به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام خانم مینوش ببخشید فکر کنم شما دو چیزو دارید با هم اشتباه می گیرید!!

شما مگه میخواید خوب بشید چون نفس و ذات پیشرفت خوبه و انسان میل به پیشرفت داره یا نه می خواید پیشرفت کنید که صرفا خواهان بیش تری داشته باشید ؟؟؟!!!

راستش این جا که یه دنیا مجازی هست... و کلا بحث نوشتن مطرح هستش و بحث ظاهر هم حتی نیست.. ولی بعضی ها شده این جا میان یه پست می نویسند و یه مشکلی دارند حالا جزیی یا فرعی ادم از نوع نوشتنشون متوجه میشه با بقیه فرق دارند .. یا لااقل خیلی اون طوری هست که من خودم به شخصه می پسندم... دیگه توی دنیای واقعیت هم بماند بعضی ها خوب به دل می شینند...از نوع نگاهشون ...از نوع رفتارشون ..پوششون و ادم جذبشون میشه حتی اگه نشناسیدشون..دیگه درست و غلطش بماند ..هر چند اکثرا برای من درست در اومده و مثلا یه تحقیق کردم دیدم اره خیلی کار درست هست و..

کسی که به خاطر رنگ و لعاب و پول جذب یکی میشه بدونید اینا هعمیشگی نیست... مگه کم خوندیدی تاپیک هایی که طرف میگه شوهرم همه چی داره .... ولی مثلا طرف دوست داره یه بار همسرش از روی عشق بهش بگه دوست دارم و یا خیلی چیزای دیگه...

لطفا بحث مقایسه رو بذارید کنار... اگه می خواید خوب بشید..بگید برای خودم هست... برای فرزندان ایندتون و تربیت بهتر اون ها و ...

خلاصه خانم مینوش سعی کنید اول واخرش خود واقعیتون باشید ولی نیم نگاهی داشته باشید ادم های محبوب اولا چه ویژگی های مثبت و از همه مهمتر مشترکی دارند ... بزارید یه مثال ساده بزنم..مثلا دو تیپ خانم مختلف می بینید محبوب یه فرد خاص هستند حداقل ظاهریشو میگیم ولی این طور نباشه فکر کنید صرفا اگه دقیقا اون طور لباس بپوشید تاثیر داره برای شما هم ... چرا که این دیدگاه مختلف از سوی یه نفر رو دلیل بر متنوع بودن اون فرد ندونید بلکه نفسش این هست که هر دو طوری لباس می پوشند که نشون میده چطوری بگم خانم تر به نظر میان همونپخته تر فهمیده تر و معقول تر و.. . پس وجه مشترکشون قسمتی که بولد کردم بود و صرفا به خودی خود نوع پوشش نبود و کلی از این مثال ها توی همه ی کارها.

توی بحث ازدواج هم از خدا بخواید مطمئن باشید حالا شاید کمی دیر بشه به زعم خودتون ولی پای بختتون انشالله نشستید و خدا بنده ای رو قرار میده که بیش ترین تناسب رو داشته باشید و انشالله عمری خوشبخت کنار هم زندگی کنید.

2. 3 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 23 شهریور 93), nafiseh joon (یکشنبه 23 شهریور 93), صبا_2009 (یکشنبه 23 شهریور 93)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    سلام فدایی یار عزیز
    ممنون از پاسختون
    شما مگه میخواید خوب بشید چون نفس و ذات پیشرفت خوبه و انسان میل به پیشرفت داره یا نه می خواید پیشرفت کنید که صرفا خواهان بیش تری داشته باشید ؟؟؟!!!
    هر دوش- به نظرم جدا از هم هستن. پیشرفت فردی با تغییر برای محبوب بودن فرق دارن فکر می کنم
    پیشرفت فردی درونی و شخصیه. مثلا واسه یکی ممکنه اصلا پول شهرت نمی دونم تحصیلات مهم نباشه و چیزای دیگه مهم باشه. رضایت شخصیش هم به همین چیزایی هست که برای خودش مهمه. اما در رفتار بین فردی و اجتماعی معیارهایی هستن که مردم اونا رو می بینن. مثل همون زیبایی ثروت خانواده تحصیلات و ... . اینا باعث میشن طرف به چشم بیاد. بعدش هم ممکنه دوست داشتنی تر هم بشه بعد از اینکه با توجه به معیارهای عموم مورد قبول بود و مورد نگاه شدن واقع شد (منظورم اینه که اگه این معیارهارو ادم نداشته باشه کسی نمیاد نگاش کنه که بخوادببینه واقعا کیه چیه) بعدش اگه درونیاتش هم ... نازیبا نبود اونوقت مورد قبول میشه و کم کم هم دوست داشتنی

لطفا بحث مقایسه رو بذارید کنار... اگه می خواید خوب بشید..بگید برای خودم هست...
    می گم... ولی واقعیت اینه که من تنهام. واقعیتو باید ببینم. و وقتی نتیجه اشو دوست ندارم یعنی ایرادی هست و نیازه تجدید نظر بکنم
    یه کم دارم تغییر می دم روی روحیاتم
    یه کم اینکه ادم خودشو دوست داشته باشه خیلی رو دارم تجربه می کنم البته اگه نزدیکان بذارن!
    اما به نظرم تغییراتم کم هستن
    و اینکه درست نمی دونم چه تغییراتی رو بدم بازم حالت ازمون خطا داره میشه

خلاصه خانم مینوش سعی کنید اول واخرش خود واقعیتون باشید ولی نیم نگاهی داشته باشید ادم های محبوب اولا چه ویژگی های مثبت و از همه مهمتر مشترکی دارند ... بزارید یه مثال ساده بزنم..مثلا دو تیپ خانم مختلف می بینید محبوب یه فرد خاص هستند حداقل ظاهریشو میگیم ولی این طور نباشه فکر کنید صرفا اگه دقیقا اون طور لباس بپوشید تاثیر داره برای شما هم ... چرا که این دیدگاه مختلف از سوی یه نفر رو دلیل بر متنوع بودن اون فرد ندونید بلکه نفسش این هست که هر دو طوری لباس می پوشند که نشون میده چطوری بگم خانم تر به نظر میان همونپخته تر فهمیده تر و معقول تر و.. . پس وجه مشترکشون قسمتی که بولد کردم بود و صرفا به خودی خود نوع پوشش نبود و کلی از این مثال ها توی همه ی کارها.
    خیلی ممنون راهنمایی خوبی هست این که نوشتین

ممنونم

- - - Updated - - -

این سوالی هست که خیلی وقته دارم
    بیشتر از چند سال!

هنوز براش جوابی ندارم

شاید مردا دوست دارن زنی که براشون مهمه رنجشون بده!
    می گن ارامش می خوایم اما می خوان رنج بکشن؟

4. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

فدایی یار (یکشنبه 23 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)