سلام خانم مینوش ببخشید فکر کنم شما دو چیزو دارید با هم اشتباه می گیرید!!
شما مگه میخواید خوب بشید چون نفس و ذات پیشرفت خوبه و انسان میل به پیشرفت داره یا نه می خواید پیشرفت کنید که صرفا خواهان بیش تری داشته باشید ؟؟؟!!!
راستش این جا که یه دنیا مجازی هست... و کلا بحث نوشتن مطرح هستش و بحث ظاهر هم حتی نیست.. ولی بعضی ها شده این جا میان یه پست می نویسند و یه مشکلی دارند حالا جزیی یا فرعی ادم از نوع نوشتنشون متوجه میشه با بقیه فرق دارند .. یا لااقل خیلی اون طوری هست که من خودم به شخصه می پسندم... دیگه توی دنیای واقعیت هم بماند بعضی ها خوب به دل می شینند...از نوع نگاهشون ...از نوع رفتارشون ..پوششون و ادم جذبشون میشه حتی اگه نشناسیدشون..دیگه درست و غلطش بماند ..هر چند اکثرا برای من درست در اومده و مثلا یه تحقیق کردم دیدم اره خیلی کار درست هست و..
کسی که به خاطر رنگ و لعاب و پول جذب یکی میشه بدونید اینا هعمیشگی نیست... مگه کم خوندیدی تاپیک هایی که طرف میگه شوهرم همه چی داره .... ولی مثلا طرف دوست داره یه بار همسرش از روی عشق بهش بگه دوست دارم و یا خیلی چیزای دیگه...
لطفا بحث مقایسه رو بذارید کنار... اگه می خواید خوب بشید..بگید برای خودم هست... برای فرزندان ایندتون و تربیت بهتر اون ها و ...
خلاصه خانم مینوش سعی کنید اول واخرش خود واقعیتون باشید ولی نیم نگاهی داشته باشید ادم های محبوب اولا چه ویژگی های مثبت و از همه مهمتر مشترکی دارند ... بزارید یه مثال ساده بزنم..مثلا دو تیپ خانم مختلف می بینید محبوب یه فرد خاص هستند حداقل ظاهریشو میگیم ولی این طور نباشه فکر کنید صرفا اگه دقیقا اون طور لباس بپوشید تاثیر داره برای شما هم ... چرا که این دیدگاه مختلف از سوی یه نفر رو دلیل بر متنوع بودن اون فرد ندونید بلکه نفسش این هست که هر دو طوری لباس می پوشند که نشون میده چطوری بگم خانم تر به نظر میان همونپخته تر فهمیده تر و معقول تر و.. . پس وجه مشترکشون قسمتی که بولد کردم بود و صرفا به خودی خود نوع پوشش نبود و کلی از این مثال ها توی همه ی کارها.
توی بحث ازدواج هم از خدا بخواید مطمئن باشید حالا شاید کمی دیر بشه به زعم خودتون ولی پای بختتون انشالله نشستید و خدا بنده ای رو قرار میده که بیش ترین تناسب رو داشته باشید و انشالله عمری خوشبخت کنار هم زندگی کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)