررسی که کردین ولی یه چیزی تو تصویرتون کم بود کد ملی مو نگفتین .

ممنونم از تصویرتون .
    موفق باشین

- - - Updated - - -

فکر کنم تصاویر ذهنی در باره من تموم شد

از همه دوستان ممنونم که تو این تاپیک شرکت کردین و وقت گذاشتین .

شاد باشین و سلامت.

14. 8 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 24 مرداد 93), m.reza91 (جمعه 24 مرداد 93), meinoush (جمعه 24 مرداد 93), paiize (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), مصباح الهدی (شنبه 25 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (جمعه 24 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها

!

تصویرذهنی من ازفرشته اردیبهشت
    سلام فرشته جون سلام پاییزه جان ( اسمتو که ویرایش کردی خوب شده ولی به نظرم کم میاد)
    اول ازهمه بگم من خیلی دوستت دارم ازت انرژی میگیرم پس فهمیدم که عشقمون دوطرفه است

فرشته باانرژیه حتی وقتی حالش گرفته ست حالم گرفته باشه میفتم رو تخت
    خیلی مهربونه ممنون
    بااحساسه اما گاهی هم منطقی میشه هر دو ولی تو موقعیت هایی باید منطقی بود و جاهایی احساسی . هردوهم میتونی باهم مخلوط کنی
    توی انتخاب همسرخیلی سختگیره نمیدونم خودمم گیج شدم لابد سخت گیرم که همه میگن نمیدونم این همسر کیه که سرش اینهمه محکوم میشم

بهش میادازاون معلمهایی باشه که خیلی مهربونن وتاآخرعمرشاگردهاش فراموشش نمیکنن بله مهربونم ولی کمی خودمو میگیرم تا وقتی تحویلشون گرفتم دلشون غنج بره
    خواهرخوبیه خیلییییی
    گاهی بدجورمیزنه به دربی خیالی وکارهایی میکنه که یه بچه5ساله میکنه!!! نه پاییزه جان ادم بیخیالی نیستم هرچی میخاهم باشم نمیتونم خوش به حال دختر بیخیال

دستخطش خوبه افرین منم مثل خودت دفتر نمره معلمامونو مینوشتم ببین چه تفاهم داریم! بعضیا نمیخان قبول کنن من خوش خطم
    دوران تحصیل شاگردممتازبوده..کتاب روخیلی دوست داره..مثل من! بله ممتاز بودم ولی خیلی درس نمیخوندم یعنی کتاب به دست نبودم.

خوشتیپه ...چادری نیست اما حجابشوداره بله حجاب دارم
    به رنگ قهوه ای وسبزعلاقه داره سبزو دوست دارم
    آهان....خیلی خیلی بازیگوشه...ازکارهای خودش میترکه ازخنده...خیلی هم خوش خنده ست بله پاییزه بخندم بلند و با صدا میخندم . پاییزه گاهی هم تو کلاس از کارای بچه ها بدجور خندم میگیره جلوشو نمیتونم بگیرم .
    یه انتقاد...کمی بایدعاقلانه ترفکرکنه مخصوصادرموردخواستگارهاش..ا زماگفتن بود!!!دخترزودباش دیگه متتظرشام عروسیتیم راستش دوست دارم خیلی سرزنشم کنن تا مغزم از باد خالی شه. بگو بگو هرچی دلت میخاد بگو
    گفتم شام یادآشپزیش افتادم..دستپختش حرف نداره.غذاهای متنوعی هم درست میکنه.اگه پیشش بودم درهفته یه مهمونی ازش میگرفتم..ترجیحاکباب باشه یاته چین..خسیس نباش دختر آخ چه خوب میشه بیایی خونه ما مهمونی برات آش... درست میکنم با هر غذایی که بخایی اما راستش دوست دارم تو رستوران سنتی که خیلی دوسش دارم مهمونت کنم چطوره؟ هم میگردیم هم من خیلی کار نمیکنم

آخرین مانتویی که خریده قهوه ایه البته روشنه...پاشنه کفشش متوسطه..میخوای رنگ شال وروسریت هم بگم؟ زردومشکی یاسبزوزرد...نترس حایی ندیدمت دارم ازغیب میگم..ای حال میده درست باشه

پاییزه در مورد مانتو..... دارم فکر میکنم کدوم یک از دوروبریامی؟

فعلا همین
    واست آرزوی موفقیت میکنم توی همه مراحل زندگیت

راستی بارون روهم خیلی دوست داری مثه من..خوش به حالت زیادتجربه اش میکنی..جای منم خالی کن
    اره عزیزم اینجا خیلی بارون میاد جات خالی البته الان خیلی کم شده من چتر ندارم اصلا نمیدونم چترو براچی ساختن؟

ممنون پاییزه عزیزم
    ببخش چون جوابت تو این پست بود یادم رفته بود جواب بدم.

