ممنون از نظرات و صحبت هاتون خیلی منطقی و درست بود
ولی آخه چرا باید یه موقعیت خوب رو ادم رد کنه و منتظر یه موقعیت دیگه باشه
من با پسره یک ساله که دوستم میشناسمش میدونم که دنبال مادیات نیست آدم عوضی ای نیست تو این1سالی حتی1بار هم دستش رو اول به سمتم دراز نکرد بقول خودش اگه دنبال احساسات بود به دوستی ادامه میداد و پیشنهاد ازدواج نمیداد
من متوجه هستم که پدرش خیلی توهین کرد و اصلا قصد ندارم برم خونشون میدونم که با این کار خیلی خیلی تحقیر میشم و کار خیلی خیلی زشتیه پسر باید بره دنبال دختر
منتها مشکل اینه که با این وضعیت شاید چندماه دیگه طول بکشه تا خانوادش راضی شن آخه پسره همش میگه صبر کن تا من اونا رو با دل بیارم نه با زور
وضع مالیشون خیلی آنچنانی بهتر از ما نیست(البته از ما بهتره) بدبختی اینه اونی که پدره برای پسرش انتخاب کرده خیلی پولداره و دختره هم زشت هست من عکسش رو دیدم تازه دختره یه بارم ازدواج کرده پسره میگه دختره اگه کور و کچل و فلج بود هم پدرش میگفت بگیرش چون پولداره
دختربیخیال عزیز حرفات خیلی پخته و سنجیده بود امیدوارم بازم باهام حرف بزنی و یه راهی بدی تا پدره راضی زودتر شه آخه پسره فقط میگه صبر کن و من اصلا دوست ندارم زیاد صبر کنم با اینکه پسره رو تقریبا هرروز میبینم و با موبایل هم همیشه در ارتباطیم
منم دارم با خانوادم صحبت میکنم همش میگن نه فعلا که اونا رفتن و دیگه پیداشون نشد
پدرم گیر داده رابطم رو با پسره قطع کنم منم گفتم نه1ساله باهاش دوستم بعد1سال کار اشتباهی نمیکنم
پدرم میگه اگه قطع نکنی به پسره میگم دست از سرت برداره
آخه برای چی میخواد آبروی من رو پیش پسره ببره خب پسره نمیگه بابات چقدر شوته

علاقه مندی ها (Bookmarks)