به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 52
    ((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    از اتفاق پیش آمده متاسف و متاثر شدم.
    در هر بحرانی مهمترین کار خونسردی هست.
    تا این موجها فروننشیند نمی توان تصمیم کارآمدی گرفت.
    لذا مهمترین کار شما در این لحظات حفظ آرامش و پرهیز از خیالبافی و افکار منفی و ناامید کننده هست.
    شما باید صبر کنید تا خودتون و همسرتون و شرایط آروم بشه.
    اکنون هر اقدامی محکوم به شکست هست.

حتی انرژی هسته ای ، با همه قدرت تخریب گریش، اگر فوت و فن نگهداری و بهره برداری آنرا بدانیم می توانیم درست استفاده کنیم.
    شوهر شما قدرتهای تخریب گری دارد. لیکن با کشف دستورالعملهایش و فوت و فنش بهتر می توانید تحت کنترل درآوریدش و ازش بهره برداری کنید.
    قلق های خاصی دارد. شما باید کشف کنید.

راستی چه مدتی زندگی کرده اید؟
    مهمترین نقاط قوتش را بگو
    به نطرم موارد مبتنی بر پیشگیری از خشم او، کنترل خشم او از مهمترین موارد بازسازی این زندگی هست.
    برای جدایی باید یا خانواده ات قویا پشتت باشند.
    یا قانون . که نیاز به وکیل و دادگاه و پیگیری دارد.
    اما قبل از آن باید سعی خود را در بهسازی زندگی بکنی.

پس فعلا سعی کن به هر روش ممکن بحران را کنترل و آرامش را به زندگی برگردانی تا سپس تصمیم مقتضی را بگیرید.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

2. 13 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (چهارشنبه 26 شهریور 93), del (پنجشنبه 27 شهریور 93), khaleghezey (چهارشنبه 26 شهریور 93), meinoush (چهارشنبه 26 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 26 شهریور 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 27 شهریور 93), هم آوا (پنجشنبه 27 شهریور 93), آرام دل (چهارشنبه 26 شهریور 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 26 شهریور 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 26 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93), عشق آفرین (پنجشنبه 27 شهریور 93), صبا_2009 (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 اردیبهشت 94 [ 11:25]
    سطح
    18
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    196

تشکرشده 79 در 29 پست

Array
    آخه من نمیفهمم که ما چرا اینقدر سعی داریم حتی فجیع ترین حرکات و برخوردا و شنیع ترین رفتارهای هر آدمی و یه امر معمول جلوه بدیم؟؟ (البته منظورم فقط همسر ترمه جون نیست کلا میگم)خانم زندگیه موفق هر دو ما خانم هستیم . من بشخصه
    اگه همسرم بگه اگه طلاقم بگیری میکشمت ... هم تورو هم خانواده تو
    یه شب منو برد تو بیابون گفت میخوام بکشمت ... خیلی وحشتناک بود خیلی دور شده بودیم از شهر همه جا تاریک بود اینقدر التماسش کردم تا دور زد و برگشتیم
    می گفت بالاخره پدر مادرت از خونه میرن بیرون اونوقت یه نفرو میفرستم سر وقت خواهرت و بی عفتش میکنم ...
    نصف شب میگفت لباسامو بنداز تو ماشین بعد منتظر بشیت تا ماشین کارش تموم بشه بعد اتو کن ... باید برای فردا صبح که میخوام برم سر کار 4 .5 دست لباس حاضر کنی
    می گفت باید کل خونه رو همین الان تمیز کنی برق بندازی ... وگرنه میرم در خونه باباتو آتیش میزنم
    نمیتونم تحمل کنم .و واقعا بنظرم این اقا از لحاظ روحی تو حالت عادی قرار نداره. و سر حرفم هستم . حتما که همه ما عصبانی میشیم بله. ولی تهدید به قتل و تجاوز و به اتیش کشیدن و ..نمکنیک کسی رو .نمیدونم والا من بنظرم یه ادم نرمال موقع عصبانیت نباید اینجوری باشه.
    . شاید شما بتونید با این اوضاع زندگی کنید و امنیت و ارامش داشته باشید .من بنظرتون احترام میزارم

