مجرد که باشی استرس پول جمع کردن کمتره. ولی متاهل که شدی استرس صد برابر میشه.
حتما یه کار خوب برا خودت پیدا کن بعد اقدام کن.ممنونم از نظراتون . منم با حرفتون موافقم . می دونم که فشاری که تو این دوران در جهت پیدا کردن شغل مناسب و بعدش پس انداز پیش میاد زیاده و اگه آدم بخواد قبل از این کارا تازه مقوله ازدواج رو هم بهش اضافه کنه دیگه بدتر . بخصوص با این وضعی که درست شده و هزینه ها و چشم و هم چشمیا زیاد شده.اول کار و درآمد بعد پس انداز بعد ازدواج...
24 سالته چه عجله ای داری؟من 27 سالمه و اصلا به فکر ازدواج نیستم
ولی الان چند مورد خیلی خوب هست توی آشنایان که می ترسم از دستم بره . در ثانی ، اگه واقعا اینطوریه پس چرا به شخصه مواردی رو می بینم تو نزدیکان و تو فامیل که با همین وضعی که من دارم ، پا پیش گذاشتن و الانم به نظر من خوشبختن . و به شدت من رو هم تشویق می کنن .
نمی دونم ، شاید شما دارین به دید مادی به قضیه نگاه می کنین و همه چیو پول و پول و پول می بینین . پول و ثروت مهمه ، اینکه آدم دستش به دهنش برسه و دستش پیش کسی دراز نباشه و بتونه از پس پستی و بلندی های زندگی بربیاد مهمه ، ولی داشتن آرامش و ذهن و دل آروم هم مهمه .
الان هر جا بری مشاوره کنی ، سریع ازدواج رو ربطش میدن به مسائل جنسی . و فکر می کنن اینا که می خوان شرایط ازدواجشون جور شه ، به این دلیله که میگن.
ولی همه چیز این نیست . آدما با هم متفاوتن ...
شاید یکی از اخلاق های من که باید روش کار کنم و درست نیست اینه که وقتی از کسی مشورت می خوام و نظرات متضادی رو می شنونم ، واقعا در شک و تردید می افتم. الانم باز هنوز تو دو راهی گیر کردم . نمی دونم پی حرف کی برم . توکل کنم به خدا و وعده هایی که داده ، یا به قول شما واقع بین باشم و برم دنبال پس انداز چون تورم و گرونی روز به روز زیادتر میشه !!!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)