سلام پروانه جان :

خواهش میکنم خواهر گلم واقعا از این که میبینم زندگیت دچار چالش شده رنج میبرم دوست دارم همه جوونا از زندگی لذت ببرند

من خودم هفته ای یکبار میرم مشاوره حضوری با یک روانشناس بالینی

خیلی حال خوشی به انسان دست میده چون احساس میکنم از زندگیم لذت میبرم ، شما هم اگه تونستی برو

زندگی ما سراسر از راز و رمز های ناشناخته است ، باور کن ما خیلی وقتاها خودمون رو هم کامل نشناختیم

واسه همینه وقتی از یه جایی ناراحتیم ( یا راحت نیستیم ) میاییم دق و دلی مون رو با یه روش دیگه سر یه نفر دیگه خالی میکنیم

همین مسائلی که ما از خواسته های حقیقی خودمون خبر نداریم باعث میشه از زندگی لذت نبریم .

به هر حال اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد .

از خدا میخوام آرامش رو قرین زندگی تون کنه ان شاء الله

پروانه عزیز همه ما در زندگی هامون دچار فراز و نشیب های فراوانی هستیم ، فکر نکن اگه من امروز اینجا نشستم برات به این خوبی مینویسم تو زندگیم هیچ مشکلی نداشتم

نه ، من هم یه وقتایی دچار یه سری مشکلاتی عصبی بودم ، بالاخره من هم آدمم ، اما همیشه سعی کردم خودم رو کنترل کنم ، باور کن یه روز تا حدی حمله عصبی که بهم دست داد شدید بود که میخواستم شارگ مو بزنم

اما با یاد خدا بر روح و رفتار خودم کنترل کردم ، یا یه روز موقع بحث با همسرم تا حدی ناراحت شدم که واقعا قیدش رو زدم اما ...
...
...
اما ...

اما اصلا در حین بحث بد و بیراه نگفتم ، بی احترامی نکردم ، دقیقا در حین بحث احساس میکردم داره فشارم میره بالا

عصبانیت رو در وجودم احساس میکردم ...

...

به خودم مهیب میزدم : که مبادا از کوره در بری و حرفی بزنی که یک عمر پشیمون بشی ،
خودت رو کنترل کن
خودت رو کنترل کن ، یه کم بهش حق بده ، اون طفلی هم تو زندگی یه کمبودایی داشته که تو نتونستی برطرف کنی

خلاصه در تمام طول بحث که احساس میکردم دارم از دستش عصبانی میشم بیشتر بجای اینکه دنبال حرف و دلیل باشم دنبال دعوت کردن همسرم به آرامش بودم

وقتایی که میدیدم نمی تونم آراموش کنم دنبال راهی بودم که بتونم عصبانیت خودم رو کنترل کنم .

اینا رو نوشتم تا بدونی همه ما آدمیم ( مخلوطی از خشم و غضب ، غم و شادی ، صبر و تحمل ، کبر و خود بینی ، آرامش و گذشت ، عشق ، دوست داشتن ، تنفر ، ترس ، شجاعت ، فداکاری و ..... تا دلت بخواد صفت که به آدمیزاد میچسبه

اما ... اون چیزی که مهمه کنترل ( یا همون مدیریت رفتار و گفتار در موقع خشم و عصبانیته ) مادر زادی نیست اکتسابیه باید یادبگیریم

پس به راه هایی که شما رو به رسیدن به این مدیریت رفتار ،‌حرکات و گفتار نزدیک می کنه بیشتر فکر کن ، تمرکز کن ، ان شاء الله بهش میرسی .

با تشکر و تقدیم احترام - بینا