نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
درود دادا خلاصه بهت بگم

بقول قدیمیا مرد هستش و سیبیلش.
سیبیل حرمت داره قدیما میزاشتن گرو باهاش خرید میکردن.

به همسرت بی احترامی نکن بهش احترام بزار بهش محبت کن دوسش داشته باش براش یه شوهر خوب باش.

ولی این همیشه یادت باشه مرد باش نه فقط بخاطر خودت بلکه بخاطر حفظ زندگیت بخاطر فرزندانی که بعدها به خانواده شما اضافه میشن اینکه یاد بگیرن جایگاه پدر کجاست.مردی که ابهت نداشته باشه بنظر من در منزل هیچی نداره
کاری با قشرق بازیش نداشته باش وقتی میبینی حرفت درسته کارت درسته پس همان کار را انجام بده محکم و قوی باش.اگه یاد گرفته اینجوری به هدفش برسه بهش یاد بده این قرتی بازیها برای وقتی بود که مجرد بود و توی خونه باباش الن دیگه فرق کرده.

جایگاه مردانه خودتو پس بگیر داداش تا دیر نشده
خاله قزی گرامی
مرسی از راهنماییت. بله قطعا بخشی از مشکل از محکم نبودن منه و این البته ریشه داره. ولی سوال من اینه که خوب به هر حال خانواده من هم اشتباهاتی دارن و یکیشون همین بی توجهی و بی محلی به منه. شما ببینید چی باعث شد که من امروز تو روش واستم و حرفمو بهش رک بگم چون خانواده ام با کارشون من رو حمایت عاطفی کردن که زبانم بلند شد. مشکل اینه که ایشون با اولین کم محلی خانواده ام فوری زبانش دراز میشه روم که دیدی هیکلتو خراب کردن. خوب شد و دلم خیلی خنک شد. همین الان زنک زدم جلوی زنم به خواهرم و تشکر دوباره که اومدن ولی انقدر سرد و بی روح برخورد کرد که حالم گرفته شد و اگر بروز می دادم زنم دوباره اوج میگرفت.

- - - Updated - - -

وافعا مبخوام برای چندمین بار برم و از خانومم دلجویی کنم. خانواده من واقعا تمایلی به ارتباط با ما ندارن. واقعا ندارن. این کاراشون هم فقط برای رفع تکلیفه. اشتباه قطعا از من بوده