به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 08 مهر 93 [ 14:37]
    سطح
    15
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 138 در 54 پست

Array
    ممنون از سمانه و مهسا شماها لطف دارید سمانه جام من دقیق نمیدونم مشکلت چیه فعلا ترجیح میدم چیزی نگم تا راه اشتباه بهت نشون ندم فقط سربسته بگم اگه مشکلت فقط روابط هست و شوهرت فقط جسمش مشکل داره سخته بدون دکتر بشه درستش کرد اما اگه ذهنش درگیر هست یا خواسته ایی ازت داره( در مورد هر چیزی چه جسمی چه در مورد زندگی) میتونی درستش کنی انقدر خودتو آویزون نشون نده خوبه که خودت رو مایل نشون بدی اما نه گدا مانند که منتظر صدقه باشی اگه روابطتون اوائل ازدواج خوب بوده پس مشکلش ذهنی هست و قابل حل
    مسائل ذهنی خیلی خیلی تاثیر گذاره خود من بعد اینکه اختلافات رو با شوهرم حل کردم و فهمید که چقدر علاقم بهش زیاده الان با اینکه بخاطر بارداریم رابطه کامل نداریم ولی روابطمون عالی هست درحالیکه شوهرم سرد بود
    بازم میگم چون دقیق نمیدونم مشکلت چیه نمیتونم بیشتر از این چیزی بگم تاپیکت رو که خوندم چیزی از زندگیت نگفتی فقط راجع به رابطه صحبت کردی و رابطه درصد زیادیش به ذهن وابسته هست نه جسم

الهه عزیز منم با دوستان موافقم البته نمیخوام روانشناسی و مشاوره رو زیر سوال ببرم اما مشکل تو طوریه که فقط خودت میتونی درستش کنی فقط با تغییر خودت فقط با اینکه روحیه ات تغییر کنه فقط با اینکه ترک عادت کنی با اینکه با انرژی شی فقط با اینکه به غیرتت بر بخوره که شوهرت فیلم ....میبینه فقط با اینکه شاد باشی فقط با اینکه نگی من داشتم آروم میشدم با کلاس زبان و تدریس و نمیدونم از این داستان ها فقط با اینکه تفریح و هم و غمت شوهرت باشه فقط با اینکه با رفتارت کاری کنی که شوهرت بفهمه دوستش داری فقط با اینکه پیشش باشی طوریکه احساس کنی یکی رو داره که بهش تکیه کنه فقط با اینکه ی ........
    شوهرت میبینه تو میری میخوابی 2ساعت بعد میاد پیشت این یعنی بی توجهی محض تو به شوهرت نمیخوام بگم تو مقصری درسته رفتار شوهرت باعث شده تو اینطوری رفتار کنی وگرنه تو از خداته باتو باشه اما این سمی بود که به تو داده شد به هر دلیلی و خودت هم باید درمانش کنی
    واقعا نمیدونم منتظر چی هستی منتظر معجزه؟ درسته شاید شوهرت یه روز خواب نما شه و معجزه شه ولی آدم عاقل کاری میکنه تا نیازمند معجزه نشه

این تغییرها فقط برای تغییر تو نیست برای این هست که از تو به همسرت منتقل شه و مطمئن باش میشه
    این یه چیز ثابت شده هست که زن و شوهر روی هم اثر میذارن و خلق و خوشون عین هم میشه
    متاسفانه تو فقط داری وقت تلف میکنی و حتی1شب هم به حرف هام عمل نکردی تا ببینی شوهرت چه عکس العملی نشون میده هرچندکه تقریبا غیرممکنه 1شبه بتونی راه5سال گذشته رو تغییر بدی
    اما هر تغییری حتی1کلمه تاثیراتش روی زندگی آدم تا سالها ادامه داره
    الان جوونی میتونی درستش کنی سن که بره بالا هرگز نمیشه درستش کرد

در مورد خودم هم ممنون که پرسیدی زندگیمون عالیه از همه نظر
    فقط وقتی فوتبال داره مخصوصا رئال دیگه منو اصلا نمیبینه دیشب تیمش باخت چپ و راست فحش میداد
    جدیدا به منم میگه بیا فوتبالی شو با اینکه من اصلا خوشم نمیاد ولی بخاطرش بازی تیم موردعلاقش رئال رو میبینم
    فعلا منتظر نی نی هستیم و بهترین روزهای زندگیمونه روزی چندبار میگه رفتاراش بخاطر نی نی نیست و بخاطر خودمه بیچاره میترسه فکرکنم بخاطر بچه باهام خوبه
    سرد بود باهام اما الان با اینکه به درخواست خودش رابطه کامل نداریم تا به بچه صدمه نرسه ولی خیلی گرم شده و مدام میاد سمتم با اینکه از غیرکامل خوشش نمیومد ولی الان میگه علاقه که باشه سنگ رو هم میتونی بپرستی و از دیدنش لذت ببری خب درست هم میگه

یه امشب غرور و نا امیدی رو بذار کنار و به گفته ی من عمل کن ببینیم چی میشه نهایتش اینه هیچ اتفاقی نیفته چیزی که ازدست نمیدی فوقش اینه غرورت بشکنه خب بشکنه شوهرت هست و غریبه که نیست تنها هم هستید
    جوری رفتار کن انگار بعد1سال دیدیش و چقدر دلت براش تنگ شد

2. کاربر روبرو از پست مفید Fateme1985 تشکرکرده است .

الهه آذر (یکشنبه 16 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)