سرگشته دوست عزیز, حرف طلاقو اول من زدم اما وقتی که دیدم قبول کرد و خیلی هم جدی بود شوک شده بودم گریه می کردم التماسش می کردم که نره و یه فرصت دیگه به زندگیمون بده اما خب اشتباه بود ... سوده جان ممنونم گلم .. منم همیشه به یادتم و هرروز برات دعا میکنم گلم, فکر میکنم داری خوب پیش میری شکر خدا. رزا جان, همسرم الان بیکاره جای درست و حسابی نداره وضعیت خوبی اصلا نداره , اما با این حال هر چقدر که ازش پول بخوام دریغ نمیکنه اگه نمیگیرم به خاطره اینه که میدونم وضعیتش خیلی بدتر از منه.. البته اینم میدونم که مقصر خودشه و اون بوده که این وضعیت و ایجاد کرده. دلش میخواد که توافقی جدا بشیم که من به اینکار راضی نیستم .حدود یک ونیم در ماه داره اجاره اینجا رو میده در حالیکه اگر اقدام به طلاق کنه فکر میکنم خیلی کمتر از این مجبور باشه قسط مهریه بده به همین دلیل میگم نمی دونم چرا اقدام نمیکنه. نگفتم میخوام تبریک بگم سالگرد ازدواجو ,گفتم میخوام یه حرفایی رو بهش بزنم. مشاورین این سایت به من گفتن که ابراز علاقه داشته باش بهش به همین دلیل می خواستم بهش اس بدم. آقا پارسا میدونم خیلی از حرفایی که میزنید واقعیت داره اما باورم نمیشه که همسرم بخواد انقدر اذیت بشم که خودم بذارم برم.. باورم نمیشه آدمی که هفت سال باهاش زندگی کردم همچین آدمی باشه.. هر چند تو این مدت خیلی کارا ازش دیدم که هیچ وقت باورم نمیشد از اون ببینم.. بله درست میگید با وکیل در ارتباطه چون خیلی از اقوام نزدیک و دوستانش وکیلن. وقتی حرفای شما رو میخونم تنم میلرزه چون میدونم که خیلیهاش حقیقت داره .. میدونم که ممکن چند سال از عمرم بگذره و جوونیم تموم شه اینجا , اما نمی تونم برم دادگاه .. چون خیلی کارا رو هنوز نکردم هنوز حتی یک بار هم خودمون یا خانواده هامون درباره این مشکل حرف نزدیم که بخوام برم دادگاه درخواست نفقه یا مهریه کنم. دارم رو حرفتون که گفتین با پدرم صحبت کنم تا بره سراغ همسرم فکر میکنم. اما خیلی نگرانم هنوز جرات انجامشو ندارم.شما مرد هستید میدونید که شرایط زندگی بعد از طلاق برای شما خیلی راحت تر از منه.. دعا میکنم که شما هم به آرامش و خوشبختی برسیدممنونم از دوستانی که وقت گذاشتن و نظرشونو بیان کردن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)