سلام

مینوش جان بابت راهنماییت ممنونم. وقت کنم حتما میخونم.یعنی دارم میخونم خیلی طولانیه.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%

سلام آقا پارسا. خوش حالم خوبید و جواب منو دادین.

خواهش میکنم شما خیلی به من لطف دارین و آدم بزرگواری هستین.

اسم کاربریم به فامیل اصلی خودم خیلی شبیه بود برا همین انتخابش کردم. هدفم هم این بود که جدی باشم و اینجا بیام برا حل مشکلم و مشکلمم که حل شد برم پی کارم و اینکه فامیل

یک شهید بود چون قبلنا به شهدا اعتقاد داشتم که دست آدمو میگیرن. ولی چون شما خواستین باشه اینبار اسم کاربری جدیدم شبیه اسم کوچیکه خودمه البته هم معنی.

مادرم کامل راه میرن البته با عصا همیشه هم میتونستن راه برن اما نمیرفتن و از روزی که به دنیا اومدن تا الان تمام خاطرات تلخشون یادشونه قبلا مدام یادآوری میکردن. البته جدیدا که بهتر

شدن یادی از خاطرات خوش هم میکنند و تلخی ها رو گذاشتن کنار.

حالشون خیلی خوبه و این مشکلات فعلیشون واقعا دیگه نمیشه گفت مشکل. البته گوش شیطون کر و خدا رو شکر.

باشه دیگه گلایه نمیکنم.

معذرت میخوام من خودمم آدمی هستم که معتقد به حجابم و ساده پوشی مثل اینکه شما هم هستی.

به هر حال چه من خوش تیپ باشم چه بد تیپ آخر سر املم دیگه. فکر کنم امل بودن من باعث بد نام شدن بقیه ساده پوشا باشه.

اتفاقا دلیل این که من املم ژنتیکیه. چون خانواده ام و هفت جد و آبادمم املن. من احمق فکر میکردم میتونم نباشم. ولی نمیشه لباسمو درست کنم سوادمو بالا ببرم ولی وقتی آدم ذاتا امله

کاریش نمیشه کرد که. البته نمیخوام برگردم سر خونه ی اول.

شما فرض کن من از فردا نمیخوام امل باشم و میخوام یه جور دیگه زندگی کنم ولی وقتی فردا نمیتونم امروزو فراموش کنم به چه دردی میخوره؟ به هر حال من پس فردا برمیگردم سر خونه

اول بابت اینکه یادم نمیره که ذاتا املم.

من یه بردار دارم که دو سال از من بزرگتره و یه خواهر که اونم دوسال از من کوچیکتره. منظورم این بود که حیف شد یه برادر عاقل ندارم که بتونم بهش تکیه کنم و اتفاقا برادر من یه پسر

ببخشیدا خیلی عوضیه که شبا از ترسش خوابم نمیبره تو تایپیک خصوصی یکم در موردش با مدیر همدردی صحبت کردم . به هر حال نتیجه ی فقر و بی کس و کاری من اینه دیگه.

منم همین طورم دختر خوبی نیستم و ارزش حرف زدن ندارم کلا آدمایی که از لحاظ مالی پایینن آدمای خوبی نیستن یه طرفشو درست کنی اونطرفش میلنگه.

به هر حال شما و اعضای این تالار گناه دارن که بخوان برادر یا خواهر من باشن. یه جورایی خدا نکنه. مرسی که دعام میکنین ولی بیخودی وقتتونو هدر ندین همین که اسم منو بگین خدا

قهرش میگیره بقیه ی دعاهاتونم قبول نمیکنه.

راستی من یکم الان کلافه ام و از دست خودمو بدختیام ناراحت. خوشحال شدم جوابتونو خوندم. مرسی بهم سر زدین.

شب خوش.