با سلام
بهارجان من از اولین تاپیکتون پیگیر مطالبتون هستم البته به صورت خاموش امروز چون اینهمه اصرار رو برای استعفای شما از طریق کاربران گرامی دیدم تصمیم گرفتم عضو بشم ، عزیزم با توجه به مطالبی که شما از اول در مورد همسرتون نوشتین استعفای شما الان به هیچ عنوان اونم از یه کار دولتی صحیح نیست . شما تا جور شدن انتقالیت نباید استعفا بدین اونطورکه گفتین انتقالیتونم داره جور میشه ، مطمئن باشین ، من تو شرایط مشکل خانوادگی از یه استان به یه استان دیگه انتقالی گرفتم و الان می بینم اگه استعفا می دادم تو چه اوضاع اسفباری گیر می افتادم . تسلیم نشو یه زن حتی تو ایده آل ترین شرایط خونوادگی هم دستش باید تو جیب خودش بره زنی با شرایط شما که دیگه جای خود داره
- - - Updated - - -
عزیزم مطمئن باش هرکدوم از امکاناتی که خداوندبرای ما قرار داده حتما برامون لازم بوده تو مسیر زندگیمون که خداوند اونو در اختیارمون گذاشته از جمله موقعیت کاری ، الان جوونی برات موقعیت کار هست ، هر چند احتمالش خیلی کمه که بازم بتونی تو کار دولتی استخدام بشی ، فردا که سن استخدامت گذشت تو بخش خصوصی هم به سختی می تونی کار پیدا کنی . در ضمن مطمئن باش برای سرپرستی بچت باید بتونی رو پای خودت وایسی و استقلال مالی داشته باشی ،مگه شما نمیری تا بالا سر بچت باشی پس بایدامکان حمایت از اون بچه رو تو هر شرایطی داشته باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)