RE: با این شوهر نق نقو چیکار کنم؟خسته شدم!!!
سلام گلپر عزیزم از اینکه با دوست صبور و متعهدی مپل شما آشنا شدم خیلی خوشحالم .
عزیز اگه از کتابهای بابارا دی آنجلیس استفاده کنی فکر کنم بهتر بتونیم مهارتهای مقابله با مشکلات را یاد بگیریم مردها شخصیته پیچیده ای دارن که گاهی لازمه دقیقا راه برخورد صحیح به اونها را بیاموزیم مجله موفقیت رو هم فراموش نکن . عزیزم تو تا الان مثل کوه جلوی همه مشکلات ایستادی از این به بعد هم سعی کن همین کارو بکنی ول یاینبار با آرامش بدون دغدغه اصلا به این فکر نکن که چرا تا الان اینهمه گذشت کردم تو هر کاری کردی به خاطر نجات و حفظ زندگیت بوده و حداقلش اینه که وجدانت راحته که تا الان هر کاری تونستی کردی دیگه قدرت ما از مورچه که کمتر نیست دیروز داشتم به این فکر میکردم که خدایا موجود به این ضعیفی رو برا چی آفریدی ؟ به خودم گفتم مگه ما اشرف مخلوقات نیستسم به نظرم خدا همه مخلوقاتو برای ما آفریدهکه از هرموجودی درسی در رسیدن خودمون به کمال بگیریم مثل مورچهای که برای برسوندنه یه دونه به لونش 60 بار زمین میخوره و نا امید نمیشه . ببخشید طولانی شد ولی واقعا حیفه که ما آدما اینقدر خودمونو دسته کم بگیریم و زود ناامیدو افسرده بشیم . حالا شما خواهر گلم از اینکه میبینی هنوز توان مقابله با مشکلاتو داری و تا الانم مثل شیر جلوی همشون وایسادی پس چرا غمگیون و افسرده ای خوشحال باش و از خدا بخواه که همیشه این قدرت مبارزه رو در تو نگه داره . عزیزم یه مدت فقط به شادیها فکر کن نزار هیچ موضوعی تو رو ناراحت کنه به خودت افتخار کن کسی که تا الان قدرت و تحمل بهت داده مطمئن باش پاداشی بزرگتر برات در نظر داره خوشحال باش ماها جز بنده های خاصی هستیم که هنوز خدا ما رو به حال خودمون رها نکرده
به قول شاعر: هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
دعاگوی شما: نفس
کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.
هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)