به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 اردیبهشت 95 [ 00:03]
    سطح
    16
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 80 در 27 پست

Array
    خوشحالم که منظورتون را تا حدودی متوجه شدم
    به هرحال منم تو همون جامعه ای هستم که شما توش زندگی میکنید مشکلات و گرفتاریهاش را درک میکنم تا حد خودم سعی میکنم از محیط پیرامون درس بگیرم و اونجایی هم که لازمه چشمام را رو بدیهاش میبندم چون آدم را واقعا اذیت میکنه.
    ولی مهمتر از اون موردی را میشناسم که خیلی دغدغه هاش شبیه شماست.البته خانواده خودش خیلی آروم بودند ولی زن برادراش واقعا دیدش را به زندگی مشترک بد کرده بودند .از شانس بدش همسر دوستاش هم خیلی مشکل داشتند.
    از طرفی مشکلات جامعه و حتی مسائل کلان کشور هم خیلی اذیتش میکرد.در هر زمینه ای اطلاعات زیادی داشت از خیلی چیزا خبر داشت مسائل سیاسی را خوب تحلیل میکرد حتی اتفاقات الان عراق را هم یه جورایی پیش بینی کرد که چنین فاجعه ای قراره اتفاق بیفته.
    با تلویزیون مشکل داشت البته نه در حد شما .بیشتر از دروغ هایی که به مردم تحویل میدند گله میکرد وگرنه برنامه های مفیدش را نگاه میکرد و اون را وقت تلف کردن نمیدونست. هر چند آدم با استعدادیه و مخترعم هست .
    البته چون اطرافیانش مخصوصا زن برادراش که خیلی از رفتاراشون گله داشت تحصیلات بالا در حد دکترا داشتند روی مدرک و تحصیلات و زبان انگلیسی اینا اصلا حساس نبود.(هر چند خودش تو زبون انگلیسی فول بود )چون درسته وقتی واسه رفتارهای خاله زنک نداشتند ولی درعوض به خاطر غرور و تکبر زیاد و مشغله زیاد کاری و خیلی از اخلا ق های زشت دیگه زندگی را به کام بقیه تلخ کرده بودند پس مواظب باشید تحصیلات حتی فوق دیپلمش هم اگه طرف ظرفیتش را نداشته باشه میشه آفت زندگیش.
    در کل اخلاق از هرچیزی واسش مهمتر بود.
    خلاصه کسی که حداقل ده سال از سنش بیشتر و بهتر میفهمید اون جور که باید جوونی نمیکرد و خودش هم قبول داشت ولی خوب نمیتونست نسبت به اطرافش بی تفاوت باشه .خیلی مهربون و بااحساسه ولی درگیری ذهنی زیادی هم داره.
    من خیلی باهاش صحبت کردم و سعی کردم تا حدودی دیدگاهش را عوض کنم ولی فایده ای نداشت .و تاسف میخورم یه جوون با استعداد و خوش قلب چرا اینقدر داره خودش را اذیت می کنه.
    حرف های من برای ایشون که موثر نبود ولی امیدوارم حداقل شما تو زندگی یه جورایی خود زنی نکنید و از داشته هاتون بهتر استفاده کنید.هر چند سخته ولی به هرحال بین بد و بدتر باید بد را انتخاب کرد.

- - - Updated - - -

البته اضافه کنم کاش مدیر سایت هم به این تاپیک سر میزدند و شما را راهنمایی میکردند چون واقعا مبحث مفیدی هست و ما کاربران عادی اصلا نمیتونیم شما را درست راهنمایی کنیم چون اینکه باهاتون مخالفت بشه و یا نظرتون تایید بشه گره از مشکلتون حل نمیکنه و کارشناسی تر باید جواب داده بشه.

2. کاربر روبرو از پست مفید دنیای وارونه تشکرکرده است .

love less (سه شنبه 15 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)