بیاید سعی کنیم به نظرات دیگران هم احترام بزاریم و اگر مخالف نظر ما بود سریع نگین دوستان لطفا دقت کنید و بقیه رو به بی دقتی متهم کنیم چون باب میل ما حرف نمیزنن...موافق نبودید میتونید لایک و تشکر نکنید

4. 6 کاربر از پست مفید marta تشکرکرده اند .

anisa (شنبه 05 مهر 93), mari1 (یکشنبه 30 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 26 شهریور 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 27 شهریور 93), هم آوا (شنبه 29 شهریور 93), رزا (یکشنبه 30 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    درسته نظرات با هم فرق داره
    اما به عنوان اولین پیشنهاد درست کردن قضیه رفتن به دادگاه و شکایت کردن راه صحیحی هست ؟
    من نگفتم رفتار ایشون درست بوده اما با شکایت کردن هم موافق نیستم اونم به عنوان ا اولین راه حل...
    در ضمن هیچ کدوم از ما اتفاقات کامل و از دید همسر ایشون رو ندیدیم
    هرچند باز هم تاکید می کنم به هیچ عنوان رفتارشون تایید شده نیست
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

6. 5 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 26 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 26 شهریور 93), هم آوا (پنجشنبه 27 شهریور 93), خیال تو (پنجشنبه 27 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 23 تیر 03 [ 15:03]
    سطح
    77
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 271
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,639

تشکرشده 1,769 در 422 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها

راستی چه مدتی زندگی کرده اید؟
    مهمترین نقاط قوتش را بگو
    به نطرم موارد مبتنی بر پیشگیری از خشم او، کنترل خشم او از مهمترین موارد بازسازی این زندگی هست.
    .
    ممنون از شما بابت پاسختون

سلام ممنون از پاسختون
    ما سه ساله که عروسی کردیم دقیقا یک سال هم عقد بودیم
    نقاط قوتش اینه که : وقتی خوبه خیلی خوبه ... سر به سرم نمیذاره ... کنترلم نمیکنه چه از نظر مالی چه موارد دیگه ...خیلی هم مهربونه مثلا اگه یک ماهم خونه نامرتب باشه و لباسش اتو نکشیده باشه باز به من میگه اشکال نداره حالا با هم مرتب میکنیم ...
    اگه دروغگویی و خیانت و این رفتار غیر طبیعیشو ندیده بگیرم دیگه عیبی نداره و رفتارش کاملا دلنشینه ... :)

مواردی که همسرم رو عصبی میکنه موضوعاتی هستش که خواهرم توش دخیله ... کلا رو این بنده خدا خیلی حساسه اسمش که میاد عصبی میشه ... خودمم نمیدونم دلیلش چیه ...

- - - Updated - - -

دوستان ممنون از نظرات و راهنمایی هاتون ...
    دوستانی که میگن برم شکایت کنم ... من این کارو نمیکنم چون خانوادم مخالف جدایی هستن پس چرا باز خودمو تو دردسر بندازم

شیدا جان و زندگی موفق صحبت هاتو خیلی بهم آرامش میده ... بیشتر برام بنویسین .. ممنون از همگی دوستان
    آدمک آخر دنیاست بخند
    آدمک مرگ همین جاست بخند
    دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
    آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...

8. 5 کاربر از پست مفید terme00 تشکرکرده اند .

anisa (شنبه 05 مهر 93), roozbeh220 (چهارشنبه 26 شهریور 93), خیال تو (پنجشنبه 27 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93), عشق آفرین (پنجشنبه 27 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 مهر 93 [ 10:09]
    سطح
    16
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive500 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    156

