به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    قسمت فاسردگی رو خوندم و تست رو هم انجام دادم و تقریبا افسردگی بالایی دارم
    سلام گلی .

من هم مثل تو تست افسردگی دادم و خودم فکر میکنم افسرده ام اما دکتر یه بار رفتم گفت افسرده نیستی!!! آخه من همیشه نیشم تا بناگوشم بازه و خوب طرف نمیدونه تودلم چی میگذره که.

مامانم پیش دکتر مغز و اعصاب خوب میره تهران منم باهاش میرم . چندین بار در مورد خودم باهاش صحبت کردم اونم میگه حالت خوبه!!!

ولی من باز سر حرف خودم هستم که یه مشکلی دارم!!! چون منم مثل تو بی حالم و حسش نیست یه کاری رو انجام بدم. احساس میکنم با گذشته فرق کردم و خسته ام. در ضمن زیاد میخوابم.

به هر حال به من کسی قرص نداده و میگن بیخودی به خودت گیر نده. پیش روانشناس نرفتم.

بچه ها داروهای گیاهی که برا اعصابن اکثرا توشون داروی اعصاب میریزنا ولی کم. حواستون باشه.

مثلا من برا اشتهاآور رفتم از عطاری یه سری قرص گرفتم. باور کنید هنوز یه دونشو نخورده بودم که تو تلوزیون اعلام کرد تو همین قرص که من خریده بودم موادر مخدر هستش.

اسم قرصی که گرفته بودم گل بود. دوستام بهم پیشنهاد دادن.

گلی خانوم برو دکتر تو که مشکل منو نداری!!!

میدونی من رفتم دکتر از تفکرات عمیقم چیزی بهش نگفتم آخه

ترسیدم آبروم بره آخه هم روانپزشکه آشنا بود هم دکتر اعصاب مامانم همیشه باید پیشش بریم با بقیه هم دوست ندارم حرف بزنم.

یعنی خجالت میکشم یا چشام پره اشک میشه. واسه همین نمیرم. هم گرونن هم یه جورین در ضمن آقا هم هستن نمیفهمن من چی میگم!!!

2. 2 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

SHahr-Zad (سه شنبه 28 مرداد 93), رزا (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 95 [ 23:23]
    سطح
    51
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,079

تشکرشده 1,505 در 452 پست

Array
    سلام اول باید خدمت دوستان گلم بگم که ایشون نیاز به روانپزشک ندارند یعنی ارجاع ایشون به سطوح پایینتر که میشه روانشناس یا مشاور که اگر روانشناس تشخیص دادن که ایشون نیازبه دارودرمانی دارند ارجاعشون میدن به روانپزشک ...حالا چرا اول روانشناس؟؟چون روان شناس به شما جلسات مشاوره میده که به مراتب تاثیرش از دارو بیشتره ولی روانپزشک از در که میری یکم باهات صحبت میکنه و بعدش داروهایی بهت میده که حداقل شش ما باید مصرف کنی...golii بعضی هاشخصیت درونگرایی دارن و به راحتی خوشحال نمیشن و خوشحالیشون زیاد با هیجان نیست..من فکر کنم شما جز این دسته باشی..من خودمم همینطور بودم نه اهل دوست نه بیرون رفتن فکر کن اولش بابام اینا هی میگفتن خوب برو بیرون منم بهونه اوردم که بدون ماشین سخته و کجا برم و از این بهونه ها بعد بابام واسم ماشین خرید منم یه چند روز خوشحال بودم ولی الان تا مجبور نباشم بیرون نمیرم....برعکس خواهرم تو هر شرایطی خودش خودشو خوشحال میکنه به حدی که من بهش میگم دیوونه ای منم کم کم یاد گرفتم که نباید منتظر بشینم تا کسی یا چیزی من رو خوشحال کنه این شدکه خودم کم کم رفتم کلاس ثبت نام کردم اولش تنبلیم میشد...تو خونه موسیقی شاد گوش میدم بالاخره یه جوری خودم رو سرگرم میکنم...شما هم کم کم نه یه دفعه از لاک خودت بیا بیرون هرروز یک دلیلی هرچند کم ارزش واسه شاد شدن خودت پیدا کن...از قدیم گفتن غم غم میاره شما خیلی جوونی فقط کافیه خودت اراده کنی و خودت رو از این جو بیاری بیرون

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 دی 00 [ 01:50]
    سطح
    55
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 288 در 108 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    با سلام

با خوندن پست شما منم احساس کسل شدن و افسردگی کردم
    یه پرنده رو چند روز بنداز توی قفس نگاش کن به راحتی میتونی تشخیص بدی که که محیط قفس افسردش کرده!
    حالا چه برسه که شما به عنوان یه ادم و یک خانوم(پر از احساسات و عواطف) بشینید توی خونه و هیچ کار خاصی انجام ندید

بعضی از دوستان در مورد دارو صحبت کردن!
    وقتی کسی مثلا قسمتی از بدنش به شدت درد میگیره ایا با مصرف دارو درد ازبین میره؟؟؟؟؟ نه خوده درد که از بین نمیره، فقط دارو باعث میشه فرد درد رو حس نکنه ، وگرنه درد وجود داره و بهمون هشدار میده که خطر وجود داره
    توی دارو های افسردگی هم همینجوره، فردی که دارو مصرف میکنه انگار بیحس میشه و محرکهای بیرونی رو حس نمیکنه و ازروال عادی یک زندگی خارج میشه.... اگه عوارض شدید این نوع داروهارو نادیده بگیریم بعد از مدنی که مصرف این نوع داروها رو قطع کنیم دوباره روز از نو روزی از نو
    ....
    چون محرک های بیرونی همونن و ذهنیتم همونه
    پس واسه تغییر حالتون اول محرک های بیرونی رو باید تغییر بدید (موزیک غمگین گوش ندید،تنها نباشید و...) تا ذهنیت خودتونم تغییرکنه (خودتونم میتونید ذهنیت خودتونو تغییر بدید با عبادت،ورزش ،ارتباط با دیگران و خنده و شوخی )

فایل زیر رو بگیرید و گوش کنید
    Fekr-Shojaee

موفق باشید

5. 2 کاربر از پست مفید احساس بهاری تشکرکرده اند .

SHahr-Zad (سه شنبه 28 مرداد 93), رزا (سه شنبه 28 مرداد 93)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)