به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 شهریور 97 [ 21:11]
    سطح
    46
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 123 در 60 پست

Array
    يچاره ما ايرانيها!! 7 ميليارد انسان روي كره زمين زندگي ميكنن كه كمه كمه كمش 6.7 ميليارد نفرشون حجاب ندارن. يعني 95% مردم دنيا!!
    اونوقت شما ميگي كسي كه حجاب نداره ميره جهنم؟ اين با اصل مهربون بودن خدا جور در مياد كه 95% بندگانش رو فقط بخاطر حجاب بفرسته جهنم؟!!!( تازه من زناي بي حجاب بهتر از زنهاي با حجاب زياد ديدم)

الان ميگين اونا آگاه نيستن!! چرا ما فقط بايد آگاه باشيم؟ ما چه گناهي كرديم كه بايد تحريم بشيم؟ حقوقمون بايد ماهي 200 دلار (يك دهم بقيه كشورهاي جهان) باشه؟ به زور چماق و توسري روسري سر بذاريم؟ اخه مگه ما مردم ايران فقط بهشتي هستيم؟ 95% مردم دنيا كه خيلي از ما بهتر هم دارن زندگي ميكنن و اصلا به اصل حجاب ميخندن ميرن جهنم؟ نه خانوم جان خدا مهربونه. و خدايي كه مهربونه هيچوقت 95% بنده هاشو عذاب نميده.
    سلام آقای انوش
    اوووووو ماشاله دلتون پره ها . که مثل توپ توپیدینو همه چی رو با هم یه جا گفتین. اگر چه جای بحثی که شما مطرح کردین اینجا نیست ولی گفتم به چند تا نکته اشاره کنم البته با اجاره اقای سالخ. چون قصد ایشون از ایجاد این تاپیک حل مسئله خودشون بود نه حل مسائلی که همه اندیشمندان و سیاسیون و روحانیون و .... توش موندن.

واقعا من نمی دونم که غیر مسلمون ها بر اساس چه معیاری به حسابشون رسیده میشه پس خییلی راحت و قاطع مثل شما قضاوت نمی کنم و نمی گم که همه غیرمسلمانهای بی حجاب میرن جهنم. چون اطلاع ندارم و مطالعه نکردم پس حرفی راجع به این مورد نمی زنم.
    -عرض بنده راجع مسلمونها بود اصلا هم این رو نگفتم که همه بی حجابهای مسلمون میرن جهنم. شرایط مختلفی تو مراحل مختلف زندگی انسان تا مرگ وجود داره.چون اعمال انسان بسیار گسترده هست. یه حدیثی هست که میگه اگه یکی رو شب تو وضعیت گناه دیدی حق نداری فردا صبح بعنوان گناهکار نگاش کنی.

- در مورد اینکه شما می فرمایید این با اصل مهربون بودن خدا جور درمیاد؟؟ در مورد مهربون بودن خدا شکی نیست. من اون رو هم زیر سوال نبردم. نگفتم خدا ظالم هست. اما خدا همانقدر که مهربون هست همونقدر قاطع قادر و حساب کش هست. برای هر چیزی تو هر دینی قاعده تعیین کرد. این که چی بپوشم چطور بپوشم. چی بخورم. با کی باشم با کی بخوابم با کی.... . خب خدای مهربون من نمی که بنده من هرکاری دوست داری بکن من مهربونم. شراب بخور من مهربونم مثال میزنما. روسری تو جلو نامحرم دربیار من مهربونم. با هر کی دوست داری بگرد من مهربونم . دو روزه دنیا بزار بهت خوش بگذره من مهربونم....

- این که شما زنای بی حجاب بهتر از با حجاب دیدی رو خب نمی شه گفت نیست. شاید باشه. ادم خوب و بد وجود همه جا تو هر طیفی با هر لباسی وجود داره اما این اصلا هیچ ربطی به موضوع نداره که شما بگی چون من چند تا زن پوشیده مثلا بد دیدم تو هم لباست رو در بیار بد نشی. اصلا ربطی نداره کلی نگاه کنی چی می بینی؟

..... الان می گین اونا آگاه نیستن ما آگاهیم!!!!!!!!!!!!!!! هیچ جا من همچین حرفی رو نزدم. چرا هر چی تصور تو این چند سال داشتی و حرف شنیدی رو تو این تاپیک خالی کردی!
    چرا ما باید تحریم بشیم؟ اصلا من مسئله سیاسی رو مطرح نکردم. در مورد تحریم صدها علت وجود داره. در حدی نیستم که اینقد راحت علت تحریم رو یه چیز بدونم.
    اینکه حقوق شما چقد هست هم به من ربطی نداره. و جوابگو و پاسخگوی شما بنده نیستم.

بزور چماق روسری تو سر بزاریم؟؟؟؟؟!!!! اینکه اگه کسی بزور چماق روسری سرت کرد درست و غلطش به خودش مربوطه. به این اقا هم نگفتم به زور روسری سر زنت کن گفتم اگه بخوای بزور سرش روسری کنی جواب نمی گیری. با منطق باهاش صحبت کن.

ما ایرانیها میریم بهشت؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوریه که عالیه پس همه بیان ایران زندگی کنن. چون راه بهشت اینوریه. کجای عرض بنده شما همچین چیزی رو دریافت کردی؟
    ......

2. 3 کاربر از پست مفید پرواز1 تشکرکرده اند .

نیکیا (پنجشنبه 13 شهریور 93), مهربونی... (پنجشنبه 13 شهریور 93), ساحل75 (جمعه 14 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)