سلام . من هم خواستم نظرم رو بگم . دوستي دختر و پسر معايب زياد داره و مزاياش هم موقتي هستش .
بستگي داره كه هدف شما از دوستي چي باشه ؟ شناخت بيشتر ؟ محبت ؟ احساس ؟.....
يكي از معايبي كه دوستي داره اينه كه هميشه دلهره و ترس از دست دادن توي وجودتونه . البته اين دلهره بيشتر براي دختر هاست . پسر كه خب اگه دختر رو بخواد باهاش ازدواج ميكنه واگه نخواد كه يه مدتي باهاش ميمونه و بعد رهاش ميكنه . ولي اين وسط دختر هستش كه هيچ كاري از دستش بر نمياد و همش ضربه ميخوره . البته مواردي هم هست كه پسر ميخواد و دختر نميخواد .... كلا عيب بزرگي كه دوستي داره اينه كه دو طرف اگه از هم خوششون بياد به هم دلبسته ميشن ولي اين دلبستگي بايد تا كي ادامه پيدا كنه ؟ يك ماه ؟ يك سال ؟ پنج سال ؟ هيشه اين دلهره در دل آدم وجود داره كه اگه يه روزي بايد جدا بشم چيكار كنم ؟ واون وقت تنها راه از هم جدا نشدن و واسه هم موندن ازدواجه كه ......يعني اينكه از نظر روحي افراد (مخصوصا دختر) به شدت آسيب ميبينن و اين تجربه ميشه تلخ ترين تجربه ي زندگيشون
ولي اگه دو طرف هدفشون از دوستي چيز هاي ديگه باشه..... اگه هيچ كدوم به فكر ازدواج با هم نباشن و نيوفتن .... و احساسات اين وسط جولان نده و دوستي به انحرافات كشيده نشه .....احتمالا مشكل خاصي پيش نمياد.
من شخصا دوستي رو پيشنهاد نميكنم و به نظرم معايب خيلي زيادي داره.... ( حد اقل واسه من اينطوري بوده واسه ديگران رو نميدونم )
و به نظرم اگه شما تا الان تن به دوستي ندادين از اين به بعد هم اين كار رو نكنيد و مطمئن باشين كه اگه پاك و سالم باشين و بخواين همينجوري بمونين و اگه به يك سري اعتقادات پايبندين دوستي به ضررتون تموم ميشه !!!!!
نتيجه گيري هم اينه كه : اگه واقعا احتياج به دوستي دارين كه خوب هركاري خواستين انجام بدين ولي اگه احتياجي به دوستي ندارين و به صرف حرف ديگران ميخوان همچين كاري رو بكنين بايد بهتون بگم كه قطعا از كرده تون پشيمون ميشين و يك روزي حسرت اين روزهاتون رو ميخورين .... ( اين فقط يك نصيحت خواهرانه بود)
اميدوارم كه درست ترين تصميم رو بگيرين و موفق باشين