تشکرشده 290 در 156 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط marta نمایش پست ها
    آخه من نمیفهمم که ما چرا اینقدر سعی داریم حتی فجیع ترین حرکات و برخوردا و شنیع ترین رفتارهای هر آدمی و یه امر معمول جلوه بدیم؟؟ (البته منظورم فقط همسر ترمه جون نیست کلا میگم)خانم زندگیه موفق هر دو ما خانم هستیم . من بشخصه
    اگه همسرم بگه اگه طلاقم بگیری میکشمت ... هم تورو هم خانواده تو
    یه شب منو برد تو بیابون گفت میخوام بکشمت ... خیلی وحشتناک بود خیلی دور شده بودیم از شهر همه جا تاریک بود اینقدر التماسش کردم تا دور زد و برگشتیم
    می گفت بالاخره پدر مادرت از خونه میرن بیرون اونوقت یه نفرو میفرستم سر وقت خواهرت و بی عفتش میکنم ...
    نصف شب میگفت لباسامو بنداز تو ماشین بعد منتظر بشیت تا ماشین کارش تموم بشه بعد اتو کن ... باید برای فردا صبح که میخوام برم سر کار 4 .5 دست لباس حاضر کنی
    می گفت باید کل خونه رو همین الان تمیز کنی برق بندازی ... وگرنه میرم در خونه باباتو آتیش میزنم
    نمیتونم تحمل کنم .و واقعا بنظرم این اقا از لحاظ روحی تو حالت عادی قرار نداره. و سر حرفم هستم . حتما که همه ما عصبانی میشیم بله. ولی تهدید به قتل و تجاوز و به اتیش کشیدن و ..نمکنیک کسی رو .نمیدونم والا من بنظرم یه ادم نرمال موقع عصبانیت نباید اینجوری باشه.
    . شاید شما بتونید با این اوضاع زندگی کنید و امنیت و ارامش داشته باشید .من بنظرتون احترام میزارم

بیاید سعی کنیم به نظرات دیگران هم احترام بزاریم و اگر مخالف نظر ما بود سریع نگین دوستان لطفا دقت کنید و بقیه رو به بی دقتی متهم کنیم چون باب میل ما حرف نمیزنن...موافق نبودید میتونید لایک و تشکر نکنید
    هیچ کدوم رفتارایی که اینجا لیست شدن نشانه ی یه عصبانیت عادی نیست ها!!!!!!!!
    مخصوصا بعد از اینکه هر دفعه پدرها میومدن و آروم میکردن
    شوهر ایشون میخواد بهشون ثابت کنه که حتی با دشتن حق طلاق هم قدرتی نداره (اگه خیلی عذر میخوام مشکل روانی نداشته باشه و بره کاراش دلیل) که با رفتارای پدر این خانم موفق هم شده
    آدم چه با زن های غریبه و چه با خواهر زن نباید کار رو به شوخی های رکیک بکشونه که ایشون کشیدن

فقط ترمه جان کاش عوض این همه صبری که کردی یه بار ( نه بعد دعوا ) تو آرامش رفتارای همسرت رو به پدرت میگفتی (بدون اینکه شوهرت بفهمه ) تا ببینی عکس العملش چیه و اصن بره طلاق ازت حمایت میکنه؟
    خیلی بد که طلای اینقدر قبیح باشه که در صورت طلاق خواهر بزرگتر خواهر کوچکتر مجبور ببه تحمل بشه
    هیچ بعید هم نیست همسر ایشون یعد این قدرتنمایی آخر دوباره خیانت رو شروع کنه
    حالا مث اینکه آقایون راست میگن خانوما عادتشون هست خودشون رو فدا کنن
    حتی در صورت شغل خوب و تحصیلات عالی

رو مورد 2 که آقای خاله قزی گفتن بیشتر فکر کن و راهش رو با توجه به شرایط شغلی خودت و توانایی هات و ایجاد آرامش موقتی تا رسیدن موقع طلاق پیدا کن
    اگه میتونی نه مهریه رو ببخش و نه حق طلاق رو از دست بده و فعلا با فریب زنانه آرامش برقرار کن و خودت رو بره طلاق آماده کن
    آقا بعد از 4 بار خیانت خجالت هم نمیکشه
    ویرایش توسط nafiseh joon : چهارشنبه 26 شهریور 93 در ساعت 17:09

10. 2 کاربر از پست مفید nafiseh joon تشکرکرده اند .

هم آوا (شنبه 29 شهریور 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 26 شهریور 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام ترمه .الان توی شرایطی هستی که بیشترازهمه نیاز به آرامش وخونسردی داری سرعت اتفاقات پشت سرهم زیادبوده و تجزیه وتحلیل هات ممکنه عجولانه بشه..بنابراین نقطه سرخط سعی کن ازصفر وقدم به قدم بری جلو.نه تو و نه شوهرت حق نداریدو نمیتونید بازوروتهدید وشاخه شونه کشیدن،طرف مقابل رو در زندگی مشترک نگاه دارید جامعه هم اجازه چنین اختیاری روبه هیچ فردی نداده.پس انگیزه های موندن وادامه دادن باید فقط وفقط به خاطر خودزندگی باشه. این نقطه آغازه.اول تفکرخودت رو دراین زمینه واز درون اصلاح کن تابرسی به مراحل بعدی و نوع رفتارباشوهر.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

