بسیار ممنون از هر دو دوست خوبم که راهنماییم کردن . من سعی می کنم خودم رو سازگار کنم با این مسایل ، از شما چه پنهون تا به حال که این مشاجرات رو بین مادر و پدرم دیدم برای زندگی آینده ی خودم درس های خوبی گرفتم ، در حال حاضر به خاطر نیاز مالی که دارم مشغول به کار شدم ( بازاریابی ) امیدوارم از عهدش بر بیام . سعی می کنم به نصیحت هاتون عمل کنم . از ابراز همدردی شما واقعا ممنونم .
یک سوال دیگر داشتم که البته شاید زیاد مرتبط با این موضوع نباشه ولی نمی خوام تعدد تاپیک ایجاد بشه :
من خیلی وقت میشه که خصوصیات همسر آینده ی خودم رو حتی اسم و تاریخ تولدش رو برای خودم نوشتم که دختری با این خصوصیات همسر آینده ی منه . چند روز پیش در ایستگاهی که برای مدرسه سوار ماشین می شم دختری رو دیدم که برای من خیلی جذاب بود . دیروز به طور کاملا اتفاقی متوجه شدم که اسم این دختر با اون اسمی که من در نظر گرفته بودم یکسانه . از طرفی می تونم بگم که تا الان میشه گفت اولین دختریه که به این شکل منو مجذوب خودش کرده . می خواستم بدونم نظر شما چیه که فعلا یه دوستی رو با هم ایجاد کنیم ؟
راستش در این رابطه باید عرض کنم که واقعا نیاز دارم با یک جنس مخالف رابطه ی دوستی و راحت داشته باشم . نمی دونم شاید این هم یکی از عقده هاییه که تو این خونواده برام ایجاد شده .
متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)