با سلام
کاری خوبی انجام دادید که قبل از تصمیم نهایی برای مشورت به افرادی مراجعه کردید که مدت های زیادی در این سایت هستن اموخته ها و تجربه هایی دارند که بدرد شما در این لحظه بسیار حساس و سرنوشت ساز خواهد خورد اما سوال اینجاست که ایا این مراجعت سودی واستون داشته؟ ایا به گفته های دوستان توجهی کردید یا نه؟
پس چه خوبه میزان اهمیت به حرفاشونو بیشتر کنید که دلسوزانه همراه شما نگران اینده شما هستند و بهترین هدیه واسشون اینه که شما خوشبخت بشید
میگن اگه فردی بخواد کاری رو انجام بده راهشو پیدا میکنه و اگه نخواد بهانشو
شما بدون اینکه کنترلی در این انتخاب داشته باشید خودتونو به جریان اب سپردید که هر چی میخواد پیش بیاد ،یعنی بر سرنوشت خودتون کنترل و مدیریتی ندارید و همچنان دارید میرید جلو ...
دلایل این جلو رفتن ها شرایط بدی هست که در اون قرار دارید و به قول خودتون وابستگی به اون اقا هست و خیال میکنید این فرد مثل یه ناجی شمارو به سوی خوشبختی میبره!
یه سوال:
ایا شما به شانس اعتقادی دارید؟خودتونو چقدر خوش شانس میدونید؟
با این سوالم میخوام بگم که خودتونو سپردید دست شانس و اقبال که اگر خوب بود و شوهر خوبی از اب در اومد زندگی خوبی خواهید داشت و اگر نبود که دو فردای دیگه از انتخابتون پشیمون خواهید شد اما ازون پشیمونی هایی که هیچ سودی نداره و تاثیرش روی روح و روان شما تا اخر عمر باقی خواهد موند
بهتون توصیه میکنم کنترل اوضاع رو دردست بگیرید و اسیر احساس و عواطف نشید
خوب اون مردو بسنجید باهاش رک و روراست باشید مستقیم توی چشش نگاه کنید و بگید من یه حس بدی مثل بی اعتمادی به حرف های شما دارم،..... بهش بگید دلیل اینکه با مهریه ی ما موافقت نمیکنید چی میتونه باشه؟
بهش بگید من ازبچگی یاد گرفتم به حرف توجه نکنم ،به عمل فرد توجه میکنم(و حرف های مهم خودتونو یاداشت کنید و بهش بگید و در اخر بهش بگید که امیدوارید اونقدر مرد شده باشید که از حرفهام که از سر دلسوزی هست ناراحت نشده باشید)
یادتون باشه:یه فرد بازاری از حرفهای مردم اونقدر ناراحت نمیشه، این فرد بلده که چطور با زبونش به فرد حس اعتماد و صمیمیت و ... القا کنه و مخشو بزنه و این نکته یادتون باشه زن ها از راه گوش عاشق میشن
موفق باشید

پس چه خوبه میزان اهمیت به حرفاشونو بیشتر کنید که دلسوزانه همراه شما نگران اینده شما هستند و بهترین هدیه واسشون اینه که شما خوشبخت بشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)