نیلوفر جان سلام
اصلاً نگران از پوشک گرفتن بچت نباش. بذار هروقت خودش آمادگیش رو پیدا کرد. ولی هر وقت که پوشکش رو میخواستی عوض کنی ببرش تو دسشویی و بهش بگو که جیش کنه. هر وقت این کار رو کرد بدون که داره آماده میشه.
تجربه ی من خیلی خیلی راحت بود. دخترم خودش میرفت پشت در دستشویی می ایستاد اشاره میکرد به پوشکش میگفت "باز" بعد به دستشویی اشاره میکرد و میگفت "دیش(جیش)"
همین جوری خودش خودشو از پوشک گرفت. من خیلی کم باهاش کار کردم. میدونی چرا؟ چون صبر کردم خودش آماده بشه.
قبلش یه کتاب خوندم در مورد زمان از پوشک گرفتن بچه. منم مثل شما خیلی استرس داشتم که چیکار کنم ولی کتاب نشونه هایی رو بهم گفته بود که فهمیدم دخترم هنوز اونا رو نداره. مثلاً وقتی بهش میگفتم برو تو اتاق و از رومیز یه وسیله ای رو بیار میرفت توی اتاق ولی بقیه اش رو نمی فهمید. یا مثلاً شب تا صبح پوشکش خشک نمی موند.
اولاً که اصلاً به حرف خاله خان باجیا گوش نکن. هر بچه ای آناتومی بدن خودش رو داره و بدنش و سیستم عصبی کنترل ادرارش یه زمانی تکمیل میشه. بعدشم باید خیلی صبر داشته باشی. اگه یه موقع جایی خرابکاری کرد اصلاً نباید از کوره در بری. یا مثلاً خدای نکرده بزنیش. چون اثرات خیلی خیلی مخربی داره. هم روحی هم جسمی.
توضیحات شیدا خیلی کامل بود. به نظر من یه کتاب هم در موردش بخون. اصلاً اونطوری که فکر میکنی سخت نیست.
از "ازشیر گرفتن" خیلی راحت تره.
یه دونه هم ماچ رو لپش کن از طرف من

علاقه مندی ها (Bookmarks)