عزیزم همسرتون تلاش میکنن که وسایل رفاه همسر عزیزشونو فراهم کنن، کار میکنن که وقتی همسر عزیزشونو بردن خرید و درخواست مثلا لباسی و داشت بتونن براشون تهییه کنین.
وقتی از اینکه براتون خرید کنن خوشحال میشن خب پس شما هم خوشحال باشین وقتی دوست دارن ببرنتون رستوران پس شما مانع نشین بذارین ببرن.
من نمیگم زیاده روی کنین اما در حد معمولش اشکالی نداره، همش که نباید در حال صرفه جویی کردن باشین گاهی هم باید خرج کنین.
شما کار میکنین که زندگی کنین دیگه.
گاهی برای متنوع بودنتون از همسرتون هزینه بگیرین، لازم نیست همشو از پول خودتون هزینه کنین.
نمیدونم چقدر حرفم درسته اما گاهی بعضی مردا رو که میبینم حس میکنم حس خوبی بهشون دست میده وقتی همسرشون یا خواهر یا فرزندشون ازشون در خواست خرید وسیله ای و دارن، یعنی فکر میکنم خوششون میاد که تواناییی تهییه خواسته های همسرو اطرافیانشونو دارن .
یا اینکه دوست دارن همسرشون از نظر مالی هم علاوه بر سایر زمینه ها وابسته اشون باشه.
بابای خودم همین جوری هستن، وقتی باهاشون خرید میریم خیلی باید حواسم جمع باشه، ورگرنه تا بفهمن از چیزی خوشم اومده فوری دلشون میخواد تهییه اش کنن اگه من ممانعت کنم ناراحت میشن .
مثلا یبار مامانم از جلوی طلافروشی ها رد میشدیم واستادن و نگا کردن من برام سوال شد چرا همیشه اکثر خانوما وقتی قصد خرید طلا ندارن، جلوی ویترین طلا فوشی میایستن . بابام یهو فکر کردن من طلا میخوام بگیرم گفتن خب طلا میخواین بیاین بریم تو! رفتن طلا هم گرفتن! !! ولی من گفتم نمیخوام حتی نرفتم تو مغازه، بابام دلخور شدن برای خواهرم سرویش طلا خریدن.
خیلی مواقع این مدلی هستن اصلا خوششون میاد از اینکه برامون خرید کنن! از اینکه حتی برای فامیلشون هزینه کنن دوست دارن! وقتی هم مانع شیم بیشتر دلخر و ناراحتشون میکنیم.و اون هزینه رو یجور دیگه برای کس دیگه ای صرف میکنن.
برای همین میگم وقتی دوست دارم مانعشون نشین، بابای منم خیلی دوست دارن وقتی بیرون میریم بهترین رستوران ببرنتمون.
کلا از خرج کردن برای اطرافیانشون خوششون میاد.برای همین من حس میکنم نه همه مردا ولی برخی از آقایون از هزینه کردن برای عزیزانشون حس خوبی بهشون دست میده.
درمورد پاک کردن تاپیکتون، میتونین عضو انجمن آزاد بشین و درخواست بدین تاپیک خصوصی بشه یا اینکه اصلا بنظرم لزومی نداره، اینجا تاپیک های مشابه زیاده.
بگین تاپیوتونو قفل کنن، بعد دیگه تاپیک بالا نمیاد، دیگه همسرتون وقتی نمیدونن نام کاربریتونو چطور میتونن این تاپیک و از بین این همه تاپیک پیدا کنن.
تازه فرض کنین اینجا رو خوندن، ایشون نمیدونن شما همچین مشکلی دارین و اینجا مطرح کردین.شاید شک کنن ولی مطمعن که نیستن این شخص شما هستین.
خیلیا مثه مشکل شمارو دارن.نگران نباشین.
مقالاتی که دوست دارین به همسرتون بدین بخونن و بهشون معرفی کنین. یا براشون پرینت بگیرین بدین بخونن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)