سلام
"اصلا درست نبود که جلوی شوهرتون با خواهرتون درخصوص دوست پسر هاش در حین متاهلی صحبت بکنید و کارتون به متلک و شوخی هم برسه "
باور كنيد به شوهرم هيچ در مورد اين موضوعات نگفتم اولا ابروي خواهرم ميرفت دوما برايم مي شد چماق كه شوهر من كه تقريبا در بد دهني يدي دارد مدام بر سرم بكوبد.گفتم خواهرم با خنده ها ونگاهاي...وحركات بدن (مثلا داره باهات حرف ميزنه يهو جاي خوب تعريف كه ميرسه نشستني ميرقصه.در ضمن شوهرم بسيار تيز وكنجكاو هست به محض اينكه بهش بگن فلان خانوم اهل دله به من ميگه مي خوام امتحانش كنم ببينم راس ميگن وقتي ميبينه ناراحت شدم ميگه الكي گفتم.در ضمن چون رو گوشيش رمزه من برا اينكه ناراحت نشم بهش اصرار نمي كنم ببينمش موضوع اس دادناشو مامانم گفت گفت خواهرت ميگه شوهرت دو سه هفته پيش با هاش در مورد خونه مشورت كرده اون به زنش نميگه پول دارم ولي به من گفته زنش بي خود نگران بي پوليشي وقتي از اون پرسيدم گفتم كي اس بهش دادي گفت ديشب دادم گفتم كي ميايين فردا بريم همه بيرون (گفت قصدم اشتي كردن شما بود)وچن بارم در مورد كلاس خطاطي وغيره اينجا بودم كه ناراحت شدم گفتم چرا به من نمي گفتي.حدود دوماه پيش داشتيم ميرفتيم مشهد صبح كه از خونه زديم بيرون خواهرم كه بعد از دعوامون دوماه بود هيچ صحبتي نداشتيم واسي نداده بوديم بهم اس داد گفت برو گناهاي منو با خودت ببر اگه تو راه مردي بدبخت مديون مني وكلي نفرين .حالم از خوندنش كه طولانيهم بود بد شد شوهرم گوشيمو خوند گفت ولش كن خانم مريضه برا تو اينا رو مينويسه كاش باهاش اشتي ميكردي گفتم حالا كه اون شاكي .دو سه روز بعد باهاش اس ردوبدل كرده
اونگ جان
قبلا اگر بهش اس ميداد ميگفت ولي الان ديدم تو شرايطي كه مي دونه من قهرم كنارم بوده واس ميداده(دليل قهرمو گفتم مثل بچه ها ميگه از تو قشنگترمو...شوهرم بارها گفته خواهرت در خانش كمبود داره مشكل داره و...) وقتي گفتم گوشيتو بده كل اساي خواهرمو پاك كردنمي دونم شايد بيخودي نگران شدم .همان زمان كه با همكارش بود حدود 1سال مدام البته دهمكارش بيشتر باهم اس بازي ميكردند ودر اين مدت هرچه كردم كوتاه نمي امد ميگفت جلو همكاراي ديگم زشته باهاش قطعه رابطه كنم چن بارم گفت چون اون خانوم اصفهاني لهجش وتفكرش برام جالبه.خيلي برام سخت بود وزياد دعوا ميكرديم .جريان تلفن اخري مربوط به حدود 2 سال بعد ميشه كه هيچ ارتباطي من نمي ديدم وديگه شوهرم ناراحت بود از كار گذشتش.شايد من زيادي گير ميدم
حالا قهره
اخلاق زشتي داره وقتي قهر ميكنه رختخواب در اتاق ديگه ميندازه وچن شب همون جا ميخوابه.هات هست اما چن شب جدا ميخوابه

علاقه مندی ها (Bookmarks)