الهه اگه بهترین دوستت بودم نمیزدم تو گوشت بلکه با مشت میزدم تو صورتت تا دردت بگیره و از خواب بیدار شی
میگن بیدار کردن یه آدم خواب راحته اما آدمی که خودش رو زده به خواب هرگز نمیشه بیدار کرد
تو خودت رو زدی به خواب اگه شوهرت فردا 4تا زن بیاره تو خونه هم چیزی بهش نمیگی چون میترسی به خانوادت فحش بده یا دادوبیداد کنه
تو فقط داری دردودل میکنی و دنبال راهکار نیستی
شوهرت داره 2شب اسمس بازی میکنه بجای اینکه بهش بگی بذار اسمسات رو بخونم تا شوهرت بفهمه که زنش هستی نه خواهرش یا دوست دخترش و بهش غیرت داری میگی چون داد میزنه پس چیزی نمیگم
تا وقتی به شوهرت هیچ غیرتی نداری اوضاع زندگیت همینه
تا وقتی به خودت نگفتی نمیذارم شوهرم فیلم ...ببینه نمیذارم بدن زن های دیگه رو ببینه اوضاع زندگیت همینه
تو میری دنبال باختن و بدستش میاری
تو دنبال بدست ابردن شوهرت نیستی وگرنه بحث کار و زبان و دانشگاه و استقلال مالی نمیکردی
اول باهات دوستانه حرف زدم چون درکت میکنم و دوست دارم تو انقدر خوابت سنگین شده که با حرف دوستانه بیدار نمیشی
فکرنمیکنم نیاز باشه دیگه بیام اینجا و ببینم چیکار کردی چون مطمئنا بازم میگی نمیشه و من نمیتونم
هر موقع به شوهرت بهتره بگم دوست پسرت غیرت پیدا کردی اونوقت موفق میشی
هرموقع داشت فیلم میدید رفتی tv رو خاموش کردی و بغلش کردی(....) اون موقع موفق میشی
هرموقع سرت داد زد بهش گفتی ایراد نداره هرچقدر میخوای عصبانیتتو سر من خالی کن اما نمیذارم مال دیگران باشی اون موقع موفق میشی
هرموقع حتی اگه انقدر عصبی شد که زد تو گوشت گفتی ایراد نداره بزن بخاطر تو تحمل میکنم ولی نمیذارم بری سراغ فیلم اون موقع موفق میشی
شوهرت تو رو به عنوان دوست دخترشم قبول نداره چون بهت محبت نمیکنه تورو به عنوان خدمتکارش میدونه و مقصر شوهرت نیست تو هستی
ای کاش میشد یه دوستت با مشت بزنه تو صورتت تا بیدار شی و ببینی چی به روز خودت ابردی از شوهرت متنفر نباش از خودت متنفر باش
انقدر سرت داد نزدم که فکرکنی دشمنت هستم و ازم ناراحت شی من اصلا نمیشناسمت
اگه تورو از خودم ناراحت میکنم به این خاطره که شاید از دور بتونم یه مشت بهت بزنم تا بیدار شی
حرف اخر اول راهکار دادم بعد خواستم بیدارت کنم
هرموقع تونستی راهکار وبیداری رو باهم داشته باشی موفق میشی
از اینکه بد حرف زدم معذرت میخوام فقط و فقط خواستم بهت کمک کنم دوستی که ناراحتت کنه و زندگیت رو بهت بده بهتر از دشمنیه که شادت کنه و زندگیت رو ازت بگیره
موفق نمیشی مگر اینکه بگی از همین حالا نه از فردا
فردا صبح منتظر خبر شروعت هستم
اگه امشب ازصفر شروع نکردی دیگه نمیتونی شروع کنی
یکی یه غذای سمی بهت داد تو داری غصه میخوری چرا سمی بود
به این فکرنکن چرا سمی بود به این فکرکن پادزهر این سم رو کجا میشه پیدا کرد
اگه امشب پادزهر رو پیدا نکنی این سم میکشتت
از وقتی شب اومد خونه محبت رو شروع کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)