شیدا جان ممنون ازنظرت ولی فکرنکنم درست باشه ادمی رو با اسمیی مثل دیوونه ضعیف صدا کنیم.من با چندتا از افراد خانوادشون حرف زدم و ازگذشته مطئنم.اقای نیما اتفاقا بیست پنج سالشونه.ببینید گفتم که ایشون خیلی بدشون میاد کسی خصوصا من برخلاف میلش عمل کنم چندبار که کارخودمو کردم عوای شدید کرد.خیلی بد .میگم نکنه من مقصرم و این حرفا ولی به حرف شماهم میرسم این اقایی که تاشب قبل ان حرفاروگفت یخاظر ی قسم این هخه رقتاربدکرد باهام.تادیشی میگفت انتقامتومیگیرم.شی بعدش بخاطزشکوندن قسمم شد اگرمنومیخواستی میگفتی باهاش ازدواج کن نه انتقام بگیر.اهل فیلم نیست بخواد بگه نمیخوامت میگه.خیلی رکه.من قبلنا ازایشون حرفای تلخ شنیدم..مثل دیشب که گفت برام تمام شدی.ولی این فکر نمیزاره مم فراموش کنم که مقصرمنم و من که میدونستم چنین اخلاقی داره چرا قسمموشکوندم.اتفاقا سسول نیست.چندبار پیشنهاد داد بیاد همه چیزوول گنه حتی همه کاراشم کرد ولی من نزاشتم.حس میکنم خستست.خسته شده از یکسال جنگیدن خشته شده.کم اوردهیکسال همش ازخونه فراری بود پیش داداش کارمیزد سخت ترین کار ولی حاضربود خونه نباشه.هروقت میرقت خونه ناراحت بود خانوادش طایفه ای هستن.فقط زورمیگن.وقتی یات ان یکشاال میفتم تمام خاظرات خوب یادم میاذ.ان خصوصیتای خوب که کمتر کسی داره.امشب رفتم بیرون هرجانگاه میکزدم انومیدیم لباس مردونه بود انومیدیم.ی زن و شوهر که بود انو و زن ایندشو میدیم.بچه که بود بچشونو میدیدم.بخدا دارم اب میشم ذزه ذزه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)