دلم میخواد بمیرن. مطمئنم اگه چاقو دم دستم بود میزدمشون. اونقدر حالم بده که همش احساس میکنم الانه که بمیرم. سرم داره میترکه. دنیا جلو چشمم بالا و پایین میره. به خدا نفسم
بالا نمیاد. از ته دلم از خدا میخوام همین جور که دل منو میشکنن خدا هم دلشونو بشکنه. اگه اینکارو نکنه خودم یه بلایی سرشون میارم. به خدا یه کاری دستشون میدم.
من نمیدونم از جونم چی میخوان. نمیدونم چرا اینقدر منو بیشعور فرض میکنن. نمیدونم چیکار کردم که اینجوری میکنن.
ازشون پرسیدم چه مرگتونه که با من اینجوری رفتار میکنید. میگن چه رفتاری؟
به من میگن تووووو!!!! مشکل روحی داری اصلا ما با تو نیستیم. در حالی که بعضی موقع ها که حرفاشونو محل نمیذارم میان مستقیم میگن!!!! تو خونه ی ما من مجردم خواهرم از من
کوچیکتره نامزد کرده.برادرم هم چون شانس آورده پسره!!!! چقد خدا دوستش داشته. مگه من چه گناهی کردم دختر شدم؟؟؟؟
ببینید من اگه یه خواستگار خوب داشته باشم صددرصد ازدواج میکنم. اما خوب ندارم ایهاااااااالناس من چون خواستگار خوب ندارم ازدواج نمیکنم.
شما حاضرید با هر کی که از در خونه تون رد میشه ازدواج کنید؟ قسم میخورم اگه مجبورم کنن خودمو میکشم. هدفشون فقط همینه. میخوان منو به کشتن بدن.
هر هفته خونمون یه برنامه اینجوری واسه دق دادن من هست.
دلم میخواد از این خونه فرار کنم. چرا اصلا به دنیا اومدم؟ چرا اینا خانواده ی منن؟ به خدا اگه میتونستم و از آبرو نمیترسیدم فرار میکردم.
شما تا حالا تو عمرتون دختر لاغر ندیدین؟ خوب الان اکثر دخترا به جز دخترای فامیل ما!!! همه لاغرن. آخه اینم شد عیب؟ چه غلطی بکنم برم هورمون بخورم خیلی شانس دارم جا به جا کلیه
هام نابود شه!!!. خوب الان شما به من بگید گناه من چیه؟
خالم روانیم کرده. هر هفته خونه ی ما سر شماری ترشیده های جهانه!!! به بابام میگه تو این دخترو بدبخت کردی!!! حالا کی میخواد بیاد اینو بگیره!!!
الان مشکلات کل جهان تموم شده مونده مشکل ازدواج من. منم نمیگم ازدواج نمیکنم که!!! میگم با آدمی ازدواج میکنم که حداقل آدم باشه. طرفو میبینم جلو چشام باباش سه تا زن داره
خودشم عوضیه چرا باید باهاش ازدواج کنم آخه؟؟؟ چون مجرد بودن گناهه؟؟؟؟ همه میدونن این پسره دیوانه اس از الان دست بزن داره!!! بابام میگه بهتر از این گیرت نمیاد!!!خود دانی!!!
چرا من نمیمیرم آخه. دیگه چه جوری میخوان تحقیرم کنن!!! من چه گناهی کردم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)