به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 71

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 21:30]
    سطح
    1
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    1

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    سلام صحرا جان

راستش من برای کارای تحقیقم عضو سایت شدم و وقتی عنوان تاپیکو دیدم جذب شدمو تا تهش خوندم :)

چون رشتم روانشناسی ِ برداشت هایی رو که کردمو برات مینویسم امیدوارم کمک کننده باشن :

خانومی عنوانی که انتخاب کردی و تو اولین پست هم بیانش کردی "نفرت" بوده . نوشتی یه نفرت دو نفره بینتون ایجاد شده . عزیزم تو میخای تلاش کنی که زندگیت از هم نپاشه اما زندگی که توش " عشق " نباشه محکوم به نابودیه حتی اگر قانونی کار به طلاق نکشه " طلاق عاطفی " ایجاد میشه دقیقا مثل مشکل شما.

به نظر من اولین قدم برای حل مشکل برگردوندن عشق اوایل ازدواجه .

همسرتون اهداف و ایده ال هایی برای زندگیش داشته ،رویای رسیدن به شغل دلخواه محرکی بوده که براش تلاش کرده اما موفق نشده بهش برسه الان احساس شکست میکنه با خودش میگه من چی فکر میکردم چی شد الان صحرا داره فوقشو میگیره ولی من نتونستم به شغل دلخواهم برسم. همه اینها به خاطر اینه که هویت شغلیش براش مهمتر از هویت و نقش خانوادگیش به عنوان همسر و پدر هست. باید طرز فکرش تغییر کنه و به اون بینش برسه که اگر عجله نکنه تو هویت خانوادگیش هم شکست میخوره.

صحرا جان باید نفرتو از بین ببرید و خب بار سنگینتری بر دوش شماست چون همسرتون اونجور که شما توصیف کردید فکر میکنم دچار افسردگی هستند و کششی برای بهبود اوضاع ندارن. باید دیدگاه منفی که نسبت به همسرتون دارید رو با دیدگاه مثبت جایگزین کنید اگر با شما بداخلاقه اگر باهاتون بیرون نمیاد شما باید به خودتون بگید من درکش میکنم . هیچوقت مقابله به مثل نکن که نتیجه عکس میده . سعی کن روابطت با خانوادش سرد نشه تا میتونی دلشونو به دست بیار و این برای تو که دختر اجتماعی هستی سخت نیست. باید سعی کنی غرورتو کم کنی چون پای زندگی مشترکت درمیونه پای آینده دخترت، سخته میدونم ولی غیر ممکن نیست.

شده تا حالا وقتایی که با خودش خلوت کرده یه استکان چای بریزی ، در اتاقو بزنی و بری تو اتاق کنار دستش بشینی ؟ شاید مقاومت کنه شاید پرخاشگری کنه بگه میخام تنها باشم ولی این تویی که نباید کم بیاری یه بار دو بار ده بار هم اگه تو رو پس زد بلاخره اون دیواری که بینتونه باید بشکنی . لازم نیس مجبورش کنی به زور باهات حرف بزنه اوایل فقط نگاش کن روزای خوبی رو که داشتیدو مرور کن سعی کن کم کم سر صحبتو باهاش باز کنی. باید باهم حرف بزنید ازش بپرس چی شد که زندگیمون به اینجا رسید. باهم دیگه گفتگو کنید. سعی کنید رابطه جنس یتون رو هم داشته باشید اگر اون رمانتیک برخورد نمیکنه شما اینکارو بکن.همچنین افکار و انرژی مثبت معجزه میکنن. باور کن راست میگم . پستاتو که میخوندم شاکی بودی و همش نوشته بودی " له شدم دیگه نمیکشم " این ها افکار منفی هستن که انرژی منفی رو جذب میکنن. به خودت روحیه بده تلقین های مثبت کن . نگو نمیشه و نمیتونم بلکه ایمان داشته باش که میشه و میتونی.

2. 2 کاربر از پست مفید ^Maryam^ تشکرکرده اند .

sahra100 (شنبه 19 مهر 93), شیدا. (شنبه 19 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)