سلام برادر؛ بنده هم عین شما لاغر هستم.
متولد 69 و وزنم حدود 49 تا 52 هست. معمولا همین حدودا هست و از بچگی هم همیشه لاغر بودم.
باور کنید دید همه خانوما این نیست. اتفاقا از نظر روان شناختی ثابت شده که ظاهر برای پسر ها خیلی مهمه اما برای دختر ها جزو اولویت اول نیست!
من خودم تا حالا دو مورد داشتم که طرف خودش عاشقم شده و یه جورایی چراغ سبز نشون داده! حتی مورد دوم که دیگه علنا بهم گفت. البته نه اون دخترا دخترایی بودن که خدایی نکرده بی حیا باشن و نه من از اون پسرایی هستم که زبون باز باشم و همش دور دخترا!
تازه بهشونم گفتم که به بیماری دیابت مبتلا هستم، لکنت دارم و اینکه هیچ و پول و سرمایه چندانی هم ندارم!
بازم با همه اینا عشقشون نسبت بهم کم نشد و میگفتن که اخلاق من براشون مهمه و از صداقت و مهربونیم خوششون اومده بود. (البته تعریف از خود نباشه ولی من واقعا آدم مهربون و صادقی هستم، البته نسبت به همه نه فقط دخترا!)
میخوام بگم که اخلاق صدبرابر از ظاهر مهم تره. من خودم اگه به فرض دو تا مورد پیش روم باشه که اولی از نظر ظاهر پری دریایی باشه اما اخلاقش باهام سازگار نباشه و دومی ظاهر خیلی عالیی هم نداشته باشه اما از نظر اخلاقی کاملا به من بخوره مسلما دومی رو انتخاب می کنم.
امیدوارم به حرفام فکر کنی و از تصمیمت صرف نظر کنی.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)