دوست خوبم البته سن شما اونقدر بالا نیست وخیلی زود نا امید شدی ما دختر های 40 ساله هم تو فامیل داریم و هنوز امیدواریم ازدواج کنند چون دخترهای خیلی خوبی هستند . سن ازدواج مخصوصا دختر ها بالا رفته و اونم بیشتر به دلیل سخت گیریهای خود دختر یا خانواده هست . دختران امروزه غالبا تحصیلکرده و شاغلند و برای همین انتظار دارند با یک فرد هم شان خودشون ازدواج کنند . و هی گزینه ها رو رد میکنند و دنبال یک فرد بی نقص هستند .
خود من در سن 21 سالگی با پسری که دیپلمه بود و غیر از صداقتش هیچ چیز دیگری نداشت ازدواج کردم . و پس از تحمل ده سال فشار کم کم تونستیم شرایط مطلوب زندگی رو فراهم کنیم . خوب اون ده سال رو من میتونستم بشینم خونه پدرم و بدون تحمل فشار به خودم و تحصیلاتم برسم کاری که خیلی دختر های اطرافم کردند . والان سنشون بالا رفته با اینکه تحصیلات و شغل هم دارند ولی خواستگاری ندارند . نه به این دلیل که دختر خوب و زیبا و با کمالاتی نیستند نه فقط به این دلیل که بیشتر پسر های هم سن یا بزرگتر از اینها ازدواج کرده اند و دیگه متاهل هستند .
پس بیا یید برای تسهیل ازدواج جوانانمان سخت گیریها رو کنار بگذاریم . خوب خواستگاران من هم مثل بقیه هر کدوم ایراداتی داشتند یکی شغلش یکی تحصیلاتش یکی خوناده اش یکی قیافه اش و ... ایراد داشت . ولی من به این نتیجه رسیدم که فردی که همه اینها رو یکجا داشته باشه وجود نخواهد داشت و من مجبورم معیارهام رو اولویت بندی کنم و کمی کوتاه بیام تا بتونم یکی رو انتخاب کنم .
در ضمن فکر نکنید اونیکه ازدواج کرده دیگه هیچ مشکلی نداره و تنها فکرش مسافرت و لاک و ناخنه . نه اصلا اینطور نیست . خود من با اینکه ازدواج خودم رو موفق میدونم ولی گاهی اونقدر فشار زندگی زیاد میشه که با خودم میگم دخترهای مجرد چقدر راحت و خوشبختند که مسئولیتی به دوششون نیست .
خوب آواز دهل شنیدن از دور خوش است .

علاقه مندی ها (Bookmarks)