سلام
اولین برخورد ، نحوه آشنایی ، محل خواستگاری و ... مسائل مهمی هستند
زن و شوهر همیشه یادشون میمونه که لحظه خواستگاری چی پوشیده بودید ، در چه موردی حرف زدید ، چه حالی داشتید و ...
دوست عزیز من بهت پیشنهاد میکنم با توجه به فرهنگ و موقعیت اجتماعی ناحیه ای که در اون هستی از اون دختر خواستگاری کن
ولی زیادی وسواس نداشته باش و این مسئله رو خیلی بزرگ نکن
لزومی نداره فضا حتما رمانتیک و شاعرانه باشه یا مطابق اونچیزی باشه که ما توی فیلم ها میبینیم
در خصوص خود من وقتی در این شرایط قرار گرفتم :
میتونستم کلی استرس برای خودم بسازم و برم گل و کادو بخرم و پیشنهاد رستوران و کافی شاپ و ...بدم
ولی نتیجه ای که بهش رسیدم این بود که همونجایی که میبینمش برم جلو و از طرف مقابل خواستگاری کنم خیلی راحت و ساده بعد اگر قسمت بود در مرحله آشنایی و نامزدی بهترین و شیک ترین رستوران ها رو بریم (هر روز یه جا)
شما هم ببین طرف چی فکر میکنه و چطور شخصیتی داره و بر همون اساس اقدام کن
بعضی از دختر های عضو این تالار با این پیشنهاد شما مخالف بودن و بعضی دیگه موافق ، امیدوارم اون دختر جزو دسته موافق باشه ؟!
ضمنا ممکنه اون دختر نسبت به نحوه خواستگاری شما نظر منفی داشته باشه و درخواست رستوران رفتن رو رد کنه و شما اینطور حس کنی که جوابش نسبت به خواستگاری شما منفیه در حالی که ممکنه اصلا اینطور نباشه
بحر حال امیدوارم لقمه رو دور دهنت نپیچونی و کارتو بیخود سخت نکنی چون همینطوریشم خواستگاری کردن راحت نیست
تا آخر عمر هم وقت داری تا با همسرت هر جا خواستی بیرون بری پس عجول نباش
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)