ممنون از همه عزیزان
و ممنون از هم دردی و راهنمایی های خوبتون.
کسی مشاور خوب می شناسه که حرفش حجت باشه و مسائل و خوب تحلیل کنه؟ راستش تا الان چند تا مشاور رفتم. در دوران نامزدی یک مرکز مشاوره رفتم. که به من گفتند , زندگی سختی در پیش داری و باید الان برای خواسته هات پافشاری کنی ( که این کارو انجام ندادم)یک روز قبل از عقدم پیش دکتر بهمنی رفتم و از اینکه احساس کرده بودم , نامزدم به مادرش خیلی وابسته است صحبت کردم. ایشون گفتند , مشکلی نیست و باید سعی کنم فقط مهربونی و خوبی کنم. و به این ترتیب یک جاهایی بگم خواسته های منم در نظر بگیرید. بعد از عقد , وقتی به این مشکلات برخوردم , پیش یک مشاور خانم رفتم , که به اصرار من , همسرم هم امدند.
اول گفتند, خیلی پسر خوبیه و تو با بی تجربگی ات و حرفهایی که زدی , باعث شدی لج کنه. گفتند برای عروسی , تو هم کمک کن و ادامه بده. منم خوشحال , از اینکه مشکل ما قابل حله, این کارو کردم. ضمنا خانم مشاور به همسرم گفته بود که وابستگی تو به مادرت باعث شده, همسرت حساس بشه و سعی کن این وابستگی رو از بین ببری. بعد از اینکه از دفتر مشاوره بیرون اومدیم , من برای اینکه حسن نیتم و نشون بدم , به گفته مشاور , یک مبلغی رو به حساب همسرم واریز کردم. ولی بعد از 1 هفته , رفتار نا مناسبی رو با من و خانواده ام انجام دادند. باز پیش همان خانم رفتم , ایشون گفتند , طلاق بگیرید.
بعد , 1جلسه , پیش خانم دکتر بهرامی رفتم و ایشون گفتند که من به جزییات حرفها , خیلی توجه می کنم. و نباید با این مسائل زندگی رو خراب کرد. ایشون گفتند از الان برو باهاش زندگی کن.
واقعیت اینه که , نمی دونم کدوم کارو انجام بدم الان. البته من آدم جزئی نگری هستم ولی باز نمی دونم , بهتره بر اساس حرفهای دکتر بهمنی و دکتر بهرامی , به این مسائل توجه نکنم؟ و اینها مسائل کوچکی هستند؟اگه دوستان یه مشاور که بتونم با اطمینان , برم و حرفاشون و اجرا کنم, میشناسند و بگند , ممنون می شم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)