سلام
میشه منم یکم حرف بزنم ؟
چقدر خوبه اقا پسرها همون جلسه اول خودشون وارد مسائل اقتصادی در حد کلی نه جزئیات بشن .. از دختر خانم بپرسن ببینن مزه دهنشون در مورد خونه داشتن ، وسیله نقلیه ، هزینه ماهیانه زندگی و... چیه ؟ اگه بین جیبشون و توقعات دخترخانم فاصله زیاد هست ، دیگه وارد ادامه سریال خواستگاری رفتن نشن ...
در هر صورت اگه اقا پسر این بحث رو پیش نکشیدن ، توی جلسات بعدی روی درامد و دارایی ها خیلی مستقیم وارد نشید . روی عرضه و جنم پسر روی سوابق کاریش ، روی اینکه چه کارهایی تو زندگیش کرده تحقیق کنید ... میلیارد میلیارد هم پول داشته باشی ، یک شبه میتونه نابود میشه ولی کسی که عرضه داشته باشه دوباره میتونه بسازه. و حتی این مسائل رو هم اگه به یک مرد بسپارید ، مثل پدر یا برادر بهتر از این هست که خودتون وارد بشید. (فقط کفویت مالی رو در نظر داشته باشید که خیلی باهم فاصله نداشته باشید.)
کلا زیاد بر اساس درامد و دارایی ها تصمیم گیری نکنید ، مثلا من خودم هیچ وقت واقعیت رو به دختر خانم نمیگم... مثلا اگه ماهی فلان قدر درامد داشته باشم ، فقط بخشی از اون رو میگم ... مثلا میگم درامدم ماهی هشتصد تومن هست مثل اکثر مردم (جمله بندی رو طوری میگم که یعنی اینقدر هست حالا ممکنه بیشتر هم باشه _که دروغ نشه_ ) ... که اگر قرار هست سنگ بنای انتخاب دختر خانم مسائل مالی باشه همون بهتر که به من جواب منفی بده.
هیچ وقت برکت خدا در زمینه مسائل مالی بعد از ازدواج رو فراموش نکنید. یکی از کارکردهای ازدواج وارد شدن برکت به زندگی دختر و پسر هست.
«وانکحوا الايامي منکم والصالحين من عبادکم و امائکم ان يکونوا فقراء يغنهم الله من فضله والله واسع عليم.» (نور، 32)
و مردان و زنان بی همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید; اگر نیازمند باشند خدا از فضل خویش بی نیازشان می کند; و خدا گشایشمند و دانا است.
«و من يتق الله يجعل له مخرجا و يرزقه من حيث لايحتسب...» (طلاق، 3)
وهرکس از خدا پروا کند (خدا) برای او راه بیرون شدنی قرار می دهد و از جایی که حسابش را نمی کند به او روزی می رساند .
------------------------
توی زندگی با هر کسی معامله کنی طرف حسابت همون هست ... چه بهتر که با تکیه با این وعده های تخلف ناپذیر خداوند ، و بر اساس تقوای طرف تصمیم بگیریم و نه پول و ثروت طرف و تا اخر عمر هم از خدا جواب اعتماد در معامله کردن بهش رو بخوایم.
جامعه ما الان چوب بی تقوایی خودش رو میخوره وگرنه زمان پیامبر ، مرد تنگدست میرفت خدمت حضرت رسول ، حضرت بهش راهکار کار و تولید و تجارت و... نمیدادن ... میگفتن چاره گشایش تنگدستیت ازدواج کردن هست.
بهر حال..
به امید موفقیت .

علاقه مندی ها (Bookmarks)