16. 5 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 24 مرداد 93), meinoush (جمعه 24 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), terme00 (شنبه 25 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    فکر کنم تصاویر ذهنی در باره من تموم شد

از همه دوستان ممنونم که تو این تاپیک شرکت کردین و وقت گذاشتین .

شاد باشین و سلامت.

اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ...... !!!!! نه، نه صبر کنین ،کجا؟؟؟؟ درو نبندین، منم منم دختر بیخیال ، پشت در گیر کردم!!! درو نبندیییییین!!!!!!کجاااااا میرین؟؟؟؟؟

خب اول
    واستا صدامو صاف کنم!
    اوهوم اوهوم ،...

به نام خداوند جان و خرد ؛ کزین برتر اندیشه برنگذرد
    خداوند نام و خداوند جای ؛ خداوند روزی ده رهنمای

خداوند کیوان و گردان سپهر؛ فروزنده ماه و ناهید و مهر
    ز نام و نشان و گمان برترست؛ نگارندهٔ بر شده پیکرست

تصویر ذهنی اینجانب از خانوم فرشته اردیبهشت!

واستین!!! واستین ..... ! هولم نکنین !

اِاِاِاِ راستی ببخشید ، سلام !

خب از کجا شروع کنم مممممم......! خب اول بیایم ساده هارو بگیم!

علاقه مندیاش:

اول ؛ صدر نشین لیست علاقه مندیشو میگم که عاشق خداست!
    دوم دوست داره زودتر آقابالاسرشون و پیدا کنن!
    سوم موسیقی دوست داره!
    چهارم تدریس برای بچه های کوچولو موچولو!
    پنجم خانواده اشو دوست داره .
    ششم، عشق به طبیعت گل و گیاه، دریا!!!
    همه غذاهارو دوست داره!
    عاشق توت فرنگی و تمشک و گوجه سبزه!
    و.....
    عاشق فصل بهاره ، خصوصا باروناش!
    دوست داره بدون چتر بره زیر بارون! دیگه اگه آقاشون هم باشه که ، دیگه همه چی عالیه! فرشته چقدر خوشحاله!
    کمی اولویت ها پایین بالا شد، شما به بزرگی خودتون ببخشید!

آهان اسمش فرشته است!
    ماه اردیبهشت بدنیا اومده!
    (وقتی چشم بسته غیب میگم ، کیف میکنم هااااا!!!!)

اگه بخوایم بترسونیمش باید از قورباغه استفاده کنیم!یکبار پسر عموش اینکارو کرده!از اونجا یاد گرفتم!
    البته فکر کنم از رعد و برق با صدای بلند هم میترسه، اگه بشنوه، شبم باشه ، تنها هم باشه میپره میره زیر پتو!!!!!

دختری مستقل و آینده نگرریست!

معتقده خودش باید نیازهای خودشو براورده کنه!خودش به شخصه بفکر خودش هست!

دختری احسااساتی و شوخ طبع ! اهل کل کل زیاد!!!!!!پایه ثابت آلاچیق کل کل !!!!

با ایمان و اعتقاده و عرفانی!، یبار گفتی دوست داشتنت نسبت بخدا خاصه !
    سوالی براش پیش میاد تا به جواب نرسونش ول کن ماجرا نیست!!! اینقدر میره دنبالششششش تا پیداش کنه! خصوصا اگه درمورد خدا باشه!

همسری عرفانی دوست داره، در انتخاب همسر بیشتر به اخلاقیات توجه داره تا مادیات و تحصیلات!

آهان ،اگه اشتباه نکرده باشم فکر کنم شما بودی که معتقد بودی با خانوادتون و اطرافیانتون فرق داری! حداقل تو سطح فکرت!

انتقاد من از فرشته اردیبهشت، دختریست که خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره، تاثیر پذیریش از محیط زیاده!

