به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 آذر 93 [ 19:21]
    سطح
    19
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 63 در 23 پست

Array
    آبی بیکران عزیز خوشحالم که درکم می کنی. واقعا بعضی نظرات فقط تو جملات خلاصه میشه همین آقایون وقتی مرحله عمل میرسه دختر سن پایین تر از خودشون رو ترجیح میدن اونم نه 1 یا 2 سال. 5 تا 10 سال . من چند بار اشاره کردم شاغل هستم و فعالیت ام تو خونه نیست بلکه تو این جامعه ای هست که شما راهنمایی می کنید تا ظاهر شم. الان تو این سن ام هر خواستگاری زنگ میزنه تا سن ام رو می فهمه بدون اینکه تشریف بیارن از پشت تلفن می گن نه آقا پسر ما دختر خانم کوچیک می خواد با اینکه پسراشون هم بالای 30 سال سن دارن!!!!! حتی به خودشون زحمت اومدن رو هم نمی دن چون واقعا سن ام رو کم نشون میدم و در مقایسه با دختر خانم های امروزی باز ادعا می کنم سن ام از اونها کمتر دیده میشه. (مطلق نمیگم ولی واقعا دختر خانم های امروزی اونقدر رنگ و تغییرات تو چهره هاشون میدن که اکثرا تا نپرسی سنشون رو آدم فکر میکنه متاهل و مادر یک بچه اند). باز منظورم دیدگاه آدمهاست که وقتی دختر سن 30 سالگی رو رد کرد فکر می کنن که طراوت و شادابیش رو از دست داده . شاید خیلی آقایون بگن واسه ازدواج دختر پاک و نجیب می خواهیم ولی وقتی جدی تر شد همه دنبال دختر خانم های زیبا و بعضی وقتها باباهای پولدار داشتن هستن. اگر پاک زندگی نمی کردم شاید تا الان ازدواج هم می کردم چون به شخصه دیدم دوستایی که شیطنت هایی تو مجردی داشتن و هر روز با یکی بودن الان ازدواج کردن و صاحب بچه ام هستن. نمی خوام بگید از کجا میدونی خوشبخت ان!!!! چون همه تو زندگیشون مشکلاتی دارن و هیچ کس از زندگیش 100% نمی تونه رضایت داشته باشه . حتی الان بعد از 35 سال زندگی والدین ام شاید مادرم رضایت کامل کامل از زندگیش نداره و این دلیل نمیشه که بگیم خوشبخت نیستن.
    سرکش عزیز زندگی که بدون امید نمیشه اگر امیدم رو هم به کلی از دست بدم که میشم مرده متحرک. خدا مهربونه خودم هم میدونم ولی برا بعضی از بنده هاش فوق مهربونه وحسابی لطف میکنه براشون.
    کاش بتونیم ما ایرانی ها کمی به خودمون بیایم دیدگاه هامون رو اصلاح کنیم کاش تو زندگی معیارامون بر اساس منطق باشه تا معیار آقا پسرامون زیبایی و خانواده پولدار داشتن و ... (دیدن ظواهر نباشه) تا دختر خانم های گلمون به خاطر همین زیبا شدن دست به هر گونه عمل زیبایی بزنن متاسفانه تعریف زیبایی تو کشور ما با کشورهای دیگه خیلی فرق داره. یا دختر خانمهای ما هم دنبال پول و ماشین های آنچنانی از آقا پسرها نباشن.... اونقدر دختر خانمهای رنگی تو جامعه امون زیاد شده تو گذشته اگه امیدی برا ازدواج داشتم الان دیگه اصلا ندارم چون دخترهای ساده ای مثل من و امثال من دیده نمیشن.

2. 4 کاربر از پست مفید تنهای خسته تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 08 مهر 93), Eram (جمعه 11 مهر 93), nahid-111 (دوشنبه 24 آذر 93), عشق آفرین (سه شنبه 08 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)