ممنون مخصوصا از دختربیخیال و موفرفری مشکل من غرور من هست که وقتی بی توجهیش رو میبینم نمیتونم بهش محبت کنم و به نوعی میخوام باهاش مسابقه بی توجهی بذارم با اینکه میدونم شوهرم خیلی با تندخویی های من کنار اومد
مشکل از من هست که از بچگی فقط دعوای پدرومادر دیدم و خوبی و بخشش و محبت ندیدم
میخوام جبران کنم ولی میترسم بدتر کنم وقتی بی توجهی کرد آخه تقریبا دوماهه خیلی بیخیال شده نسبت به کارام منم بدتر میکنم
مشکل فقط مثالهایی که زدم نیست یه بار تو عروسی با دخترخالش رقصید کلی باهاش دادوبیداد کردم یه بار شام نخورد تا چند روز براش غذا درست نکردم با مادرم بحثم میشد تو خونه شوهرم رو تحویل نمیگرفتم
در مورد رد کردنش هم میدونم اشتباه کردم میخوام جبران کنم ولی1بار که بهم نه گفت انقدر بهم بر خورد که تا یه هفته باهاش سرسنگین بودم تازه فهمیدم چقدر بهش توهین کردم وقتی بهش نه میگفتم حالا فشار جسمی به کنار از نظر روحی سخته آدم نه بشنوه
تازه فحش هایی که به خودش و خانوادش میدادم به کنار
دارم سعی میکنم آروم شم ولی بازم یهو عصبی میشم وقتی سرش داد میزنم و بیخیال داره هندونه میخوره دلم میخواد کتکش بزنم تا آروم شم جدیدا انقدر بیخیال شده نسبت بهم
فقط 1 بار دعوای فیزیکی داشتیم من زدمش چیزی نگفت فقط دستام رو گرفت که نزنمش
انقدر دوستم داشت که چپ و راست میومد سمتم ولی الان خیلی خیلی کم شده
انفدر مغرورم که میترسم بهش محبت کنم و جواب نده و اونوقت من دوباره بهش فحش بدم و سرش داد بزنم با شناختی که از خودم دارم این کار رو میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)