درود بانو
لطفا به سوالات دوست عزیزمون جواب بدید.
خوب اولا اینکار شما خیلی استباه و غلط بوده که میخواستی با نمایش دادن که میخوای خودتو بکشی رفتار شوهرت را تغییر بدی.لطفا دیگه اینکار را تکرار نکنید.
نوشتید:
وقتی ازدواج میکنند دوطرف یعنی قبول مسئولیت میکنن برای تشکیل یه زندگی مستقل پس باید روی پای خودشان به ایستند و اینکه انتظار کمک از طرف دیگران را داشته باشند انتظار اشتباه و غلطیه.پدرش اصلا کمک نکرد
اولا این خیلی خوبه که مشکل رفتاری خودت را پیدا کردی پس از این به بعد سعی کن روی رفتار خودت خیلی کار کنی تا بهتر بشی سعی کن مهارت های خودت را افزایش بدی مقاله در این مورد در سایت زیاده حتما مطالعه کنید.همش تو خونه دعواس البته اون خونسرده ومن جوشی.واین باعث شده من کارای وجشتناکی بکنم تو دعوا.میگم چرا اینجوری میکنی میگه این جواب تمام روزایی بوده که باهام دعواکردی.انقدر ارمن بد میگه که خودمم شک کردم که یه هیولایی چیزی بودم.گفتم باشه ببخشید غلط کردم.دیگه تکرار نمیشه .قبول نمیکنه.میگه ازین به بعد روال زندگی عوض میشه.من دیگه اون علی نیستم.دیگه خسته شدم ازین همه بحث
شوهر شما خودش داره فریاد مینزه بنده خدا یه زندگی میخواد همراه با آرامش زندگی که درش سکوت و عشق و محبت باشه .دوست داره شما زن باشید و همانند بقیه زنان رفتار کنید دوست داره به جایگاهش و شخصیتش احترام بزارید نه اینکه باهاش بحث و جدل کنید.
1.از این به بعد بحث کردن ممنوع
2.صبور باشید عصبانیت ممنوع
3.گیر دادن و غر زدن ممنوع
4.من گذاشتن اینکه من بخاطر تو اینکارو کردن و تک دخترم و از این حرفا گفتنش ممنوعه
خیلی راحت بگم من بشخصه توی نوشته شما رفتار و ظرافت زنانه ندیدم.شما زن هستید و زن ذاتا احساساتیه و نرم و لطیفه پر از محبت و عشق خداوند در وجودش نهفته این قدرت عظیم را و اینکه آستانه تحملش بسیار بالاست.از اینها استفاده کنید بانو خودت باش یه زن باش با همه ظرافت ها و پیچیدگی هایی که داره.
مقالاتی که در زیر قرار میدم را مطالعه کنید و به کار ببنیدید.
از این به بعد اول به کار یکه میخوای انجام بدی خوب فکر میکنی و عاقبتش را میسنجی بعد انجامش میدی.لجبازی هم نمیکنی.
اینو اول بخوان
کارگاه خانواده موفق - مرد مقتدر / زن لطیف
و از همه مهمتر این لینک
تفاوت بین زن و مرد از نظر دیدشان نسبت به مسائل مردهای منطقی و بانوان احساسی
استقبال از شوهر، چرا؟
موفق باشید بانو مطالعه کنید و بکار ببندید بعد در مورد طریقه درست بیان افکار و احساساتان مقالاتی در سایت هست که برایتان قرار میدم.
لطفا خلاقیت فراموش نشه محبت بهش کن و عاشقانه رفتار کن به عکس العملش کاری نداشسته باش اولاش تعجب میکنه و گارد دفاعی میگیره ولی شما پاپس نمیکشی نا امید شدن ممنوع
اگه یکم صبور باشی و بدون منت و انتظار اینکه در قبال اینکه محبت میکنی شوهرت بهت محبت کنه بهش عشق بده بعد یه مدت شوهرت نرم میشه و زندگیتان از این رو به اون رو میشه فقط صبور باشید و توکل کنید به خدا![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)