به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام .خواهش میکنم.راستش به نکته ی جالبی اشاره کردید !!
    البته میشه این احتمال رو به نظر من داد..ولی یه چیز مهم تری که هست این هستش که معمولا توی این روابط اگه قررا باشه پای ابرو هم در میون باشه برای دختر خانم ها این مساله مهم تر هستش.چه بسا خیلی دختر ها توی محل کارشون یا دانشگاه یا جایی که شناخته شده هستند ازشون خواستگاری میشه خیلی هم محترمانه ولی از این قضیه به کسی چیزی نمی گند ..

پس اگه بخواد اون اقا هم این طور فکر کنه سخت تر اشتباهه و قطعا اشتابه فکر کرده به نظرم.. دوما من بعید میدونم حتی اگه ای نمسایلی که گفتم هم نبود شما این کار رو می کردید.. البته خود شما اشاره کردید اون اقا متوجه اشتباهشون شدند و عذر خواهی کردند.. به نظر من میدونید چی هست اون موقع سنشون کم تر بوده هیجانی تر فکر کردند و. حالا به همین نتایجی که بالا گفتم رسیدند و.. عذر خواهی کردند.

راستش من خودمم کسی ر و دوست داشتم... و دوست داشتم خب اونم بعد ها فرد موفقی بشه و.. توی تحصیل و.. حتی شده کار نکنه.. ولی واقع ااین اون قدر برام مهم نبوده.. نمیدونم راستش اگه اون اقا صرفا میخواسته با قبول شدن شما در ارشد تردیدش رفع بشه و دوباره شروع کننده ی رابطه باشه و.. به نظرم شاید خیر شما در این بوده.چون واقعا ارشد قبول شدن یا نشدن اصلا معیار درستی به نظر من نیست.هر چند خوبه.

شما که خدا رو شکر از نوشته هاتون و لحنتون هم بر میاد فهمیده هستید و دارید بالغانه رفتار می کنید و..

به نظر من درسی که از این ماجرا گرفتید رو برای خوددتون یادداشت کنید محرمانه و بقیه ماجرا رو دیگه لحظه ای بهش فکر نکنید و به چیزایی که میتونستی دتوی این سه سال برسید بنا به هر دلیلی نشد دوباره فکر کنید و براش تلاش کنید میخواد ارشد باشه یا هرچی ..انشالله مردی که سر راهتون قرار میگیره شما تجربه های خوبی دارید که یه عمر در کنار ایشون خوشبخت تر زندگی کنید.

بله نمیشه تصور ادمایی که توی گذشته ما بودند رو شاید خیلی عوض کرد.ولی شما با یه شروع خوب و جدید و وارد کردن و وارد شدن به زندگی افراد جدید دیگه و کارهای سنجیده تری که میکنید(با تجربه هایی که دارید) مطمئن باشید خیلی توی چشم خواهید اومد و مهم همین الان هست که اینده ی هممون رو میسازه. و کم کم به اعتماد به نفس و باوری می رسید که ناخودگاه باور بقیه رو هم راجب شما عوض خواهد کرد.به امید خدا.

2. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

دنیای کوچک (یکشنبه 09 شهریور 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 مرداد 94 [ 22:16]
    سطح
    17
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 58.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    44

تشکرشده 12 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
    سلام .خواهش میکنم.راستش به نکته ی جالبی اشاره کردید !!
    البته میشه این احتمال رو به نظر من داد..ولی یه چیز مهم تری که هست این هستش که معمولا توی این روابط اگه قررا باشه پای ابرو هم در میون باشه برای دختر خانم ها این مساله مهم تر هستش.چه بسا خیلی دختر ها توی محل کارشون یا دانشگاه یا جایی که شناخته شده هستند ازشون خواستگاری میشه خیلی هم محترمانه ولی از این قضیه به کسی چیزی نمی گند ..

