بله قطعا خوبه
ضرب المثلی هست که میگه خبر بد بهتر از بی خبریه
حتی اگه جواب منفی باشه لااقل تکلیف دختر خانوم با خودش معلوم میشه و گوشش به صدای تلفن نیست
به من باشه که میگم اگه امکانش باشه دلیلش هم در لفافه گفته بشه بد نیست
البته نه اینکه بگی مثلا از قیافه ش خوشم نیومد اما مثلا اگر حس کردی توقعات دختره بالاست بگید حس کردیم پسر ما نمیتونه دختر شمارو خوشبخت کنه لااقل دختر بیچاره تو کما نمونه و بدونه چرا داره جواب منفی می شنوه اگه قابل اصلاحه اصلاح کنه که مورد بعدی رو به این خاطر از دست نده اگرم نیست دیگه لااقل یه علامت سوال بزرگ تا مدتها تو ذهنش نمی مونه که چرا و چی شد
برای پسرا هم همینطوره یعنی تا حدودی حق دارن بدونن چرا جواب رد می شنون
اصلا اینها باید به صورت قوانین نانوشته دربیاد به نظر من و کسی از اونها تخطی نکنه آقا خواستگار رفت ظرف حداکثر دو تا سه روز زنگ بزنه و نظر مثبت یا منفی شو اعلام کنه و دختر مردمو اصطلاحا مچل خودش نکنه
البته برای این موردی که خودشون صراحتا اعلام کردن این رو نمی پسندن یه تبصره می زنیم دیگه رسما گفتن دیگه ولی من فکر می کنم اکثریت دوست دارن هر چه زودتر از نظر جناب خواستگار مطلع بشن اگر چه گفتن جواب نه برای مادر بیچاره آقای خواستگار کار سختیه مخصوصا اگه بخواد دلیلشو بگه جسارت و شجاعت زیادی می خواد ولی اگه به این فک کنن که خداپسندانه تره و نهایتا برای دختر خانوم هم بهتره این کارو به هر سختی انجام میدن
یه نصیحت هم به شما انقدر مادرتون رو تو این شرایط سخت قرار ندین خو بنده خدا حتما سختشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)