!دارم نکته به نکته کتاب ایا تو ان نیمه گمشده ام هستی را میخونم.این کتاب کلا واسه من نوشته شده
خدا رو شکر که خوندم و فهمیدم همون بهتر که این رابطه به سرانجام نرسید.من خیلی از نکاتو نادیده گرفته بودم.الان حتی چند تا خاستگاری که اومدن تک تک به رفتاراشون دقت میکنمو این نکات هشدار دهندش واقعا به دردم خورده که تصمیم بگیرم. اینقدر سر عقل اومدم که طرف باز بم اسمس دادو گفت دلتگه تو دلم گفتم ببخشیدا-به جهنم-و جوابشم ندادم.خیلی اروم شدم خداروشکر.اما میگن اومدیم ابروشو درست کنیم زدیم چششم کور کردیما!! به برخی از مشکلات ریشه ای اشاره کرده که رفتارا ناشی از دوران بچگیه.مثلا همون اعتماد به نفس که بچه ها گفتن براش تاپیک بزن.الان طوری شده که دارم مو را از ماست میکشم!هر رفتاربدی که انجام میدم خودم میفهمم که ناخواستس اما دلیلشم طبق کتاب یادم میاد.این روزا خیلی دارم سعی میکنم خودم رو تطبیق بدم و بازسازی کنم اما خیلی سخته.بازسازی از اون عشق نه-با اون فعلا کنار اومدم -اما از رفتارام شاکیماحساس میکنم روحم ضعیف شده. میخوام تموم چیزایی که یه عمر ریختم تو دلمو نگفتمو واسم عقده شده بود تلافی کنم با خودم خیلی تو جنگم.کتابی اگه سراغ دارید به درد حالم بخوره لطفا معرفی کنید.راسی اب نمک خوابوندنه خواستگارم جواب ندادید
تاپیک اعتماد به نفسو در اولین فرصت میزنم.