بعضی وقتا بخودت بگو زندگی همینه که هست! گاهی بهتره زندگی و جدی نگیری و گاه و بی گاه به خودت نگاه کنی و بخندی!
    گاهی از خودت بپرس ،من میخوام زندگی کنم یا فقط زنده باشم؟

اسمت که میاد یاد رنگ سبز میوفتم، نه این سبزی که رنگ پس زمینه پست های بعضیاس ها!!

اون سبزی که تو طبیعته ، موقع فصل بهار، همه جا پر از این رنگ میشه! اونو میگم!
    این رنگ ، نشان دهنده ، آرامش و امیدواریست! و آمیزشیست از دانش و ایمان!
    وقتی سبز و زرد میشی ، احساس بهاری و جوانی و سرزندگی به آدم دست میده !
    یک خصوصیتی که این رنگ داره اینه که بیشتر کشش به بیرون داره ، تو هم همینطوری؟ دوست داری همش بری بیرون؟؟؟ تا تو فضای سر بسته باشی؟

تصویری که من از فرشته اردیبهشت دارم!!!

خب از اونجایی که بنده رو ممنوع تصویر کردن ، بنده مجبورم بصورت کاملا نامحسوس تصویر ذهنیمو اینجا بذارم:

اگه خیلی دیگه کنجکاو بودی رو لینکهای زیر کلیک کن تا ببینی دختر بیخیال وقتی شما پست میذاری ، شمارو چه شکلی میبینه!!!

فرشته اردیبهشت ، شب امتحان!
    فرشته اردیبهشت در حال درس دادن!

و درپایان:
    برایت آرزو میکنم اینگونه زندگی کنی:

شاد اما زیبا...!

مصمم اما بی خیال...!

مهربان اما بی ریا...!

عاشق اما عاقل
    ...!

پ .ن: احساسم میگه هولم کردین ، یک چیزی میخواستم بگم یادم رفته!!!!!!!
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 24 مرداد 93 در ساعت 19:46

18. 6 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 24 مرداد 93), meinoush (شنبه 25 مرداد 93), paiize (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), terme00 (شنبه 25 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    باتشکرازخانم ‏ فرشته اردیبهشت ..برای ایشون آرزوی موفقیت وتصاویر فول اچ دی میکنم دخترخوبی بود

ازامشب نوبت تصاویر ذهنی شما ازخانم صالحه می باشد...ایشون بی صبرانه منتظر نقدهای شما تصویرگران بی تقلب !!!!!!!!!هستند بینم چکارمی کنیدخانم بی نهایت و هرعضوی که تصویربی جواب داره میتونه دراین فرصت جواب تصویر روارسال کنه...به این میگن مدیریت پویا

پ،ن:فرهنگ 27تا حالاهیچ تصویری ازخودش بروزنداده یاتصاویرش برفکی یا غیرقابل پخش خلاصه نمیدونم

دختر بیخیال الان پستتو دیدم مدیریت پویا برای این موارد هم راه چاره داره

- - - Updated - - -

دوستان گرامی

***بازهم مجددا خواهش میکنم ازفرستادن اسپم وپست حاشیه ای خودداری کنید گزارش وحذف و ویرایششون واقعا وقت چند نفر رومیگیره بجاش انرژی هاتون روتوی همون پست مجاز صرف کنیدتاپستهاتون غنی تر وجذاب تربشه ...هرکسی توی این تایپیک می تونه پست بذاره پس امکان ارسال پیغام خصوصی هم داره نکته هارو به من یاهرکسی که مدیرتایپیک بودازطریق پیام خصوصی بگید. ..

برای این دوره ی تصاویر ذهنی دیگه نام کسی به لیست اضافه نمیشه.با آرزوی تصاویری صاف برای شما

- - - Updated - - -

تایادم نرفته ازپیوست کردن تصاویربرای پستهاتون خودداری کنید کلا جای تصاویر ی تایپیک دیگه هست..چون دراین صورت حجم تایپیک بالامیره ولنگ لنگان بالامیاد یعنی کلا پیرت میکنه تابالابیاد ولی تا دلتون بخاد میتونیدشکلک جورواجوربزنید تنگ حرفاتون
    ویرایش توسط ammin : جمعه 24 مرداد 93 در ساعت 19:42

20. 6 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

meinoush (شنبه 25 مرداد 93), paiize (شنبه 25 مرداد 93), salehe92 (شنبه 25 مرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 26 مرداد 93), آرام دل (شنبه 25 مرداد 93), دختر بیخیال (جمعه 24 مرداد 93)

صفحه 18 از 35 نخستنخست ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)