12. 8 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

anisa (شنبه 05 مهر 93), asemaneabi222 (چهارشنبه 26 شهریور 93), del (پنجشنبه 27 شهریور 93), khaleghezey (چهارشنبه 26 شهریور 93), meinoush (چهارشنبه 26 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 26 شهریور 93), هم آوا (پنجشنبه 27 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 23 تیر 03 [ 15:03]
    سطح
    77
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 271
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,639

تشکرشده 1,769 در 422 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام امين من خودم به اين نتيجه رسيدم و به شوهرمم گفتم که: وقتى ما تصميم به ادامه زندگى داريم پس بهتره همه انرژيمون رو براى ساختن زندگى بذاريم...
    شوهرم بعد از اينکه من گفتم حق طلاق رو باطل مى کنم مثل آبى ک روى آتش ريخته ميشه آروم شد و حتى بخاطر اتفاق هاى افتاده هم دلجويى کرد و به قول خودش آشتى کرد و از من انتظار داره ک فراموششون کنم
    ميگه من هيچوقت تهديدارو عملى نمى کردم فقط مى خواستم حساب کار دستتون بياد
    يکى نيست بهش بگه مگه خداوند به تو عقل و قدرت بيان نداده ک با زور آزمايى مى خواى سنگت رو حق کنى؟
    آدمک آخر دنیاست بخند
    آدمک مرگ همین جاست بخند
    دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
    آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...

14. 3 کاربر از پست مفید terme00 تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 26 شهریور 93), anisa (شنبه 05 مهر 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    ترمه جان،

اصلا فکر نکن که پدر و مادرت پشتت نیستن یا دوستت ندارن. حس بی پناهی خیلی حس بدی هست و ضعیفت می کنه.

مطمئن باش که پدرت دوستت داشته که هر شب می اومده خونه تون تا با همسرت صحبت کنه و آرومش کنه.
    مطمئن باش نگرانتن و اگر بیشتر از شما تحت فشار نباشند، کمتر نیست.

آدم دردهایی که سر خودش می آد را راحت تر تحمل می کنه، تا دردهایی که برای عزیزانش هست.
    وقتی زندگی بچه ها دچار مشکل می شه، مخصوصا دخترها، پدر و مادر خیلی اذیت می شن.

اونها ترمه را دوست دارند و حمایتش می کنند
    فقط از تصمیم طلاق حمایت نمی کنند.
    شاید چون فکر می کنند زندگی شما جای بهبود داره.

ترمه
    سعی کن زبان شوهرت را یاد بگیری
    احتمالا تو این مدت چند باری حرفش را زده، اما منظورش را نگرفتی و برای همین به زبان خشونت متوسل شده.
    نذار فکر کنه، این روش خوبیه.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

16. 9 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 26 شهریور 93), del (پنجشنبه 27 شهریور 93), khaleghezey (چهارشنبه 26 شهریور 93), meinoush (چهارشنبه 26 شهریور 93), roozbeh220 (چهارشنبه 26 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 26 شهریور 93), هم آوا (شنبه 29 شهریور 93), آرام دل (چهارشنبه 26 شهریور 93), صبا_2009 (چهارشنبه 26 شهریور 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    نرمال واستاندارش اینه که مردمدیر زندگی مشترکه.اما این مدیریت مطلق نیست یعنی مثلا اگه بخاد جلو نماز روزانه زن روبگیره زن میتونه نافرمانی کنه. تو امانتی دست شوهرت هستی وظیفه حمایت وامنیتت توی اون زندگی باشوهرته ریشه اقتدارمردازاینجاست.وقتی مردسالم خیالش بابت این تمکین راحت باشه دوست داشتنش قوی ترمیشه تصوراینکه یک زن خودسرشده باشه وهمزمان هم توسط شوهر دوست داشته بشه مرد رودچارتعارض میکنه. اما این مدیریت، قلدری،اذیت کردن وسورفتارنیست.حالا خودت شایدبهتربتونی احساس شوهرت روپس از رفتارهایی که باگرفتن حق طلاق به مرورانجام دادی بیشتر درک کنی. ضمن اینکه شوهرت هرحرف وصحبتی داره بایدبتونه بامعیارهای منطق توروقانع کنه.این تمکین هیچ حقی روبرای کتک زدن واذیت وآزاروخشونت وسورفتارایجاد نمیکنه.. سعی کن بحث مهریه ت رو پیش نکشی این رو درگوشی میگم که عرفن وهمچننی ایما واشاره بعضی آیات اینه که مهریه به صورت ضمنی نه صریح ومستقیم درطول زندگی سی چهل ساله مشترک به خاطرحسن رفتارهردوزوج بخشیده بشه مثل زندگی خیلی ازپدرومادرها واجداد ما. اما اینکه قلم وکاغذ بگیری دستت وببخشی یه بحث دیگه ست که به خودت مربوط میشه.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

