درود بانو
توی دعوا دوطرف مقصر بودید اینو قبول کن هم شوهرت هم خود شما.
ولی الان یه مسئله دیگه ای هست
1.شوهرت توقعش رفته بالا(اینکه کی باعثش بوده هم شما و خانوادت هم شوهرت)
2.توقغ خانوادشم رفته بالا
3.شوهرت حساس شده فکر میکنه هرکاری خانوادت میکنه وظیفشه در صورتی که لطفشونه
برام جالبه زود زنگ زده خانوادش بیان عروستان میخواد خانه خودشو بفروشه!!!واسه من سوال پیش میاد این وسط خانه که برای شماست پس این وسط پدرشوهر و مادر شوهرت چه کاره هستند؟
باهام لج کرد و گفت اگر ابنجا رو فروختی حق نداری خونه مادرت بیای و من سرت بلا میارم اجازه نمیدم از خونه بیرون بیای و رفتار و اخلاقم باهات بد میشه
زنگ زد به برادرش جریبان فروش خونه ام رو گفت به گوش پدرشوهرم رسید اومدن خونمون و هزار جور لیچار بارم کردند
پدرشوهرم گفت من که اجازه نمیدم پسرم خونشو بفروشه تو هم نباید بفروشسی چون خونه تو خونه شوهرتم هست فرقی نداره چه اشکالی داره پدرت خرجتون رو میکشه!!قدر این شوهرت رو بدون اتنقدر اذیتش نکن من نمیذارم ماشینشو بفروشه خودت میخوای خونتو بفروشسی خودتم باید پول رهن رو جورکنی .شوهرم حرفای پدرشو تأیید میکرد.
از رفتار پدر خوشم اومد.
پدرم متوجه صدا شد و اومد پایین دنبالم الان خونه پدرم هستم 
ایکاش زودتر مطرح میکردی فکر کنم وضعیت شما دقیقا شده شبیه بانو she .ایکاش زودتر میگفتی اونوقت بهت میگفتم خانه را به پدرت پس بده بهش بگو ازتون اجاره بگیر مثل مستاجر دوست ندارید برید یکجای دیگه خانه اجاره کنید.این وسط من واقعا متوجه نمیشم منزل از شماست اونوقت اختیار فروشش را نداری؟برام جالبه خوب این ماشین وسط برای جفت شماست چطور اختیارش دست پدرشوهر شماست؟!!!
جنگ اول به از صلح آخر عضویت انجمن آزاد گرفتی خیلی خوبه ولی وضعیت خانه را درست کن من جات باشم برمیگردونم به پدرم اگه منو میخواد وضعیتم اینه که چند سال بعد باز دوباره نیای تایپیک بزنی منو بخاطر خونم دوسم داره!!توقع زیادی ایجاد کردی اشتباه هستش.
دیگه از خانوادت کمک نگیر هرچی شد با پدرت حرف بزن خانه را پس بده و بگو اجاره بگیر اونم بصورت کامل توان پرداخت ندراید برید جای دیگه منزل اجاره کنید.همیشه که نیمشه بگیم زن مقصره و باید کوتاه بیاد این چیزا وظیفه زن هستش والا من یکی هنوزم گیج میزنم درک نمیکنم بجای تشکر دوقورت و نیمشم باقیه هم خودش هم خانوادش؟!نظر شخصی من اینه که این یه موضوع مردانه هستش بزار به عهده پدرت خودش درست میکنه.لطفا تصمیم درست بگیر
ولی ایکاش جروبحث نمیکردی ولی اینم بدون هرکار یانجام میدادی ختم میشد به اینکه شوهرت و خانوادش طلبکار باشن این مشکل را بصورت کامل حل کن.بعدب رای زندگیت تصمیم بگیر
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)