ببین منظور من از اینکه گفتم فوری عاشقش نمیشی دخترای فامیل و اینا نبود که حتما با توجه به مذهبی بودنتون مدل رفتار کردنشون مشخصه!!منظورم یه نفری بود که دو روز باهاش بگو بخند پیدا کرده باشی!!بعد به خاطر همین دو روز فک کنی عاشقشی...
اخه ادم دانشگاه تک جنسیتی میره مگه!!!ترم چندی!؟ تو بهترین دوران زندگیت دوران دانشجوییه بعد با دست خودت هدرش دادی!!
منظورم این نیست که برو با پسرایی که فقط دوست دختر دارن بچرخ که اونارو ببینی ناراحت بشی!!ببین گاهی اوقات یه سری دوستی هایی وجود داره که فارغ از عشق و عاشقیه!!یعنی 5 6 تا دخترو پسر فقط با هم دوستن!!منظورم این جور ادما بود که بتونی تو گروهشون وارد بشی!!نه اینکه با پسرایی بچرخی که تا یه دخترو میبینن میخوان ادمو دک کنن!!این جور ادما جلوی یه دختر باباشونم نمیشناسن چه برسه به دوست!!!
حالا من نمیدونم کدوم شهری ولی تو هر شهری یه سری گروه کوهنوری پیدا میشه معمولا!!سعی کن با اونا همراه بشی!!تو این گروه ها دوستی های خوبی شکل میگیره و دقیقا همون چیزیه که شما بهش احتیاج داری!!اقا به نظر من هر مردی نیاز داری واقعا یه زن تاییدش کنه یا اینکه ازش تعریف کنه،یا فقط ازش تشکر خشک و خالی بکنه،، به نظر من که تو این جور گروه ها به خاطر کارایی که میتونی انجام بدی، به راحتی این جور موقعیتا برات به وجود میاد..پس سعی کن همچین گروه هایی رو پیدا کنی!!وگرنه با کلاس زبان ته اتفاقی که میتونه برات بیفته درگیر شدن تو یه سری روابط عاشقانه ی بچه گونس که برات خیلی بهتره!!البته منظورم این نیست که نرو!برو ولی با هیچ دختری بیش از حد صمیمی نشو!!تو دانشگاه ها چون 4 سال تقریبا بیشتر از اینکه با خونوادت باشی با هم کلاسی هات هستی یه سری روابط خاصی به وجود میاد که هیچ جوره نمیتونی تو کلاس زبانو اینا پیداش کنی!!پس اون شروع ارتباط رو کم کم میتونی از همون کلاس زبان یاد بگیری ولی همون که گفتم فوری عاشق کسی نشو!!!
تازه دیگه این فکرم از ذهنت دور کن که من نمیتونم با کسی ارتباط پیدا کنم به خاطر همین با دوستام مشکل دارم!!از این به بعد قراره کم کم یاد بگیری!!اتفاقا همون دوست دخترای دوستات بهترین امکان رو برات فراهم میکنن که بتونی با دخترا ارتباط برقرار کنی چون میدونی دیگه قرار نیست موضوع عاشقانه ای بینتون شکل بگیره!!پس فقط در حد همون صحبت های عادیه!!اتفاقا با این جور دخترا ادم یه جور احساس امنیت بیشتری میکنه !هم اون دختر و هم تو!!برا همین ارتباط برقرار کردن باهاشون راحت تره و برای شما آموزنده تر...

علاقه مندی ها (Bookmarks)