با سلام
به همدردی خوش امدید
شما این حقو دارید که هر دو مرد رو بررسی کنید و وقتی به این نتیجه رسیدید که کدومشون بهترن یک انتخاب درست رو انجام بدید و فرد مورد نظرتونو انتخاب کنید
اونا تا دو یا سه روز دیگه تماس خواهند گرفت تا جواب بگیرن
اگر تماس گرفتن بهشون بگید که نیاز به فرصت دارید و اگر موافق باشن در هفته های دیگه پیش مشاور برید(منتظرشون بذارید) خیلی مودبانه و خوب برخورد کنید بدون اینکه نگران این باشید بپرن یا به موضوع پی ببرن چون این کار حق شماست
پس با تدبیر خودتون برنامه ای بچینید که هر دو رو مورد بررسی دقیق قرار بدید ببینید که کدومشون بهترن
اولی رو باید الکی معطل کنم( اصطلاح آب نمک خوابوندن) و بعد اگه در مورد دومی به نتیجه مثبت برسم، به نظرم به اولی اجحاف شده و شاید به احتمال زیاد کارم غیر اخلاقیه.
این ذهنیت های اشتباه رو کامل بذارید کنار ،چون ظلم به خودتون هست و یک عمر پشیمانی واستون ببار خواهد گذاشتاولی متوجه موضوع بشه و ناراحت میشه قطعا و احتمالا منصرف
از طرفی به نظرم شاید درست نباشه یکی رو به خاطر مقایسه با دیگری رد کرد نه به خاطر یه دلیل محکمچه دلیلی بهتر از این که وقتی طرفو نمیخوای و حس خوبی نسبت بهش نداری،اینجا شما داری طبق حق طبیعی خودت که شرعا و قانونا به شما داده شده رفتار میکنیاگه دلیل بخواد و هیچی نتونی بگی چی؟ طرف سرخورده میشه. درسته من هیچ تعهدی به ایشون ندارم اما اینجوری احساس عذاب وجدان دارم.
پس این زندگی شما هست که از همه چیز مهمتر هست، این جمله یادتون باشه که اگه بر اساس یه تفکر اشتباه دست به انتخاب غلط بزنید هم به خودتون و هم به اون فردی که بهش جواب مثبت دادید ظلم کردید و زندگیشو نابود کردید ،چون ممکن بود با جواب منفی شما بره با یک فردی که باهاش تناسب داشت ازدواج کنه و خوشبخت تر بشه
پس نه تنها این افراد رو بلکه حتی اگه فرد دیگه ای اومد بازم مورد بررسی قرار بدید،حتی اگر خوب مدیریت کنید ارزش شما هم بیشتر خواهد شد
فکر کنم درست نیست اولی رو انقدر معطل کنم
پس با این تفکر برید هم خودتونو و هم اونو بدبخت کنید و یک عمر فکرتون پیش اون یکی باشه که ای کاش میدیدم اون یکی چطور بود و .... !
با ارزوی یک انتخاب درست و اگاهنه ،بدرود
موفق باشید

) و بعد اگه در مورد دومی به نتیجه مثبت برسم، به نظرم به اولی اجحاف شده و شاید به احتمال زیاد کارم غیر اخلاقیه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)