به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 اردیبهشت 94 [ 18:15]
    سطح
    14
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    ممنون از همه عزیزان
    و ممنون از هم دردی و راهنمایی های خوبتون.

کسی مشاور خوب می شناسه که حرفش حجت باشه و مسائل و خوب تحلیل کنه؟ راستش تا الان چند تا مشاور رفتم. در دوران نامزدی یک مرکز مشاوره رفتم. که به من گفتند , زندگی سختی در پیش داری و باید الان برای خواسته هات پافشاری کنی ( که این کارو انجام ندادم)یک روز قبل از عقدم پیش دکتر بهمنی رفتم و از اینکه احساس کرده بودم , نامزدم به مادرش خیلی وابسته است صحبت کردم. ایشون گفتند , مشکلی نیست و باید سعی کنم فقط مهربونی و خوبی کنم. و به این ترتیب یک جاهایی بگم خواسته های منم در نظر بگیرید. بعد از عقد , وقتی به این مشکلات برخوردم , پیش یک مشاور خانم رفتم , که به اصرار من , همسرم هم امدند.
    اول گفتند, خیلی پسر خوبیه و تو با بی تجربگی ات و حرفهایی که زدی , باعث شدی لج کنه. گفتند برای عروسی , تو هم کمک کن و ادامه بده. منم خوشحال , از اینکه مشکل ما قابل حله, این کارو کردم. ضمنا خانم مشاور به همسرم گفته بود که وابستگی تو به مادرت باعث شده, همسرت حساس بشه و سعی کن این وابستگی رو از بین ببری. بعد از اینکه از دفتر مشاوره بیرون اومدیم , من برای اینکه حسن نیتم و نشون بدم , به گفته مشاور , یک مبلغی رو به حساب همسرم واریز کردم. ولی بعد از 1 هفته , رفتار نا مناسبی رو با من و خانواده ام انجام دادند. باز پیش همان خانم رفتم , ایشون گفتند , طلاق بگیرید.
    بعد , 1جلسه , پیش خانم دکتر بهرامی رفتم و ایشون گفتند که من به جزییات حرفها , خیلی توجه می کنم. و نباید با این مسائل زندگی رو خراب کرد. ایشون گفتند از الان برو باهاش زندگی کن.
    واقعیت اینه که , نمی دونم کدوم کارو انجام بدم الان. البته من آدم جزئی نگری هستم ولی باز نمی دونم , بهتره بر اساس حرفهای دکتر بهمنی و دکتر بهرامی , به این مسائل توجه نکنم؟ و اینها مسائل کوچکی هستند؟اگه دوستان یه مشاور که بتونم با اطمینان , برم و حرفاشون و اجرا کنم, میشناسند و بگند , ممنون می شم.
    ویرایش توسط brightness : یکشنبه 02 شهریور 93 در ساعت 08:36

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)