سلام
اینکه ارغوان جون گفتن، صرفا نمیتونه بحث دو رویی باشه(البته من در جریان اتفاقهای جز ارغوان جان نیستم) میتونه از تکرار شدنها و خسته شدن هم باشه، طرف مقابل هرچقدرم خوب باشن به مرور زمان خسته میشن ازاینکه همیشه در مقابل حساس بودن شما صبوری کردن و شما همچنان به کارت ادامه دادی.
اما نگرانیه مائده جان بی مورد نیست چون خودمم نگران این موضوع هستم، البته مائده ی عزیز ما با برخورد خودمون میتونیم (اگر دورویی نبوده باشه) جلوگیری کنیم از خسته شدن همسرمون از تحمل ناراحتی های بی موردمون. البته این نظر منه.
خوب سوگند جان حالا میرسیم به حساسیت بیش از حد شما( میگم بیش از حد چون صدای یه مرد و درآوردید،وقتی به وضوح بهتون گفتن یعنی داره اذیتشون میکنه این موضوع)به نظرم بهتره حسابی روی حساس بودنتون کار کنید و اصلاحش کنید مخصوصا الان که ایشون به زبون آوردن،اگر ادامه بدید به این حساسیتتون دیگه نازتونو نمیخرن.حواستون باشه عادی نشه دم به دقیقه ناراحت شدنهاتون ،به نظرم کوپنتونو حفظ کنید برای روزها و مسایل مهمتر. اونوقت یه روز که سر یه موضوع مهم ناراحت بشید ایشون خیلی راحت از کنارش میگذرن و شما رو دوباره به حساس بودن بی مورد متهم میکنن.
در مورد ازدواج غیر سنتی هم یه چیز کوچولو بگم سوگند عزیز،یه کم به دید خانواده ایشون در مورد خودتون وقتی اینجوری غیر رسمی دارید آشنا میشید هم فکر کنین، من زیاد دیدم دختر خانومایی که مثل شما فکر میکردن که غیر رسمی آشنا شدن بهتره به هزار علت،و مثل شما خانواده پسر همه جریان دوستیه قبل از ازدواجو میدونستنو ... میدونید یه اتفاقی که میفته چیه؟ اینه که شما جایگاه والاتونو توی نگاه خانواده آقا پسر از دست میدید. نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه. اما روی این موضوع یه کم فکر کنید.
در نهایت بدونید اگر شما سختترین آدم و منطقیترین آدم روی زمینم باشید اما یه زن هستید،احساستونو دست کم نگیرید، شما نمیتونید به قلبتون بگید دوست نداشته باش، منتظر نباش، عشق نورز. اینارو گفتم که بدونید این رفت وآمد ها قلبتونو میلرزونه هرچقدر که نخواید این اتفاق بیفته . پس سریع معیارایی که برای ازدواج داریدو توی اون آقا پیدا کنید و منطقی بپذیریدش تا قبل از اینکه به قولا عاشق بشید و چشماتون بسته بشه.مشاور پیشنهاد خوبیه،مخصوصا جلساتی که تحلیل میکنن شخصیت طرفین رو و میتونید مطمین بشید مشکل شخصیتی ندارن.
راستی خانواده ایشون رو هم فراموش نکنید،همه چیز در این 6 ماه نشون داده نمیشه، همه اقایون به تنهایی میتونن یه فرشته باشن! اما وقتی در کنار خانوادشون قرار میگیرن موضوع خیلی عوض میشه،بهتره فرهنگ خانوادشون ،نوع برخورد ایشون با خانوادشون،نوع برخوردشون با شما در مقابل خانوادشون و نوع برخورد ایشون با خانواده شما و... مورد بررسی قرار بگیره.
امیدوارم بهترین انتخابو بکنید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)