پس اگه بخواد اون اقا هم این طور فکر کنه سخت تر اشتباهه و قطعا اشتابه فکر کرده به نظرم.. دوما من بعید میدونم حتی اگه ای نمسایلی که گفتم هم نبود شما این کار رو می کردید.. البته خود شما اشاره کردید اون اقا متوجه اشتباهشون شدند و عذر خواهی کردند.. به نظر من میدونید چی هست اون موقع سنشون کم تر بوده هیجانی تر فکر کردند و. حالا به همین نتایجی که بالا گفتم رسیدند و.. عذر خواهی کردند.

راستش من خودمم کسی ر و دوست داشتم... و دوست داشتم خب اونم بعد ها فرد موفقی بشه و.. توی تحصیل و.. حتی شده کار نکنه.. ولی واقع ااین اون قدر برام مهم نبوده.. نمیدونم راستش اگه اون اقا صرفا میخواسته با قبول شدن شما در ارشد تردیدش رفع بشه و دوباره شروع کننده ی رابطه باشه و.. به نظرم شاید خیر شما در این بوده.چون واقعا ارشد قبول شدن یا نشدن اصلا معیار درستی به نظر من نیست.هر چند خوبه.

شما که خدا رو شکر از نوشته هاتون و لحنتون هم بر میاد فهمیده هستید و دارید بالغانه رفتار می کنید و..

به نظر من درسی که از این ماجرا گرفتید رو برای خوددتون یادداشت کنید محرمانه و بقیه ماجرا رو دیگه لحظه ای بهش فکر نکنید و به چیزایی که میتونستی دتوی این سه سال برسید بنا به هر دلیلی نشد دوباره فکر کنید و براش تلاش کنید میخواد ارشد باشه یا هرچی ..انشالله مردی که سر راهتون قرار میگیره شما تجربه های خوبی دارید که یه عمر در کنار ایشون خوشبخت تر زندگی کنید.

بله نمیشه تصور ادمایی که توی گذشته ما بودند رو شاید خیلی عوض کرد.ولی شما با یه شروع خوب و جدید و وارد کردن و وارد شدن به زندگی افراد جدید دیگه و کارهای سنجیده تری که میکنید(با تجربه هایی که دارید) مطمئن باشید خیلی توی چشم خواهید اومد و مهم همین الان هست که اینده ی هممون رو میسازه. و کم کم به اعتماد به نفس و باوری می رسید که ناخودگاه باور بقیه رو هم راجب شما عوض خواهد کرد.به امید خدا.

میدونید واسه چی به این فکر رسیدم ؟ چون اادم باهوشیه و هیچوقت کاری نمیکنه که اثری ازش بمونه

و مثلا من و ایشون زمانی با هم رابطه داشتیمو حالا فعمیدیم اشتباهه قطعا یه اشتباه رو نباید به کسی گفت ،ایشون هم چون همیشه مواظبه جایی ردی ازش نمونه /و قطعا تو اینده به همسرش میخواد بگه من با ادمی رابطه نداشتم ولی اگه من کینه ای ازش داشته باشم شاید فکرکنه بخوام جبران کنم که گفتم دوسه سال پیش هم که گفت اگه چیزی زش دارم پاک کنم خیلی ناراحت شدم اول اینکه من باید نگران میبودم نه ایشون ،دوم اینکه این حرف نشونه یه ادم عقب افتاده بود و مهم تر از همه توهین بود به شخصیت من که بعد این مدت درست نشناخته بود

راستی من خودم تو حرفام به تناقض رسیدم! چون ایشون با عذرخواهیش فهمیده طرز فکرش تاحدی اشتباه بوده و صد در صد الان با دخترای کلاسش خیلی راحت تر از قبله! پس به همه میتونه اعیاد و روزای خاص رو تبریک بگه

یه چیزی شما از حرفای من برداشت کردید من حسرت از رفتن شوهر دارم که این حرفا رو میزنم؟؟
    نمیفهمم منظور افراد از ایمکه میگن ایشالا مردی سر راهت قرار بگیره یه ارزوی شاده ست یا ارزوی پیدا کردن شوهر واسه ادم؟!!
    ویرایش توسط دنیای کوچک : یکشنبه 09 شهریور 93 در ساعت 18:51

4. کاربر روبرو از پست مفید دنیای کوچک تشکرکرده است .

فدایی یار (یکشنبه 09 شهریور 93)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)