18. 6 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (چهارشنبه 26 شهریور 93), del (پنجشنبه 27 شهریور 93), khaleghezey (چهارشنبه 26 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 26 شهریور 93), خیال تو (پنجشنبه 27 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام
    صبح که وارد تاپیکت شدم هنوز کسی پاسخی نداده بود ؛تشویش و اضطراب تو پست اولت خیلی به چشم میومد از تجربه ای که توی این چند وقت توی همدردی از خانومای مشابه پیدا کردم مطمئن بودم که بعد از چند ساعت ناراحتیت کم میشه. همین طور از تاپیک قبلت بعید میدونستم که حقیقتا برای طلاق خونه ی پدرت رفته باشی.
    مشکلت اینه که خیلی تو واکنشت عجله میکنی توی تاپیک قبلیتم سریع نتیجه گیری کردی که شوهرت مجددا میخواد خیانت کنه. یه جورایی زود به قله میرسی و بعد سریع میای پایین . یه پیشنهادی دارم،از این به بعد قبل از اینکه اقدامات تحریک آمیز بکنی بیا اینجا یه مشورت بکن بعد عمل کن؛پس زود عمل نکن!
    همون طور که امین گفت بهتره بیای اینجا یه مقدار از رفتارها و حرف های این چند وقتت صحبت کنی شاید اگه یه کارایی رو نمیکردی یا میکردی شوهرت مثه یه زودپز بدون سوپاپ اطمینان اینطوری منفجر نمیشد البته این حرفم به این معنی نیست که از روی عمد کاری کردی ولی ممکنه سهوا اونو به آستانه ی خشونت رسونده باشی باید اینو بررسی کنی تا دفعات بعدی این اتفاق نیافته.بعضی وقتا نیازه رفتارهای ما از یه نگاه سوم مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیره برا همین اگه دوست داشتی بیا ماجرهای این چند وقته رو توضیح بده؛از همه مهمتر با شوهرتم صحبت کن که چه چیزی باعث این حرکاتش شده ،و در ادامه ی زندگیتونم این دیالوگ رو حفظ کنید تا بتونید بهتر با هم رفتار کنید و خوش باشید .
    اگه زندگیه یه آدم 60 سال باشه 25 سالش به مجردی میره یک سوم باقیموندشو خوابیم یک سومشم سرکاریم یک ششمشم در حال استراحت یعنی تو با شوهرت یک ششم 35 سال رو با همید میشه 5.8 که حدودا از این مقدار نصفیشم تو دوران میانسالیو پیریه میمونه 2.9 سال!!
    واقعا حیف نیست این مدت کمی که قراره تو و همسرت با هم خوش باشید این طوری هدر بدید . با هم حرف بزنید . نذارید کار به خشونت و اعصاب خوردی برسه به خدا ارزششو نداره. میتونید یه زندگی آروم داشته باشید همسرت متوجه اشتباهش شده.زندگی رو ساده بگیرید .همین.

پ.ن. : من دو روزه منتظرم اکانتم پررنگ بشه ،نمیتونم از حقم برای کل کل بگذرم !
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

ویرایش توسط m.reza91 : چهارشنبه 26 شهریور 93 در ساعت 20:39

20. 6 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 27 شهریور 93), khaleghezey (پنجشنبه 27 شهریور 93), meinoush (چهارشنبه 26 شهریور 93), terme00 (پنجشنبه 27 شهریور 93), هم آوا (شنبه 29 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)