سلام خوش اومدی
عزیز دلم این آقا که از اول به شما خیلی رک وبه زبان سلیس فارسی گفته که اصلا قصد ازدواج با شما رو نداشته و فقط قصدش دوستیه پس چرا خودت رو درگیر این رابطه کردی؟
حالا میگیم شما هم پیشه خودت فکر کردی که اشکال نداره الان باهاش دوست میشم بعد قصد ازدواجش میاد!! اما زمانی که داری میبینی و خودت هم اعتراف میکنی که وارد فاز احساسی نمیشه با شما و یا خودشو میکشه کنار چرا پس دوباره ادامه دادی؟
یک لحظه با خودت فکر نکردی اگر ازم سوء استفاده کرد و بعد در اومد بهم گفت منکه از اول بهت گفتم قصدم دوستیه بعد تو چی داری که بگی؟؟
با قاطعیت هرچه تمام بهت میگم که اون آقا اصلا قصدش ازدواج با شما نیست و اگر الان باهاتون به نمیزنه فقط دوحالت داره یا بهت وابسته شده و یا اینکه شما سرگرمی خوبی براش شدی و بودن شما بهتر از نبودنتونه
خواهشا خودت رو گول نزن که چیزی بینمون هست و اون بهم علاقه داره اگر آقا پسری دختری رو بخواد رابطه دوستیش رو دو سال طول نمیده
خواهش من ازت اینه که مراقب خودت باش تا بهت ضربه نخوره چه روحی وچه جسمی
چون تو صحبتات گفتی یه رابطه کوچیک داشتیم که البته خیلی دقیق نفهمیدم تا چه حدی بوده....
خلاصه کاری نکنی که تا به خودت بیای ببینی شده بازیچه چون به هر حال این آقا خیلی واضح داره بهت میگه که این رابطه براش جدی نیست...

سلام خوش اومدی

علاقه مندی ها (Bookmarks)