دوستان من عکس این بچه رو دیدم انقدر بهش برچسب بیماری های روانی مختلف اونم با ذکر اسم نزنین
همه ی اجزای صورتش و اندامش ظرافت خاصی دارن که بینیش نداره. واسه همین تو ذوقش می زنه وقتی خودشو تو اینه نگاه می کنه. هنر هم خونده دیگه توقع زیبایی بیشتری داره از خودش و حساسیتش روی تناسبات زیبایی بالاتر رفته به نسبت کسی که رشته اش ربطی به هنر نداره.
از نیمرخ هم هیچ ایرادی نداره از روبرو هست که اونم بد نیست اما اون ظرافتی که دوست داره رو نداره
هیچی نمی دونم از دکترا و عمل و این چیزا. اصلا نمی دونم. اما می دونم نیاز هست که تحقیق کنی و پیش هر کسی نری واسه عمل. یه دکتر با کار قابل اعتماد پیدا کن. این سخته واقعا
تا حالا اون گریم بینی رو کردی ببینی چقدر تفاوت پیدا می کنه یا نه؟ یه بار بکن شاید همون بشه که می خوای
اول تصمیم بگیر عمل می خوای یا نه. بعد حتما حتما حتما خیلی خوب تحقیق کن و برو نمونه کارای دکترا رو ببین که متناسب با مدل بینیت کسی رو پیدا کنی که بتونه خواسته اتو براورده کنه
پول خواهرت رو خوب قرض بگیر بعدا کار کن بده. مادر پدرت هم پول بگیر ازشون فکر نمی کنم با 3 میلیون بتونی عمل خوبی کنی بیشتر می خوای احتمالا
بذار پول بدن دیگه وقتی می تونن. اعثصابت اینده ات مهمتره یا پول اونا؟ بعدا پولشونو یا پس می دی یا نمی دی
اما مهمترین قسمت اینه که ببینی می خوای عمل کنی یا نه. اگه نمی خوای کلا این بحثو تو ذهنت ببند. اگه می خوای حتما دنبال تحقیق راجع به کار دکترا باش و پیش کسی برو که کارش قابل اطمینان باشه
چه عمل کنی چه نه، ماهی یه بار دو ماه یه بار برو پیش یه مشاور خوب که باهات صحبت و همفکری کنه زندگیت مثل من از دستت نره
ما اگه خونواده خوب داشتیم انقدر اعصابامون خورد نبود. مشاور هم که می گم واسه اینه که هر کسی حداقل یه راهنمای خوب و سالم داره حالا پدر مادر خواهر برادر و با راهنماییش زندگی رو درست می کنه. ما که نداریم تو جوونی پس این راهنما رو خودت می تونی پیدا کنی یه مشاور عاقل و خوب پیدا کن بعدا به مرور باهاش پیش برو. نه به خاطر اینکه مشکل داری. به خاطر اینکه کسی نیست که راهنماییت کنه. نمی خوای که بعدا مثل من شی می خوای؟؟؟ پس خودتو جونتو جوونیتو اعصابتو انرزیتو مراقبت کن و مدیریت کن
راستی بهت می گن خاصی چون خاصی. چهره بعضیا حتی بعضی خوشگلا معمولیه خاص نیست. گم میشن توی بقیه چهره ها. اما چهره بعضی ها خاصه. مریلین مونرو چهره اش خاصه مثلا اما خیلی های دیگه که خوشگل هم هستن خاص نیستن. همون بلوچی اصلا خاص نیست چهره اش.
خاص بودن یعنی همون خاص بودن. نه معانی دیگه ای که تو برداشت می کنی
با پست دلجو هم موافقم
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)