سلام عزیزم ..بابت اتفاقی که واست افتاده متاسفم...یکی از دلایلی که باعث شده اون اقا پس بکشه همونطور که دوستان گفتن و خودت هم اشاره کردی منت کشی و اصرار خود شماست...یک بار استادمون سر کلاس بحث بود بهمون گفت که هیچ وقت قبل از ازدواج مرد رو نسبت به علاقه خودتون مطمئن نکنید یعنی طوری رفتار نکنید که بفهمند کشته مردشونی چون نتیجش میشه همین چیزی که براتون اتفاق افتاده...اون آقا فهمیده شما تا آخر عمر هم به پاش میمونی واسه همین خودشو دیگه به زحمت نمیندازه...اصلا میگن تو رابطه یه مدت مرد رو به حال خودش رها کنید اگر برگشت سمتتون که خوبه اما اگر برنگشت از اول هم مال شما نبوده و دیگه تقلا نکنید ..الانم اصرار های شما اون اقا رو برنمیگردونه پس خواهش میکنم دست از این کارتون بردارید چون اگر ایشون برگردند هم برای شما مرد زندگی نمیشه یا همش میخواد بهت بگه خودت التماسم کردی و خودت خواستی یا اینکه دوباره بی دلیل ترکت کنه و شما هی باید بیفتی دنبالش ...به نظرم اون آقا فقط برای یه مدتی جوگیر شده بود وگرنه اگر ته دلش شما رو میخواست بدون دلیل موجه شما رو تو این شرایط رها نمیکرد....به قول خودت این آقا اولین تجربه شمابوده واسه همین فکر کردی بهتر از اون نیست ولی من میگم پست تر از این آقا نیست(با عرض معذرت) چون اگر پست نبود شما رو حالا که عاشقش شدی و تمام تلاشت رو کردی که بهم برسید و میدونه که بهش وفاداری با بهونه های الکی از سر خودش وا نمیکرد...
- - - Updated - - -
آسمون ابی عزیز خیلی دختر فهمیده ای هستی که اشتباهت رو گردن میگیری و میگی اینجای کار من اشتباه بوده ...ولی خودت رو سرزنش نکن مگه شما چند بار با جنس مخالف رابطه داشتی؟ دختر کار کشته ای که نبودی که بگی به درک این نبود یکی دیگه در ضمن اصلا احساس حقارت نکن چون شما عشقت به اون آقا پاک بوده و اگر تلاشی کردی برای کسی بوده که میخواستی آآیندتو باهاش بسازی عزیزم...اگر این کارارو نمیکردی بعدا با خودت میگفتی چرا هیچ تلاشی برای برگشتنش نکردم و اگر یکم اصرار میکردم برمیگشت اما بعد ها با خیال راحت میگی من همه کاری کردم حتی غرورم رو هم شکستم پس دیگه عذاب وجدان ندارم..از ته قلبم میگم که خدا واقعا دوستت داره وگرنه میذاشت مثل خیلی از دخترهای بی گناه دیگه بعداز عقد چهره واقعی این آقا رو به شما نشون بده با خودت فکر کن اون موقع چی میشد؟؟ خیلی از دختر خانم هایی که به عقد کشیده شدند و متاسفانه همین رفتار باهاشون شده اگر پای صحبتشون بشینی اکثرشون میگن ما خیلی اصرار کردیم و ضعف نشون دادیم ولی متاسفانه ادم رفتنی یه روز میره به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره...الان هم دیگه به این فکر نکن که برمیگرده یا نه؟خودت رو امیدوار نکن چون اینطوری دل کندن برات سخت تر میشه ..ببخشید صحبتم زیاد شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)