سلام تیام جون ممنونم از توجهت .
این مدت نبودم باور کن تمامه تلاشمو میکردم که بی خیال قیافم بشم ولی انقدر حساسیتم ناجوره که دارم به خاطر قیافم بد زندگی ای رو میگذرونم حتی حوصله ندارم با دوستای صمیمیم برم بیرون . ورزش و باشگاه و کوهنوردی و استخر که بماند دیگه اصلا توانشو ندارم ..... خستم دیگه خیلی داره بهم فشار میاد مخصوصا که چون با مترو همش رفت آمد میکنم وقتی کسی نگام میکنه فکر میکنم ایرادی تو صورتمه داره زشتیامو میبینه و خیلی احساس بدی پیدا میکنم . چون نمیتونم قیافمو عوض کنم . و همش آینه به دستم و خودمو چک میکنم آرایش زیاد بهم نمیاد . برا همین هیچ راهی واسه بهتر شدن ندارم .
خواهرم میگه وسواس فکریه . ولی من واقعا عیبابی تو صورتم دارم که همه تو اولین نگاه میفهمند . مشکل من اینه که دوست دارم قیافم کاملا زیبا باشه .
قیافم بخصوص چشمام خیلی ساده و معصومه من اینو دوست ندارم دلم میخواست ظاهرم شیطون و جذاب باشه نه مثل احمقا مظلوم! زیر چشمامم که همیشه گوده انگار مریضم حتی اگه شبا زود بخوابم بازم گوده ...
وقتی میخندمم شاید لبخندم دلنشین باشه یا چشمام حالتش قشنگ شه اما بینیم انقدر پهن و بزرگ میشه که قیافه ام زشت و چندش آور میشه خب من دیگه زیاد عمیق نمیخندم که یه وقت کسی ببینه و مسخرم کنهمن نمیتونم بخندم ....
![]()
زیادی حساسم میگند هر کی یه شکلیه و نباید رو قیافت حساس شی همین که هستی رو بپذیر و کلی شعار مسخره دیگه که سیرت زیبا داشته باش و همه خوشگلند و زشت وجود نداره و سلیقه ها با هم فرق داره ! خودمم ازین شعار ها دادم . من وسواس ندارم اگه خوشگل بودم که انقدر گیر نمیدادم به خودم راحت میرفتم تو اجتماع کلی دوست پیدا میکردم انقدر غصه نمیخوردم . خدا حتی پول هم بهم نداد که قیافم رو درست کنم پس من به چی دلمو خوش کنم باور کنید هیچکس هم نیست که منو به خاطر این سیرتی که میگید بخواد ! (منظورم پسر نیست ) هیچکس دوستم نداره . البته من به خاطر قیافم روابط عمومیم خیلی ضعیفه ... دوستای صمیمی کمی دارم ... سیرت خوبمم داره از بین میره ! خیلی عصبی و گوشه گیر منزوی میشم وقتی قیافم میره رو اعصابم ... برام مهمه که خوشگل باشم بدون هیچ ایرادی باشم این آرزومه هر چی از خدا میخوام لج میکنه بدترم میکنه .. از همه ی اینا بدتر استعداد و توانای هامم از بین رفتند کار خاصی بلد نبودم البته .ولی به همونم دلم خوش بود ... که دیگه ندارمشون یعنی حوصله ی اجرا کردن ندارم .. فکر کنم دیگه خوب نشم باید برم دکتر؟!! نشد خودم خودمو درمان کنم![]()

من نمیتونم بخندم ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)