متشکرم بابت جواب سریعتون خانوم سلیمانی
من اصلا آدم بی جنبه و سستی تو رابطه با جنس مخالف نیستم !یعنی اصلا وقتی با یه آقا صحبت میکنم به جنسیتشون اهمیت نمیدم ،دچار توهم و خیالاتم اصلا نمیشم چون معتقدم یه مرد اگه یکی رو بخواد رو دروایستی نمیکنه و حرفشو میزنه پس تا وقتی یه مرد حرفی نزد یعنی هیچ چیز خاصی وجود نداره !
در واقع میخوام بدونم چه رفتار هایی باید داشته باشم ؟
کارمم گفتم مربوط به کامپیوتره یعنی من میشم تکنسین شبکه یه سازمان که البته بیشتر کارمنداشم اونطور که من دیدم مرد هستن یعنی به ازای هر ده مرد شاید یه زن پیدا بشه اونم شاید!که البته من با این مسئله هیچگونه هیچگونه مشکلی ندارم ،.
بهتونم بابت این موفقیت تون و به خصوص شیر بودنتون تبریک میگم.
ترمه عزیز ممنون از راهنماییت، اداره ای که من باید توش فعالیت کنم دقیقا همچین جوی داره همه آقایون شلوار پارچه ای ریش سبیل میزارن ، خانومام همه چادری به دور از هرجور آرایشن ، حقیقتش یه ذره ازش میترسم آخه من اصلا شبیهشون نیستم نمیدونم شاید اونام بیرون اداره شبیه من باشن ، مشکل اینه که این طور رسمی رفتار کردنو بلد نیستم من خیلی راحت با جنس مخالف حرف میزنم خیلی راحت تو چشاشون نگاه میکنم ، خیلی راحت با یه آقا هم دردی میکنم ، تو دوران دانشگاه به عنوان مهربون ترین دختر کلاس شناخته میشدم .البته هیچ وقت اجازه ندادم کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه
الان من میترسم تو این محیط یه رفتاری کنم که سوء تفاهم ایجاد کنه طوری که نشه دیگه جمش کرد.
قبلا تو یه اداره دولتی کار آموزی رفتم ولی اونجا اکثر آقایون به جای پدر و پدر بزرگ من بودن و من اصلا مشکلی نداشتم برعکس اینجا که اکثر کارمندا زیر 35سالن .
ترمه جان میشه کتابایی که به نظرت خوب میاد بهم معرفی کنی آخه من اصلا هیچ دوره شبکه ای رو نگذروندم و اطلاعاتم در حد کتاب دانشگاهه که اونم خیلی سطح پایینه .
ممنون
شیدا جان ممنون بابت پاسخت، خیلی کاربردی و مهمه حتما بهش دقت می کنم .
دوستای عزیز با تجربه یادتون باشه خواهرتون اینجا منتظره تا تجربه هاتونو بشنوه و ازشون استفاده کنه.
راستی جا داره از آقای خاله قزی که پیشنهاد ایجاد این تایپیک رو بهم دادند تشکر ویژه کنم تازه دارم میفهمم چقدر میتونه برام مفید باشه ، از اینکه هم دردی رو پیدا کردم خیلی خوشهالم .
همدردی دوستت دارم

، اداره ای که من باید توش فعالیت کنم دقیقا همچین جوی داره همه آقایون شلوار پارچه ای ریش سبیل میزارن ، خانومام همه چادری به دور از هرجور آرایشن ، حقیقتش یه ذره ازش میترسم آخه من اصلا شبیهشون نیستم نمیدونم شاید اونام بیرون اداره شبیه من باشن ، مشکل اینه که این طور رسمی رفتار کردنو بلد نیستم من خیلی راحت با جنس مخالف حرف میزنم خیلی راحت تو چشاشون نگاه میکنم ، خیلی راحت با یه آقا هم دردی میکنم ، تو دوران دانشگاه به عنوان مهربون ترین دختر کلاس شناخته میشدم .البته هیچ وقت اجازه ندادم کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه 

علاقه مندی ها (Bookmarks)